Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@nelinka2011 a este za C sa doplaca 5€ a D 3€ na den. Strava 8€ na den
Dobrý deň poprosím vás aj mňa by zaujímalo ako ste boli spokojný kto tam bol tiež zvažujem, inak my chodíme do Lučivnej a tam to je super, tu ste ako boli spokojný z ubytovaním, stravou, voľný program......... a ako sú tam deti bez doprovodu ďakujem
@tinka9075 Prosím ťa a to ked ti volali si si pýtala odelenie 4A? A ešte povieš že chceš napríklad kategoriu C alebo D? Ja som z toho koň ☹ Kolko si platila za to odelenie 4A kludne ak možem pootravovať aj do ip .Bola by som moc vďačná ďakujem
@sallome11 toto som našla len sa do toho nevyznám ☹ ale ďakujem veĺmi pekne
@nelinka2011 mne volala pani pred tyzdnom v nedelu, a uz nebolo takmer nic volne v kat.B (A-cko uz vobec az do septembra).mali sme nastupit uz bud.tyzden no ja som nechcela do C-ka. Oddelenie nam zvolila ona podla toho co bolo volne
@baklik nuž môj syn má veľmi ťažký atopicky ekzém aj alergiu a astmu keď som tam prišla bol vyhadzany dosť doktor mu po týždni zm nil úplne liečbu že mám zle riešení alergiu a z toho má ekzém povedal naordinoval naň úplne niečo iné čo bral a veru sa mu polepšilo nemusela som striekať sprej boli sme na dvoch sprejoch na astmu ostal len jeden ktorý nieje kortikoid na ekzém nám dal super mastičky takže nemusel brat kortikoidne Maste zistili naň aj reflux o ktorom som nevedela takže nám pomohli
Ešte som zabudla napísať že tie dychové cvičenie sú tiež dobre
@nelinka2011 Ahoj píšem ip🙂
Prosím Vás ako je to tam so stravou?
@natalustek co presne myslis stravu si mozes dat ale nemusis. Ja som nemala kedze moji chlapci velmi nejedia najedla som sa z ich porcii
Myslím, že či už tam varia, alebo ci ešte vozia z nemocnice.
@natalustek tam varia je tam kuchyna riadne kedy tak bolo?
@natalustek vozia z nemocnice a je to otras 😢 vraj 15.5. Majú už variť tu v ústave ale to je otázne vraj až 1.6.
Chodí sa stravovať do kina tam he zriadená jedáleň je tam ako v saune 😑
Prosím Vás koľko asi tak budem platiť keď idem s dcérou na dva týždne a ma 6 rokov a izbu mame tu nemocnicu bez umyvadla...
@natalustek 8 € vaša strava sk si necháte 3.3 +1.5€ sú nejaké povinné poplatky a ešte 3 alebo 4 € za izbu toto všetko za jeden deň x 14 takže ma deň 15.80 alebo 16.80 €
Ahoj, prosim vas to ani na jednej izbe neni balkon?
@sklacanska no tu kde sme my tak nie a neviem či inde na oddelení sú

@nelinka2011