Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Maminky, neviete prosím vás o nejakom lacnejsom ubytovaní, v blízkom okolí Srobarovho ustavu? Ďakujem ;)
maminy ktoré ste tam, prosim vas aké su prve vysetrenia, čo robia detom?
a pomaha ten 2-3 týždnovy pobyt tam ??? dakujem
@francesska2 Ahoj PNku tam vystavia ja som tiež zamestanana nemajú vôbec s tým problém
Bolo tam super veľa ľudí zpoznate nám tam pomohli určite odporúčam
@dominko28 ďakujem za info, my sme sa už zo Smokovca aj vrátili 🙂 a áno dali mi PN tam v pohode
Kocky aj ocr výpisu či tu si treba pýtať od deckej doktorky
Ahojte, viete mi povedat ako to tam funguje: daju sa izby uzamykat, budeme mat typ izby B2 (zatial neviem kde, este nam oficialne nepriel papier len nam telefonovali).
Kolko pred odchodom treba ist k lekarovi po potvrdenie ze nema infekcne choroby (kedze niektore odbery-vysledky trvaju aj tyzden).
@sallome11 áno sú voľne môžete byť do obedu ale ja som si vybavila že aby mi obed odložili alebo niekto vám ho môže odložiť z mamičiek ako mne a prišla som len na večeru bola som celý deň preč dá sa zjednať ubytovanie aj na dva dni keď chcete byť s niekým s členom rodiny a viem že ubytovanie má aj Šrobárov ústav treba sa informovať ja som bola spokojná a pôjdeme možno aj tento rok
@sallome11 b2 znamena ze mate vlastne wc a sprchu.my mame taku.a ubytovanie pozhanat len niekde v okoli nakoľko je v ustave dlho dopredu vsetko obsadene co sa tyka ubytovania navstev. Videla som penzion vedla potravín Pod lesom.je to 10min cestu peso.alebo v Novej lesnej je tiez penzión to je trosku dalej.treba pohladat na nette a zarezervovat uz teraz nakolko sa zacina turisticka sezona.info rovno od manzela jednej mamicky.
@sallome11 a za to potvrdenie ze sa nedostalo dieta do styku z infekciu za posledny mesiac nemoze byt starsie ako 5dni. To vam pride v papieroch. My sme dostali od pediatricky na vymennom listku ze dieta dobry zdravotny stav pečiatka a podpis.a to im stacilo.aj tak sme tu ochoreli. 😳
@tikalka ja sa tesim, len sa trochu obavam ako to bude maly znasat, mal le 2 roky, a my sme este ani alergologicke vysetrenie neansolvovali, asi tam to vsetko naraz bude, tak sa desim tych odberov, neviem si dokonca predstavit ani ten preplach nosa (on rucal ked som mu v nemocnici davala inhalovat a to bol len vzduch co musel dychat). Inak ostatne ako prostredie a spanie nema problem, to rad cestuje.
@jolly987 dakujem za rady za ubytko, no moj muz uz si vybera wellnes hotel, aby si mohol aj oddychnut, raz sme tam boli v novej lesnej, no chce skusit aj nieco ine, on je moc narocny s nami by tam neprezil 😁. A si spokojna s tou B2? Na predoslej stranke boli aj foto no uz sa k tomu neda dostat, je tam obycajna postel alebo manzelska? Lebo maly v cudzom prostredi radsej spi pri mne(pred mesiacom som s nim v nemocnici tlacila v klasickej pre jedneho, tak som zvedava ci budem musiet tak 2tyzdne aj tam)
@sallome11 my keď sme tam boli môj mali mal tiež dva roky nuž a bolo super mali si zvykal jasné keď mu brali krv to bol horor museli ho držať tri sestry a doktor pichal nuz výplach nosa ten si dal urobiť len preto že sestrička mi ukazovala môj skôr nechcel dychové cvičenia všetke deti pekne cvičili len môj behal po celej telocvični a s fit loptou ani nehovorím tu nechcel vôbec nakoniec sme ochoreli a bolo po cvičení neboj oni si dajú radiť nám to pomohlo len to ze nám veľa zistili pri diagnostike a na alergiu zmenili úplne liečbu z mojej strany som bola spokojná
Áno pripravte sa že určite drobec ochorie zmena prostredia a veľa detí urobí pre imunitu peklo aj my sme boli chorí dokonca aj ja ale neľutujem bolo dobré trochu oddychu mi prospelo
Ahojte mamicky mi ideme 23.5.Cele leto je uz obsadene.Trosku mi je luto ze k dvom detom nemozeme ist obaja rodicia.Viete poradit ,ak ste mali ocka ubytovaneho niekde blizko?Kam sa obratit? 🙂
@sallome11 alergologicke testy mu urcite robit nebudu.nakolko je sezonato alergii.len z krvi.ci ma alergicke reakcie v tele zvysene..my sme tu 1x, synator len chodi cvicit aj to absolutne nespolupracuje.ma na haku.on ma tri roky a mladsia rocna nema ziadne rehabilitacie.cize sme absolovavali tie vstupne vysetrenia co som uz pisala,usg na reflux a test na chloridy.ale kazdy ma ine zdravotne problemy..a za to ubytko ok.nic extra ale nie je to hrozne.izba jje pekna, cista,,tv,skrine,stol so stolickami,skrinka na hracky,polica na kozmetiku.foto pošlem ked vypraceme izbu piatok.nakolko vsade, mame plno veci.hádam nezabudnem.
Ahojte, tie co ste mali ubytovaneho niekoho na tých jednopostelovych izbách pre príbuzných ako to tam vyzerá? Je tam len posteľ a dost, alebo aj tv, možno wifi.... dakujem
@jolly987 a odber krvy robili len raz na zaciatku? Alebo castejsie? Mali ma jemne zilky po mne tak dufam ze nebude dopichany. Super foto by potesila, my ideme az koncom mesiaca. S tymi cviceniami to hadam u nas nebude take kriticke, lebo aj u nas sme chodili na take decke cvicenia a bavili ho (aj ked nie vsetko vedel zopakovat, ale bavilo ho to medzi detmi).
Ahojte,prosím vás nevyznám sa v tom cenniku. Je tam že A,B,C,D kategoria.Ked chcem izbu na oddelení 4 A tak čo to znamená? Ktoré ceny mám pozerať? Ďakujem
@nelinka2011 to je oddelenie a na tych su kategorie ubytovania za A- sa doplaca 18€, za B-16€ tam mas samotane wc a kupelku.

My ideme 17maja a budeme na 4c