Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Presne tak vsak ved to je jedno hlavne ze mame kde spat z kade si vlastne ak mozem vediet
Je tu niekto kto ma termin koncom spetembra pripadne zaciatok oktora,aleboo aj polovicka ssept.? my este termin nemame nevolali nam,ale dr. to surila uz tyzden by mali mat navrh v tatrach...tak neviem...
@beka22 prosim ta, kade ste isli pesi do smokovca?
My sme teraz tu, ale isli sme popri hlavnej ceste. Je tu aj ina cesta, kade sa da ist pesi?
Cez horu? Len tam zase asi medvede, nie?
Dakujem 🙂
@slamkasalamka chodila som cez les a medveďa som nestretla ale ja som bola v zime. Inak popri ceste.
@magg424
@dfgabika jaaaj, taaak... sak mne to tak nesuri, skor,dr.,chcela aby maly siel cimskor bo nema dobre vysledky, ze co to sa s nim deje.....ale zase sestricka u nej mi hovorila, ze cez leto sa dlhsie caka ako teraz , tak asi aj preto vy uz od juna cakate....pytam sa jej kedy by to asi mali prist aona ze mi budu volat, atd., uz to vsetko co som sa dozvedela aj od vas kocky 🙂 a potom hovori, ze do mesiaca by malo prist...ale aj skoda bo sept.je v tatrach krasny, a v oktobri uz asi bude aj sneziku veeela, tak maly sa potesi, ale ja som taky zmrzlos ze uz neviem co na seba natiahnut aby mi zima nebola...nemate nejaky tip na teple topanky, ktore mate uz do takeho snehu otestovane? ze v nich neni zima a nepremoknu?
Baby prosim, ako je to tam cez víkendy? Robia aj vtedy ničo? Či je voľno a môžem napr. Na celý deň odísť niekam na výlet keď za nami príde mm ? Dakujem
Robia tam aj gastro hadicu u detí ďakujem
Ahojte boli ste prosím niektorá aj s chorými dieťaťom?nemyslim antibiotiká skôr sopel.Ďakujem uz sme raz museli posuvat pobyt kvôli tomu,že malá zvracala.
Ahojte my ideme v pondelok bude tam niekto?😊 mala ma 2 roky tak aby sa tam nenudila sama a samozrejme ja😂😂😂
Inac co ste tam ake tam je pocasie?

@dominko28 áno pravdaže povieteake máte problémy a pošlú vás na príslušné vyšetrenia vezmú krv výtery....