icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

sudabe
18. mar 2017

@nevestickaaaa ano je to individualne prvy den nic az dalsi den zrana odbery stery vytery a prvy den vstupne vysetrenie u lekarky. Robia tu kozne krcne rengeny ctcko potom vysetrenie refluxu u nas robili sono u inych hadickou a u dalsich pep test. Kazdy den je rehabilitacne cvicenie a jedno vysetrenie taze nic narocne a poubede volno a niekedy aj doubedu. Popravde som cakala nieco viac. No som zvedava na prepustaciu spravu

jaba122
18. mar 2017

Zdravím,nejde niekto 28.3do Šro.ústavu?

nevestickaaaa
18. mar 2017

@sudabe ďakujem, veľmi si mi pomohla! 🙂

nadzieja
19. mar 2017

Mozem si so sebou vziat svoje obliecky?

beka22
19. mar 2017

@nadzieja áno a ja som pre malého mala aj svoje periny

beka22
19. mar 2017

@nadzieja a mala som aj deku na postele lebo sú na posteliach iba periny a keď sa deti váľajú po zemi a potom po posteliach tak mne to vadilo.

maartinkaa
19. mar 2017

zeny moje, este jedna otazka,,,,chlapi si chcu zobrat maly tv a playstation, nebude to problem?

beka22
19. mar 2017

@maartinkaa určite nebude

evka1247
19. mar 2017

@maartinkaa my sme mali notebook i tablet zo sebou

sudabe
20. mar 2017

@nevestickaaaa zamalo
Este musim napisat co sa nam stalo manzel bol pri nas a rano isiel k autu a nase a este dalsie auto vykradnute rozbite okno taze super. Nam ukradli fakt hluposty jak reflexna vesta cigarety hygienicke..... Ale v druhom aute radio a doklady asi celu penazenku. A ja tu mam auto kedze v utorok odchadzame a len trpnem a neviem sa dockat rana ist skontrolovat auto.

sudabe
20. mar 2017

@maartinkaa urcite mozes si doniest hocico nikto to tu nekontroluje.

sanulkah
20. mar 2017

@sudabe Tak to je nepríjemné. Ono jednu chybu má ten Dolný Smokovec, o dve dediny dolu- smer Poprad, tak tam to samy rómsky občan. Keď som sa s nalym prechádzala okolo ústavu, či na preliezkach alebo sme sli di Lesnej, tak boli všade. Nevravím že to boli oni ale robili tam zle a neporiadok.

maartinkaa
20. mar 2017

no tak, moji chlapci uz odisli, hrozny pocit,,,,,
ozaj a tie D izby su stale zadarmo? lebo na stranke je, ze 2 eura, oni vlasne ani nevedia, ake ubytovanie maju, lebo u nas sa to vybavovalo vo stvrtok cez pediatra, v ten den nam aj volali, ze v pondelok nastupuju, tak nic nevieme, ale stale mam strach, ze som im nieco nezabalila😒

nevestickaaaa
21. mar 2017

@sudabe fúha, tak to naozaj poteší ☹
Strážené parkovisko by tam určite bodlo...

Mne dnes prišla oficiálna pozvánka, pani mi povedala, že tam nájdem všetky informácie, ale teda je tam absolútny prd 😂

beka22
21. mar 2017

@nevestickaaaa akú informáciu ešte potrebuješ?

sudabe
21. mar 2017

@nevestickaaaa to hej a co ta este zaujima?

sudabe
21. mar 2017

@maartinkaa neboj sa ved to zvladnu inak su ubytovsni na 4.a a izba stoji 4e.

nevestickaaaa
21. mar 2017

@beka22 už som tam telefonovala, pani je veľmi milá a ochotná, potrebovala som vedieť, či mám brať cestovnú postieľku alebo dostaneme a podobne.
Len som​ sa zabudla opýtať na internet. Viem, že je drahý, ale vie mi niekto, prosím, povedať aj presnú sumu?

zlatuska123
22. mar 2017

Dievcence prosim vas,myslite ze sa tam da uskladnit malemu bicykel?

beka22
22. mar 2017

@nevestickaaaa presnú sumu ja neviem lebo ja som mala v telefóne.

sudabe
22. mar 2017

@nevestickaaaa internet na hodinu 1,20 a 3hodiny 3,60 na recepcii sa opytas ale v izbach na 4a nie je pripojenie treba chodit do herne

sudabe
22. mar 2017

@zlatuska123 ja by som bicykel nebrala kedze tam su same kopce a nie je rovina. Jasne ze ked ho zoberies bude v izbe alebo maju aj satnu kde boli kociky

zlatuska123
22. mar 2017

@sudabe dakujem

nevestickaaaa
22. mar 2017

@sudabe hovorila mi tá pani, že je drahý, ale môj muž musel vedieť presne, tak konečne povedal, mala si pravdu, je drahý 😂 takže vezmeme vlastný...
Ďakujem ti veľmi pekne za info 🙂

sudabe
22. mar 2017

@nevestickaaaa nie je zaco lepsie vlastny. Ved v dnesnej dobe je uz skoro vsade zadarmo wifi☹

zuzicka777
28. mar 2017

Ahojte maminky. Kto nastupuje 18.4.?

tinka9075
29. mar 2017

@zuzicka777 Ahoj ja z dvojičkami 20.4:slight_smile:

sanulkah
29. mar 2017

Ahoj. A kto nastupuje 22.5?

zuzicka777
30. mar 2017

Tinka, tak sa vidíme 😉