Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
ahojte, Naša dr. nám vravela že je veľa záujemcov do ústavu. Neviete prosím Vás že na aký mesiac teraz objednávaju?
@andreabulkova ahoj, prijímacia kancelária je do 12:00, a na pozvánke je ze treba volať ak meškať, skúste zavolať... Ale určite by som volala...
@nana123 ĎAKUJEM
@andreabulkova mi sme prisli neskor v pohode lebo som tam volala ze sa nam pokazilo auto
@sudabe Ja idem vlakom len keby nahodou ze ak by sa nieco stalo tak urcite by som tam zavolala ale ze ci ma aj ten den zoberu ked pridem neskor aby som zbytočné nestresovala Dakujem....
@andreabulkova ak zavoláte myslím ze nebude problém, sú tu milý ústretový ľudia... Sme tu práve...
@nana123 ĎAKUJEM
Maminy, boli ste niekto na bunke?...dve izby zdielaju wc, sprchu a kchynku. A ako je to s bazenom? Je nejaky rozpis? Videla som na webe foto. Neviem, ako to funguje. Vdaka
Prosim vas daju sa lístky na vlak kupit aj v Dolnom Smokovci?
ahojte funguje tam to klzisko co ste pisali ideme 18februara ci brat babam korcule alebo to nemam vlacit. A stale je to s wifi tak ako bolo skoro nepouzitelna? Dakujem
@andreabulkova ahoj, nie listy sa dajú kúpiť len v Strarom Smokovci. My sme si kúpili mesačne lístky normálne doma a tak sme jazdili. Je to lacnejšie ako kupovať denne lístky.
@andreabulkova ahoj, lístky len v starom Smokovci alebo Pod lesom co je dedina nižšie a pekna prechádzka... Na prijmacej kancelárií ti dajú potvrdenie o pobyte a potom sa dá vybaviť mesačník za 10e na mesiac
@nana123 ĎAKUJEM
@druly ĎAKUJEM

napadla mi este jedna otazka, nie je tam sanca dostat nadstandardnu izbu s manzelskou postelou? Resp. s dvoma postelami co by sa dali spojit?