icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

sallome11
6. máj 2018

@majka10 my ideme 29.5 tak hadam uz bude ta jedalen spojazdnena, aspon od 1.6. Lebo ja vzdy ked som prisla z nemocnice tak som mala po par dnoch 2 kg naviac, tak si neviem predstavit co by to bolo po 2 tyzdnoch

majka10
6. máj 2018

@sallome11 ale do vtedy hádam áno som sa spýtala servirok či ju vykladajú zlatými dlaždičkami 😉

sudabe
6. máj 2018

@sklacanska asi nieje mozno na tych nadstandartnych su

sklacanska
7. máj 2018

@sudabe dakujem za odpoved, a z vonka na budove vidno nejake balkony? Pripada mi to tam ako vazenie.

natalustek
7. máj 2018

Prosím Vás neviete o nejakom lacnom ubytovaní v Dolnom Smokovci, alebo v Starom Smokovci, alebo Pod Lesom.

sudabe
8. máj 2018

@sklacanska ani nejKe su ale to asi kde maju kancelarie doktori

zlatuska123
8. máj 2018

@natalustek okolo 240

sanulkah
14. máj 2018

@natalustek V Hornom Smokovci je hotel Partizán. To je cca 1km od Srobarovho ustavu

jolly987
14. máj 2018

@sallome11 Oddelenie a2 kategoria b2

sallome11
14. máj 2018

@jolly987 dakujem, 😉nezabudla si. Nas to caka o 2 tyzdne, dufam ze tam budu taketo dve postele a nie detska postielka + postel len pre mna, lebo maly chce mimo domu len pri mne spat.

sallome11
14. máj 2018

Inak este ma zaujma ako ste boli spokojni s cistotou izieb, lebo zvazujem zobrat si aj cistiace prostriedky (naposledy v hoteli atrium v st.smokovci- som to mala chut tam cele vyupratovat). Inak beriem si aj vlastne navlecky 😁, nie som chorobne poriadkumilovna, no nemam rada zapackane veci a spinu v kutoch 😂

nika1985
14. máj 2018

ahojte citam 4strany dozadu my nastupujeme 22.6 s oboma babami mam z toho dost obavy ale hadam to nejako dame. Mali by sme mat tu izbu s postelami a umyvadlom neviem ake je to cislo. Je tam vsade wifi ako je to tam s rezimom ? tak ako je pisane ne nete budicky a tak vecierka? mozem cez vikend opustit areal? Da sa v areali parkovat autom kedze pridem sama? Dakujem velmi pekne za cas a odpoved.

tinka9075
14. máj 2018

@nika1985 Ahoj neboj zvládneš aj ja chodím z dvojičkami prvý krát som bola keď mali 3,5r a v pohode wifi by tam mala byť už zadarmo budíček aj večierka sa dodržiava parkovať sa dá pri areáli my sme cez víkendy chodili po výletoch nebol problém ale radšej som povedala sestričke že ideme na výlet.

dadika663
15. máj 2018

@jolly987 ahoj prosím ta to je nadštandardne izba čo si tu dala fotku ?

jolly987
15. máj 2018

@sallome11 tak az nie ze vyupratovat sama.bolo to celkom ok.podla toho ktora pani mala sluzbu.niektorá nam poutierala stol,stoliky aj, policky.niektora len pozmyvala a umyla wcko,sprchu.

jolly987
15. máj 2018

@dadika663 to je nadštandard za 16€. Bez kuchynky.kuchynka je spolocna.

dadika663
15. máj 2018

@jolly987 som si myslela že je to nadstandard

nelinka2011
Autor odpoveď zmazal
nika1985
15. máj 2018

@tinka9075 Dakujem za odpoved

druly
15. máj 2018

Ahojte, prosím vás, tie co ste išli na kontrolu reflux, ako ste prechádzali na normálnu stravu? Gastrotuss ste dávali aj naďalej, alebo ste ak ten vysadili. Lebo Helicid kázali dávať 3 mesiace a potom vysadiť, ale Gastrotuss nebol spomínany. Ďakujem

jolly987
15. máj 2018

@druly mne bolo povedane ze gastrotuss sa moze uzivat dlhodobo oproti helicidu a costi.moja to uziva od decembra.

druly
15. máj 2018

@jolly987 dakujem, ved to je vlastne len na potlačenie kyseliny

ludkazh
16. máj 2018

Dobrý deň, chcem sa spýtať koľko trvá pobyt (máme VšZP).dali nám termín na konci augusta avšak do kedy neviem. Na stránke som čítala,že o dĺžke pobytu rozhoduje primár. Dcéra má časté bronchitidy, je aj alergička. Ďakujem

sudabe
16. máj 2018

@ludkazh 14sni

ludkazh
16. máj 2018

@sudabe ďakujem 😉

angie1987
16. máj 2018

Ahojte. Chcem sa opytat niekoho kto bol uz na takej izbe ze pre dve izby jedno spolocne soc zariadenie a kuchynka. Ci v tej kuchynke je aj chlafnicka, mikrovlnka, rychlovarna kanvica? Ja viem ze je to mozno blba otazka ze je to samozrejmost ze v kuchyni je ale som myslela ze ajvarenie v kuchyni je samozrejmost no a nie je 🙂 a este tie potraviny co tam su tak co to je zac nejaky supermarket alebo iba nejaky maly obchodik. Myslim ci mavaju zeleninu ovocie a tak cerstve. Vopred dakujem za odpoved

sallome11
16. máj 2018

@ludkazh aj nam hned povedali na zaciatku ze to bude na 14 dni (vszp).

@angie1987 ak je tam stale ten isty obchodik pri poste tak to je len taky mini sukromny ziadny retazec.

druly
16. máj 2018

@angie1987 áno je tam všetko co si písala, aj príbory, taniere a poháre. Najlepší obchod je v Tatranskej Lomnici, ale aj v Smokovci na stanici, taky maličký.

angie1987
16. máj 2018

sallome11 a druly dakujem

dadika663
Autor odpoveď zmazal