Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Baby prosím vás je tam cez víkend nejaká recepcia
Ahoj nas caka pobyt 4.2.chcela som sa opytat su tam aj oteckovia lebo nam to tak vychadza ze sa po tyzdni budeme, musietsom prestriedat..
@katka0123 Da sa vyletovat uplne v pohode🙂 Dnes doobeda sme dali vylet na Strbske Pleso, prisli sme spät na obed, poobede sme sli zasa do Stareho Smokovca, potom zubackou hore a zosankovali sme dolu...🙂 Vsetko vlakmi, bez auta🙂 Podenne vylety🙂 Zajtra doobeda sa vyberieme opat na Hrebienok, ale vyslapeme si ho napeso a zosankujeme a poobede zas nieco vymyslime🙂 Na buduci tyzden mame v plane dat poobede vylety do Tatranskej Lomnice do muzea, dalsie poobedie dame Tricklandiu, inokedy zas sankovacku, korcule... je to tu skvele🙂
@kubko2412 Pridu Ti papiere co vsetko budes potrebovat🙂 My sme teraz tiez prvy krat, info som hladala najme tu, citala som aj starsie prispevky. My k oddeleniu A1 mame taku satnu na zaciatku chodby, kde si davame do uzamkynatelnej skrinky bundy topanky aj korcule. Zatial neviem ci to tak maju vsetky oddelenia. Aj sanky nechavame tam. V izbe v posteli mam lyze.
@kubko2412 Ved ono tak aj je🙂 POdla toho aky zimny sport mate radi si nabalite prislusenstvo a oblecenie podla toho ako radi chodite🙂 Na izbach aj na chodbach je teplucko, aj na kratky rukav, ja som vypla radiator na noc🙂 . Viem ze je niekde moznost aj opratia v pracke (mam par pracich kapsuli ak budem potrebovat,) ale este som nezistovala co ako. Cez den v pohode v teplakoch. A detail... v papieroch je pisany toaletny. Ja som nebrala, lebo k vsetkym tym raroham sa nam uz nezmestil, ze si kupime😀 A je ho tu v pohode a este fajnovejsi ako mam doma😉 Sme na izbe co ma vlastne umyvadlo. Sprchy a wc spolocne na chodbe, je novovymalovane, ciste udrziavane, v pohode sa da.
@kubko2412 Vobec sa tym velmi netrap... ved existuje posta a manzel urcite zvladne poslat Vam balicek ak zistite ze nieco dalsie este potrebujete🙂 Povodne som si napr chcela brat aj vlastnu kanvicu, ale nezmestila sa mi a som rada. Do kuchynky to mam 5krokov cez chodbu a tam je kanvica k dispozcii pekna, cista. Na izbe mi nik nerobil kontrolu co tu mam a co nie🙂 . Od kazdej izby kazdy dostane vlastny klucik a zamkynas si ju ked ides prec.
@kubko2412 Tak sa stihneme aj zoznamit, odchadzame 6.2:-) Tesime sa🙂Vsetko Vam ukazeme🙂 Dnes dalsi supersky den, doobeda nejake vysetrenia, rozhovor s primarom, trosku skoly a potom sme dali vylet vlacikom do Tatranskej Lomnice kde sme boli v muzeu Tanapu-zvierata a potom paradna interaktivna herna Dobra hracka. Tam sa urcite este vratime🙂 Este sme sa tam poprechadzali a vyhrali aj vonku v parku a sup nazad vlacikom rovno na veceru🙂 Daju sa tu za poobedie zazit a postihat super veci🙂 Este sa v dalsich dnoch chystame na poobednu lyzovacku, este dalsiu sankovacku z Hrebienka a kopu inych zazitkov.... len nech nam zdravicko sluzi aby sme mohli takto fungovat🙂
Prosím Vás neviete mi niekto povedať na koľko dní sa dá ísť na liečenie, mame všzp. Ďakujem
@natalustek ahoj my tiez mame vszp a boli sme 14dni...
@adika279 a dá sa aj na 3 týždne?

@nana123 áno sú a sú aj samostatne izby s príslušenstvom za bunku sa platí tuším 16€/noc a samotna izba tuším 18, alebo 20€.