icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

majka10
2. sep 2017

@dominko28 áno pravdaže povieteake máte problémy a pošlú vás na príslušné vyšetrenia vezmú krv výtery....

tikalka
2. sep 2017

A ubytovanie je vlastne aky rozdiel 2eura a 4eura mne povedsli ze za styri eura je obycajna izba len s umyvadlom ako to je vlastne neviete @beka22 @sudabe

beka22
2. sep 2017

@dominko28 áno berú krv aj moč aj zlep zo zadočku.

beka22
2. sep 2017

@dfgabika ale ak potrebuješ ísť skôr domov dá sa s lekárom dohodnúť

dfgabika
2. sep 2017

@beka22 mne práveže by bolo lepšie po obede, lebo mm po nas príde vlakom lebo z dvoma kuframi, batohom do školy a malým hyperaktivnym by som sama asi neuniesla 😂 už teraz rozmyšlam ako tam pojdeme treba ísť už o 3 ráno z domu aby sme tam prišli na čas 😁 uf...

majka10
2. sep 2017

@tikalka za 4 e máme umývadlo a valendy nie nemocničné postele 🙂

henika81
2. sep 2017

@beka22 viem ze mi to oznamia ked mi budu volat kefy tam mam byt...ale kedy rano tam treba byt na prijem? Dokedy sa da prist?

dfgabika
2. sep 2017

@henika81 mne prišlo príjem pacientov je od 8:15 do 11:00.😊

beka22
2. sep 2017

@henika81 stane sa že budeš meškať stačí zavolať na prijímačku ale odpoveď napísala dfgabika😉

tikalka
2. sep 2017

@majka10 to fakt mne pani volala ze len umyvadlo nevadi nejako to uz prezijem len nech drobcovi bude dobre @dfgabika prijem pacientov je do 11/00 mne pani hovorila najposdejsie do 11.00 vsak sa podla mna da dohodnut nie

beka22
2. sep 2017

@dfgabika môžeš ísť z ústavu keď Ti pôjde spoj. Nikdy ma nevyhodili keď som čakala na muža

dfgabika
2. sep 2017

@tikalka ja sa ani nepytala keď mi volala, len v papieroch píše o izbach...za 2 eura sú nemocničné, za 4 nie sú...neboj budem tam aj ja...😁 ja som zvyknuta po tolky x v nemocnici a tohto roku som aj na zemi na pristelke spala. A žijem 😂😂😂 Len nech malému pomôžu...😉

tikalka
2. sep 2017

Presne tak vsak ved to je jedno hlavne ze mame kde spat z kade si vlastne ak mozem vediet

tikalka
2. sep 2017
majka10
2. sep 2017

@tikalka dá sa vyspať aj na nemocničných no minulý rok sme mali také šťastie že sa nedala zabrzdiť tak som každú noc musela malého presúvať 🙂 a vedela som ze niekde na izbách sú valendy tak som to spomenula 🙂

henika81
3. sep 2017

Je tu niekto kto ma termin koncom spetembra pripadne zaciatok oktora,aleboo aj polovicka ssept.? my este termin nemame nevolali nam,ale dr. to surila uz tyzden by mali mat navrh v tatrach...tak neviem...

slamkasalamka
3. sep 2017

@beka22 prosim ta, kade ste isli pesi do smokovca?
My sme teraz tu, ale isli sme popri hlavnej ceste. Je tu aj ina cesta, kade sa da ist pesi?
Cez horu? Len tam zase asi medvede, nie?
Dakujem 🙂

sudabe
3. sep 2017

@dominko28 samozejme hned druhy den na lacno kopu skumaviek beru vsetko vam povedia

beka22
3. sep 2017

@slamkasalamka chodila som cez les a medveďa som nestretla ale ja som bola v zime. Inak popri ceste.

magg424
3. sep 2017

@henika81 ahoj.my mame termin v polovici oktobra a volali nam cca pred 3 tyzdnami..nehcem ta strasit ale podla mna sa uz v septembri nedostanete..ziadost mame schvalenu od 2.6

dfgabika
3. sep 2017

@henika81 ja idem v septembri ale podavala dom v juni tiež si myslím, že Vám príde až koniec októbra najskôr.😊

henika81
3. sep 2017

@magg424
@dfgabika jaaaj, taaak... sak mne to tak nesuri, skor,dr.,chcela aby maly siel cimskor bo nema dobre vysledky, ze co to sa s nim deje.....ale zase sestricka u nej mi hovorila, ze cez leto sa dlhsie caka ako teraz , tak asi aj preto vy uz od juna cakate....pytam sa jej kedy by to asi mali prist aona ze mi budu volat, atd., uz to vsetko co som sa dozvedela aj od vas kocky 🙂 a potom hovori, ze do mesiaca by malo prist...ale aj skoda bo sept.je v tatrach krasny, a v oktobri uz asi bude aj sneziku veeela, tak maly sa potesi, ale ja som taky zmrzlos ze uz neviem co na seba natiahnut aby mi zima nebola...nemate nejaky tip na teple topanky, ktore mate uz do takeho snehu otestovane? ze v nich neni zima a nepremoknu?

sein
4. sep 2017

Baby prosim, ako je to tam cez víkendy? Robia aj vtedy ničo? Či je voľno a môžem napr. Na celý deň odísť niekam na výlet keď za nami príde mm ? Dakujem

tinka9075
4. sep 2017

@sein víkendy máš voľné nerobia nič.

dominko28
5. sep 2017

Robia tam aj gastro hadicu u detí ďakujem

evka1247
9. sep 2017

Ahojte boli ste prosím niektorá aj s chorými dieťaťom?nemyslim antibiotiká skôr sopel.Ďakujem uz sme raz museli posuvat pobyt kvôli tomu,že malá zvracala.

beka22
9. sep 2017

@evka1247 detí so soplom je tam pol ústavu. Pre sokel neposúvaj

evka1247
9. sep 2017

@beka22 ach vieš čo už som z toho na prášky,vždy keď máme niečo také tak jedna ochorie(teraz majú sople obe a jedna začína kašľať) ale mám pocit,ze minulý rok tam prišiel chlapec aj na antibiotikach

barbi2552
9. sep 2017

Ahojte my ideme v pondelok bude tam niekto?😊 mala ma 2 roky tak aby sa tam nenudila sama a samozrejme ja😂😂😂

barbi2552
9. sep 2017

Inac co ste tam ake tam je pocasie?