Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Zdravím,nejde niekto 28.3do Šro.ústavu?
@sudabe ďakujem, veľmi si mi pomohla! 🙂
Mozem si so sebou vziat svoje obliecky?
zeny moje, este jedna otazka,,,,chlapi si chcu zobrat maly tv a playstation, nebude to problem?
@maartinkaa určite nebude
@maartinkaa my sme mali notebook i tablet zo sebou
@nevestickaaaa zamalo
Este musim napisat co sa nam stalo manzel bol pri nas a rano isiel k autu a nase a este dalsie auto vykradnute rozbite okno taze super. Nam ukradli fakt hluposty jak reflexna vesta cigarety hygienicke..... Ale v druhom aute radio a doklady asi celu penazenku. A ja tu mam auto kedze v utorok odchadzame a len trpnem a neviem sa dockat rana ist skontrolovat auto.
@maartinkaa urcite mozes si doniest hocico nikto to tu nekontroluje.
@sudabe Tak to je nepríjemné. Ono jednu chybu má ten Dolný Smokovec, o dve dediny dolu- smer Poprad, tak tam to samy rómsky občan. Keď som sa s nalym prechádzala okolo ústavu, či na preliezkach alebo sme sli di Lesnej, tak boli všade. Nevravím že to boli oni ale robili tam zle a neporiadok.
no tak, moji chlapci uz odisli, hrozny pocit,,,,,
ozaj a tie D izby su stale zadarmo? lebo na stranke je, ze 2 eura, oni vlasne ani nevedia, ake ubytovanie maju, lebo u nas sa to vybavovalo vo stvrtok cez pediatra, v ten den nam aj volali, ze v pondelok nastupuju, tak nic nevieme, ale stale mam strach, ze som im nieco nezabalila😒
@sudabe fúha, tak to naozaj poteší ☹
Strážené parkovisko by tam určite bodlo...
Mne dnes prišla oficiálna pozvánka, pani mi povedala, že tam nájdem všetky informácie, ale teda je tam absolútny prd 😂
@nevestickaaaa akú informáciu ešte potrebuješ?
@nevestickaaaa to hej a co ta este zaujima?
@maartinkaa neboj sa ved to zvladnu inak su ubytovsni na 4.a a izba stoji 4e.
@beka22 už som tam telefonovala, pani je veľmi milá a ochotná, potrebovala som vedieť, či mám brať cestovnú postieľku alebo dostaneme a podobne.
Len som sa zabudla opýtať na internet. Viem, že je drahý, ale vie mi niekto, prosím, povedať aj presnú sumu?
Dievcence prosim vas,myslite ze sa tam da uskladnit malemu bicykel?
@nevestickaaaa presnú sumu ja neviem lebo ja som mala v telefóne.
@nevestickaaaa internet na hodinu 1,20 a 3hodiny 3,60 na recepcii sa opytas ale v izbach na 4a nie je pripojenie treba chodit do herne
@zlatuska123 ja by som bicykel nebrala kedze tam su same kopce a nie je rovina. Jasne ze ked ho zoberies bude v izbe alebo maju aj satnu kde boli kociky
@sudabe dakujem
@sudabe hovorila mi tá pani, že je drahý, ale môj muž musel vedieť presne, tak konečne povedal, mala si pravdu, je drahý 😂 takže vezmeme vlastný...
Ďakujem ti veľmi pekne za info 🙂
@nevestickaaaa nie je zaco lepsie vlastny. Ved v dnesnej dobe je uz skoro vsade zadarmo wifi☹
Ahojte maminky. Kto nastupuje 18.4.?
@zuzicka777 Ahoj ja z dvojičkami 20.4:slight_smile:
Ahoj. A kto nastupuje 22.5?
Tinka, tak sa vidíme 😉
@zuzicka777 super 🙂

@nevestickaaaa ano je to individualne prvy den nic az dalsi den zrana odbery stery vytery a prvy den vstupne vysetrenie u lekarky. Robia tu kozne krcne rengeny ctcko potom vysetrenie refluxu u nas robili sono u inych hadickou a u dalsich pep test. Kazdy den je rehabilitacne cvicenie a jedno vysetrenie taze nic narocne a poubede volno a niekedy aj doubedu. Popravde som cakala nieco viac. No som zvedava na prepustaciu spravu