Správanie Mirka Vlčka a jeho partnerky počas vysielania
Mne veľa krát na tých videách teda triezvi neprídu... A dnes keď som pustila na 5 min liveku, tak ma dorazilo akí vyrehotani sú, keď mladej zomrela včera sestra a ten miri ak podráždený... . Tiež vám to prišlo divne?
@adka897 áno dnes zaradom blokoval ľudí, keď sa mu nepáčilo co sa ho pýtali... No a ta mladá vyrehotana ako ľalia 🙈
Aj teraz sa tam rehotaju 😅 strasne musia smutit teda 😅…ale vsak minule na platenom livlu sa vraj priznal ze fukali a potom sli je..at na strechu 😅😅
@adka897 inak pýtali sa tam na ich psa Tysona. Aj mňa by zaujímalo co sa s ním stalo?? 😱
Dvaja tragédi. Je mi z nich na grcanie. Ale raz padnú na hubu. Hlavne že prajú všetkým dookola smrť a zatiaľ sa im to úspešne vracia. Sedlaci nafúkaní 😵💫
To je kto zase?
A ona už neni tehotná?
Neviem prečo mi modrý koník prepísal nadpis... Ale v živote by som toho dementa nenazvala Mirko 🫣
To je nieco v TV, ...alebo na youtube ?
Lebo to robia bežne a úplne odveci veľa krát názov 🙄 A to sú čo za týpkovia..
Pes je niekde u jeho rodiny. Skor nechapem ako s tou mladou moze byt. v kuse len huci a skrieka.

Vcera na live plakali a dnes sa rehotali… minule som si tiez vsimla ze boli pod vplyvom niecoho urcite.. ide to s nimi dole vodou strasny bizar 😅