Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Dobrý deň. Nedávno sme sa odtiaľ vrátili. Mala som normálne Ocr, ale uz začínajú vetpay dovolenky, no stihli nám urobiť dost vysetreni. Ale mam otázku. Maminky, ktoré ste tam boli, nepamätáte si v akom pomere sa zarábal roztok (soľ a voda) na preplachovanie nosteka?
Milé zienky.Mate skúsenosť že napr:Idete s 3 detičkami ale 4 dni pred nastupom dostane najmenší anginu.
Nástup máme v utorok 13.6 a
Moj 1,5rocny od piatku má angínu a berie atb aj teploty boli ale už niesu od vcera idem ešte aj s 8 ročnou (astmaticka) a 6 rocnym a ideme tam hlavne kvôli nim.Nas doki nám vravel že tam mam zavolat zajtra a uvidim čo mi povedia. Ideme tam už po 4 rok
Ahojte dievcata, dnes nasa detska odoslala prihlasku.. po akom case sa vam cca ozvali a termin za kolko dali? My by sme to cele potrebovali mat za sebou do konca jula :-/ lebo budem od augusta PN a netusim ci tam mozem ist s dcerou ked budem PN. Tak som zvedava. A este by ste mi niektora nevedela zhrnut kolko vysetreni tam budu robit? Kolko krat brat krv a pod.nech sa viem pripracit na to ako ju budu trapit. A to len prvy ci ak druhy tyzden? A aky pavilon alebo co si pytat ked chcem nadstandard so sprchou a wc a telkou? 🙂 kde ste boli spokojne. Budem Vam dievcence vdacna za kazdu odpoved ❤
@bejuskal Mi sme boli na 4A a bolo tam super je tam 6izieb sice kupelna wc spolocne no da sa. Ja som si sama posielala a do 14dni mi volali myslim, ze mam schvalene poistovnou. A potom mi volali z ustavu ze aku izbu chcem a podla toho mi povedala termin. Prvy ci druhy den beru krv a potom vysetrenia podla stavu krcne kozne Sono rengen a este rehabilitacie nic narocne a len doubedu poubede mate volno mozte chodit na vylety🙂
@bejuskal My sme bolina nadštandardnej izbe, ale na budúce už pojdem na obyčajnú. Neviem ci ich majú viac, no 2x som dostala tu istú na oddelení 4B. Je tam síce mini chladnička, mikrovlnka, WC a sprcha ale... Za dojtyzdnovy pobyt, so stravou, v maji som zaplatila 450€ No a na kúpeľni je krivé okno cez ktoré dist ťahá, absolútne nefunkčné žalúzie čiže sa kludne hocikto moze pozerať a televízia je tam stará, na ktorej okrem troch programov nejde nic, cize kred tak si vziať DVD prehrávač. Mala som tu izbu už 2x dufajuc ze za rok nieco opravia, ale nestalo sa... Tie obyčajne izby sú väčšie a je tam normálny veľký stôl. Tu bol taký malý, čiže kreslit a jesť sme mohli v posteli. Mame ísť aj o rok, ale na tu izbu nie. Toľko moja skúsenosť 🙂
@bejuskal Ja som bola v apríli z dvojičkami na oddelení 4A na prízemí a bolo tam fain na budúci rok ideme znovu a zase pôjdem len na to oddelenie,síce som chcela ísť na nadštandart ale potom som si to rozmyslela nechcela som aby boli deti izolované od druhých a dobre som spravila kde sme boli si našli kamarátov a ja super kamarátku🙂
Ahoj, skúsenosti s oddelením 1A? Ďakujem.
Baby prosím vás ako to je: cena za celodennu stravu je 8 eur a poplatok nejaký 3,30 za sprievodcu. Za čo sa ešte platí ?myslím sprievodcu, máme ísť na diagnostiku po 1x....Z cenníku nemôžem výjsť, prosím help...pošlem srdiečko...

Ja som si pytala PNku.. Nebol problém. Hned pri prijme nam ju dr. Vypisal.