Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@sklacanska asi nieje mozno na tych nadstandartnych su
@sudabe dakujem za odpoved, a z vonka na budove vidno nejake balkony? Pripada mi to tam ako vazenie.
Prosím Vás neviete o nejakom lacnom ubytovaní v Dolnom Smokovci, alebo v Starom Smokovci, alebo Pod Lesom.
@sklacanska ani nejKe su ale to asi kde maju kancelarie doktori
@natalustek okolo 240
@natalustek V Hornom Smokovci je hotel Partizán. To je cca 1km od Srobarovho ustavu
Inak este ma zaujma ako ste boli spokojni s cistotou izieb, lebo zvazujem zobrat si aj cistiace prostriedky (naposledy v hoteli atrium v st.smokovci- som to mala chut tam cele vyupratovat). Inak beriem si aj vlastne navlecky 😁, nie som chorobne poriadkumilovna, no nemam rada zapackane veci a spinu v kutoch 😂
ahojte citam 4strany dozadu my nastupujeme 22.6 s oboma babami mam z toho dost obavy ale hadam to nejako dame. Mali by sme mat tu izbu s postelami a umyvadlom neviem ake je to cislo. Je tam vsade wifi ako je to tam s rezimom ? tak ako je pisane ne nete budicky a tak vecierka? mozem cez vikend opustit areal? Da sa v areali parkovat autom kedze pridem sama? Dakujem velmi pekne za cas a odpoved.
@nika1985 Ahoj neboj zvládneš aj ja chodím z dvojičkami prvý krát som bola keď mali 3,5r a v pohode wifi by tam mala byť už zadarmo budíček aj večierka sa dodržiava parkovať sa dá pri areáli my sme cez víkendy chodili po výletoch nebol problém ale radšej som povedala sestričke že ideme na výlet.
Ahojte, prosím vás, tie co ste išli na kontrolu reflux, ako ste prechádzali na normálnu stravu? Gastrotuss ste dávali aj naďalej, alebo ste ak ten vysadili. Lebo Helicid kázali dávať 3 mesiace a potom vysadiť, ale Gastrotuss nebol spomínany. Ďakujem
Dobrý deň, chcem sa spýtať koľko trvá pobyt (máme VšZP).dali nám termín na konci augusta avšak do kedy neviem. Na stránke som čítala,že o dĺžke pobytu rozhoduje primár. Dcéra má časté bronchitidy, je aj alergička. Ďakujem
Ahojte. Chcem sa opytat niekoho kto bol uz na takej izbe ze pre dve izby jedno spolocne soc zariadenie a kuchynka. Ci v tej kuchynke je aj chlafnicka, mikrovlnka, rychlovarna kanvica? Ja viem ze je to mozno blba otazka ze je to samozrejmost ze v kuchyni je ale som myslela ze ajvarenie v kuchyni je samozrejmost no a nie je 🙂 a este tie potraviny co tam su tak co to je zac nejaky supermarket alebo iba nejaky maly obchodik. Myslim ci mavaju zeleninu ovocie a tak cerstve. Vopred dakujem za odpoved
sallome11 a druly dakujem

@majka10 my ideme 29.5 tak hadam uz bude ta jedalen spojazdnena, aspon od 1.6. Lebo ja vzdy ked som prisla z nemocnice tak som mala po par dnoch 2 kg naviac, tak si neviem predstavit co by to bolo po 2 tyzdnoch