Spravili ste autoškolu i napriek tomu, že ste nevedeli riadne jazdiť?
Ahojte viem ze som tu uz par krat pisala nieco o autoškole ale moja otazka znie ci je tu niekotra s vas ktora si spravila autoskolu aj ked nevedela jazdit radit rychlosti proste sedela zatial iba na spolujazdcovi vedela iba zakladne značky takto ja sa nato odhodlavam uz cca rok ako mi baby rastu mam vacsiu potrebu nieco spraviť maju vela energie jedna chce chodit na gymnastiku druha je zive striebro a ja si nechcem predstavit behat mhd ja nechcem byt zavysla na mužovi za kazdu radu budem vďačná
Na muza sa nespolieham ze mi nieco vysvetli on je nervak... :\
@ivanka1997 preco ti dal manzel rovno cuvat, ked si este nikdy nesoferovala riadne? Nepochopim.
Nepochopim tiez ludi, povacsine muzov preco sa pri soferovani rozculia, ked povacsine zena urobi nieco, co oni by urobili inak.
Mna raz brat vzal na parkovisko, aby som si vyskusala cuvat a parkovat, ked som sa tam tocila ako dazdovka sadol si za volant a hovori “pozeraj, ukazem ti, ako parkovat, aby si si to zapamatala”…
Soferovanie je podla mna velmi o praxi, vodic, co ma odjazdenych 10 rokov kazdy den asi tazko pochopi, ze napriklad ja si musim este zaparkovat tak alebo onak. Druha vec je zas to, ze pre mna je automaticke pouzivanie imperfekta a indefinida a mozem to ja niekedy vysvetlovat hodinu denne, aj tak tam ten, co ho ucim urobi chybu a nechape.
Ak vies, ze chces soferovat, ze ti to ulahci zivot, urob si vodicsky, tam ta naucia zaklady a potom budes musiet nabrat prax. Ak ti bude robit problemy radenie, existuju automaticke prevodovky a hlavne manzelovi kup tekvicove semiacka nelupane, aby nemal zbytocne poznamky.
@ivanka1997 ja som vedela akurat tie rychlosti radit a poznala som zopar znaciek, to bolo vsetko. Ved sa tam vsetko naucis a ked zacnes jazdit, budes s stale zlepsovat. Bez auta by som si uz tazko vedela predstavit svoj zivot. Kedysi sa dalo, vlaky, bus, teraz je polovica tych spojov porusena.Zacni a uvidis, ze si o rok budes nadavat, ze preco si nezacala skor
@ivanka1997 vsak ak nemas vodicak, tak pojdes do autoskoly. Ja som si robila tak, ze som nic nevedela.
@ivanka1997 ja som autoskolu spravila nejakym zazrakom, ale strasne som sa soferovania bala. Uplne az hrca v hrdle pri predstave ze sadam za volant. Dlho som nosila vodicak len na okrasu :D
Mne pomohlo ked sme kupili auto s automatom. Postupne jazdim stale viac, skusam nove trasy a naberam odvahu. Je to naozaj dobry pocit nebyt zavisla na odvoze, resp.mhd. Len smelo do toho, vsetko ta tam naucia. Drzim palce
@ivanka1997 ale veď autoškole sa platí za to, aby sa v nej učilo. Inštruktori sú tam na to, aby naučili. To len veľký antitalent sa nenaučí.

@magaret7 ja som sa ucila na firemnom 😀 najlepsia skola 😀