Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@sudabe my sme mali izbu na prízemí vedľa príjmovej kancelárie a tam bolo 5 izieb. Ale kategória C je asi aj na prvom poschodí a tam neviem, koľko je izieb. Na lanovke sme neboli, tak ceny neviem, ale skús tuto stránku: http://www.lanovky.sk/?page=cen
@nika80 aj my sme tam boli tam bolo super
kočky a ako to tam je prosím s tým internetom? treba ho nejak treba sa nejak dopredu nahlasiť a zaplatiť? a kolko sa platí prosím? ja tiež menšiu nechávam doma a aby sme boli aspon takto v kontakte...joooj už sa nám to blíži : /
Beka my ideme už tento štvrtok 9ho ..no trošku mám z toho strach čo bude a čo nás čaká
Ja som.internet poriesila kupou sim karty 4ka. 4 eura = 4gb
Kočky, prosím vás, návrh na liečenie od pediatričky posielam do ústavu a oni už si to s poisťovňou vykomunikujú? Dobre som to pochopila?
A dobre čítam, že už to nie je na 21 dní?? Kvôli čomu to skrátili? Kvôli poisťovni?
@nevestickaaaa môžeš byť aj na 21 dní ale dôvera má základ 16 dní a všeobecná má 14 dní
@beka22 myslíš, že by som ten zvyšok mala ako samoplatca?
Alebo je to individuálne a niekedy dá poisťovňa aj tých 21 dní? Záleží to od diagnózy alebo od čoho?

@sanulkah ja som bola v januári a platila som 13€ na noc teraz od marca je to asi 16€ ale to neviem presne treba pozrieť cenník na ich stránke. A ja som bola 2 týždne lebo na 3 by som zošedivela. Je to dlho.