Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahojte baby, vedeli by ste mi poradit prosim?
uz tri krat sme prekladali termin prveho vysetrenia pre chorobu na nasledne antibiotika... s nasou chorobnostou sa tam asi nikdy nedostaneme.... mali sme ist tento stvrtok na vysetrenie, a syncek pokaslieva... myslite ze by sme mali ist, alebo to zas prelozit... ked som volala so sestrickou tak mi povedala ze chory prist moze len nech neberie atb, tak neviem... bojim sa ci nas neposlu späť tolke kilometre .... syn mal pred dvoma dnami laryngitidu, uz mu to doznieva... mozno do stvrtku bude v poriadku...fakt neviem co robit
@l_e_n_o_c_k_a Urcite chod ked som h´ja bola boli detdi co mali zapal pluc aj laryngitidu azda sa tam konecne dostanete
@evka1247 neviem kolko ale skus
@sudabe dakujem za info....
Boze toho mojho syna ide zadusit, ani tie cipky nezaberaju.... Uz som myslela ze dnesna noc bude brnkacka oproti tym co boli a ona je najhorsia
@l_e_n_o_c_k_a drzte sa skore uzdravenie
Dievcata, oddelenie 2A byvala izolacka. Neviete mi povedat ako to tam vyzera? Nemocnicne postele alebo valendy? Je to tam take nemocnicne alebo lepsie? Dakujem velmi by ma odpoved potesila
@bejuskal my sme teraz na 2a, 2 poschodie, valendy na nadštandardnej izbe, sprcha wc, tv... Spoločná kuchyňa... V pohode...
@veronikasuroviakova
Co by som dala za nadstandard. Nas volali ako nahradnikov uz s konkrernou izbou s tym ci bereme alebo nie. A kedze od septembra uz budem PN nemohli sme si dovolit odmietnut.. snad to na tych nemocnicnuch posteliach s mojimi zapalenymi artritidovymi klbmi, vytecenymi platnickami a velkym brusiskom prezijem 😀
@bejuskal áno to tam je. My sme tam chodili 5 rokov a bola som veľmi spokojná. Dcéra mala veľmi silný reflux hrozila operácia a po 5 rokoch dokonalé výsledky. Vždy urobili to na čom sme sa dohodli a personál super. Sestričky aj lekári stále usmiate a veľmi prívetivé k deťom. Za mňa 1*
Baby a dajú sa tam vyprať veci, či mi bude treba veľa baliť..😆
@dfgabika ano
Niekto kto ide v nasom termine? Od 9.8.2017? 🙂
@bejuskal my odchádzame vtedy 😂
@veronikasuroviakova tak nic 😀 tak uz ste teda tam 🙂 aspon ste sa vyhli tym pekelnim teplotam co su vsade vo zvysku slovenska 😀 inac budu na mna pozerat divne ked si tam dotrrpeme vankuse? 😀
@bejuskal všetkým to bude jedno 😉😉😉tu sestričky nechodia na izby, aj naši chlapci tu majú svoje obliečky 😂
Kocky, neviete nahodou o nejakom ubytovani pre otecka v Dolnom Smokovci, alebo okoli?

@evka1247
@bejuskal ano ked mas poistku tak tam mas v kazdej ze za pobyt v nemocnici napr 5e na den taze si to uplatnite bude vam treba prepustaciu spravu