Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@magg424 1A je oddelenie kde je myslím 12 izieb niektoré sú za 2e tam sú nemocničné postele a tie za 4e majú válendy ja som tiež šla na 1A a nakoniec sme boli na 4A na prízemí pri prijímacej kancelárii teraz ideme zase ale chcem ísť len tam na prízemie mne to vyhovovalo je tam len 6 izieb taký kľud.
Myslela som plače velmi
@tikalka my sme mali nastúpiť v začiatkom leta ale maly ochorel.A sme volali že hocijaký termin sa uvoľní že môžu nás zapísať vravela že nehrozí že aj apartmány sú plné.Ze najbližší termín október.A v polovici augusta prišli papiere že máme nastup 18.9. na 1.A.Nevadi mi to len som myslela že nás daju na 4.
@petra122 ďakujem
No my sme tiez teraz tu, na 2A, vo stvrtok odchadzame uz domov. Este minuly tyzden tu nebolo skoro nikoho. Ale teraz je tu hroozne vela deticiek. Pocujem skoro z kazdej druhej-tretej izby kasel, treba fakt davat pozor, a byt co najviac vonku ak sa da 🙂
@barbi2552 super to som rada že si spokojná ja som šla prvý krát tak sa ma pani čo mi volala pýtala na akú izbu chcem ísť tak som povedala že za 4 eurá ale aby som mala trochu kľud keď idem z dvojičkami tak mi odporučila prízemie že tam budem spokojná aj mala pravdu bola som hneď na prvej izbe vľavo🙂
Baby na akom poschodi je 4b ?aby som to nehľadala...
My budeme von čo najviac ak sa bude dať von sa môže ísť len poobede či aj doobedie ďakujem za odpoveď @slamkasalamka @tinka975
Baby ako je to stravou aká je nemocničná strava asi o ničom oplatí sa alebo radšej budem si kupovať z reštaurácií keďže raňajky nebudem mať @slamkasalamka @tinka975 @mag424
Prosim vás a tých izbách sú aj televízory alebo len nejaká spoločná miestnosť ďakujem
Myslela som si že sú niekde v areáli baby ak viete kde sú nejaké reštaurácie alebo kde sa dá najesť dajte mi vedieť dakujem
baby ved v starom smokovci je restika na restike, koliba na kolibe tam sa isto v pohode prestravujeme..ja mam tiez tak v plane, a to budeme bez auta...
@tikalka poobede von kazdy den, my sme stihali aj doobeda. Vysetrenia su vacsinou skoro rano, odcvicite rehabky, odkrutite vizitu a mozte ist von 🙂
Nam chutila aj strava, chalanom aj malo niekedy bolo 🙂 my sme taki nenarocni, nam fakt chutilo.
@slamkasalamka nám tu tiež chutí strava
Ja som posielala papiere v pondelok a stredu som tam volala a povedala mi že nám to poistovna schválila a teraz mám čakať kedy mi zavolajú a dajú termín
Aké vyšetrenia tam robia prosim vás aj na alergie

@tikalka ja neviem, po telefone som si dohodla ubutko za 4E a postou prislo, ze 1A... snazim sa zistit co nas caka a nikto neodpoveda