Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ja mozem povedať aj za seba že mne tam chuti nie vsetko ale v pohode a detom.8 eur a strava 5x denne mi príde v pohode.Ale beriem nie kazdemu to moze chutiť.V Smokovci sa najde aj reštike kde je menu pod 5 eur za obed.A dokonca aj rodič si moze zaplatiť masaz alebo procedúru nejaku a nebolo to extra vela.A aj do bazena sa moze ist 🙂
@beka22 beka22 urcite aj gastro? Moj maly ma vazny gastro problem a ze to oni neriesia. Ze musime ist na gastro doma, tqk som teraz prekvapena
@slamkasalamka keď som sa bavila s lekárkou a dcéra mala veľké problémy mi ponúkli pomoc ale ja som išla v mieste bydliska.
@slamkasalamka V šrobarovom ústave sa neriešia gastro problemý iba diagnostikuju reflux...ktorý vyvoláva infekty dýchacích ciest...klasické gastro ´vyšetrenia tam nerobia.
No ja som taká tupana ;) Som bola celý čas na tom že ideme na 1.A a my ideme na 1.B oddelenie ešte minule som pozerála na pozvánke a videla som tam 1.A.
Žienky neviete niektorá sú na tom oddeleni sestričky ?
Ahojte,pripájam sa k téme,žienky prosím Vás aké papiere tam treba priniesť,či všetky nálezy s karty???
Baby ako je to tam so stravou keď prídeme v papieri si mám vraj doniesť dá sa aj tam objednať však v reštaurácii je tam nie nechce sa mi brat z domu strava aby sa mi nepokazila malému beriem ale pre seba sa mi nezmestí
Ahojte,dnes mi volali kedy môžme nastúpiť termín máme 16.10.ide niekto ďakujem
Dominko28to je super zober si zimné veci zrejme bude chladno
Ok tak si dám len obedy aj keď mi pani volala a nahlásila som 8eur však uvidi.
Ahojte keď mám pravdu povedať bola som z toho debil ked mi začala všetko menovať tie izby ale ideme za 4 eura aj stavu som si dala k tomu
@dominko28 ja som tiež prvykrat bola z toho mimo.Ked pridu papiere lepšie sa v tom dá vyznať a na ich stránke si treba pozrieť kategórie izieb.Dckova je nemocničné postele skrina stol stolicka male skrinky ale na izbe ste len vy ziadna ina mamičky la.aspon mne sa to nestalo za 4 roky žeby sme z niekým boli.Kuchynka je spolocna na oddelenie príbor aj taniere sú v nej, chladnička, mikrovlnka,kanvica a aj čistiace prostriedky.Wcko je spoločné ale vascinou sú dva tri toalety a kúpeľňa väčšinou tri umývadlá a tri sprchy nam sa raz stalo že sme mali spolocnu s niekym ale nevadilo veď aj tak sme sa striedali.Spolocenskej miestnosti je telka a aj hracky pre deti.Tak približne opis
Baby help tie čo ste tam.... treba aj zimnu obuv či stači vetrovka?
Inak baby strava je chutná len malé porcie aspoň pre mňa dohodla som sa na recepcii že odhlásiť celú stravu a budem mať len obedy poprípade večeru neďaleko je restika asi tam sa budem stravovať aj bufet je tam a jeden je aj tu
Ahojte. Keď tam budeme, dá sa urobiť si v nedeľu úplne vlastný program? Chceli by sme ísť do Popradu na Smejka a Tanculienku. A ešte ako to tam je s internetom? Je v pohode wifi? Keby sme napr. chceli pozerať rozprávky.

@dominko28 áno je tam alergologická ambulancia