icon

Správanie Mirka Vlčka a jeho partnerky počas vysielania

28. mar 2025

Mne veľa krát na tých videách teda triezvi neprídu... A dnes keď som pustila na 5 min liveku, tak ma dorazilo akí vyrehotani sú, keď mladej zomrela včera sestra a ten miri ak podráždený... . Tiež vám to prišlo divne?

adka897
28. mar 2025

Vcera na live plakali a dnes sa rehotali… minule som si tiez vsimla ze boli pod vplyvom niecoho urcite.. ide to s nimi dole vodou strasny bizar 😅

autor
28. mar 2025

@adka897 áno dnes zaradom blokoval ľudí, keď sa mu nepáčilo co sa ho pýtali... No a ta mladá vyrehotana ako ľalia 🙈

adka897
28. mar 2025

Aj teraz sa tam rehotaju 😅 strasne musia smutit teda 😅…ale vsak minule na platenom livlu sa vraj priznal ze fukali a potom sli je..at na strechu 😅😅

autor
28. mar 2025

@adka897 inak pýtali sa tam na ich psa Tysona. Aj mňa by zaujímalo co sa s ním stalo?? 😱

mamickalisticka
29. mar 2025

Dvaja tragédi. Je mi z nich na grcanie. Ale raz padnú na hubu. Hlavne že prajú všetkým dookola smrť a zatiaľ sa im to úspešne vracia. Sedlaci nafúkaní 😵‍💫

januska12323
29. mar 2025

To je kto zase?

summer138
29. mar 2025

A ona už neni tehotná?

autor
29. mar 2025

Neviem prečo mi modrý koník prepísal nadpis... Ale v živote by som toho dementa nenazvala Mirko 🫣

romino
29. mar 2025

To je nieco v TV, ...alebo na youtube ?

cukroska
30. mar 2025

Lebo to robia bežne a úplne odveci veľa krát názov 🙄 A to sú čo za týpkovia..

sluchatka
19. apr 2025

Pes je niekde u jeho rodiny. Skor nechapem ako s tou mladou moze byt. v kuse len huci a skrieka.