Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahoj nas caka pobyt 4.2.chcela som sa opytat su tam aj oteckovia lebo nam to tak vychadza ze sa po tyzdni budeme, musietsom prestriedat..
@katka0123 Da sa vyletovat uplne v pohode🙂 Dnes doobeda sme dali vylet na Strbske Pleso, prisli sme spät na obed, poobede sme sli zasa do Stareho Smokovca, potom zubackou hore a zosankovali sme dolu...🙂 Vsetko vlakmi, bez auta🙂 Podenne vylety🙂 Zajtra doobeda sa vyberieme opat na Hrebienok, ale vyslapeme si ho napeso a zosankujeme a poobede zas nieco vymyslime🙂 Na buduci tyzden mame v plane dat poobede vylety do Tatranskej Lomnice do muzea, dalsie poobedie dame Tricklandiu, inokedy zas sankovacku, korcule... je to tu skvele🙂
@kubko2412 Pridu Ti papiere co vsetko budes potrebovat🙂 My sme teraz tiez prvy krat, info som hladala najme tu, citala som aj starsie prispevky. My k oddeleniu A1 mame taku satnu na zaciatku chodby, kde si davame do uzamkynatelnej skrinky bundy topanky aj korcule. Zatial neviem ci to tak maju vsetky oddelenia. Aj sanky nechavame tam. V izbe v posteli mam lyze.
@kubko2412 Ved ono tak aj je🙂 POdla toho aky zimny sport mate radi si nabalite prislusenstvo a oblecenie podla toho ako radi chodite🙂 Na izbach aj na chodbach je teplucko, aj na kratky rukav, ja som vypla radiator na noc🙂 . Viem ze je niekde moznost aj opratia v pracke (mam par pracich kapsuli ak budem potrebovat,) ale este som nezistovala co ako. Cez den v pohode v teplakoch. A detail... v papieroch je pisany toaletny. Ja som nebrala, lebo k vsetkym tym raroham sa nam uz nezmestil, ze si kupime😀 A je ho tu v pohode a este fajnovejsi ako mam doma😉 Sme na izbe co ma vlastne umyvadlo. Sprchy a wc spolocne na chodbe, je novovymalovane, ciste udrziavane, v pohode sa da.
@kubko2412 Vobec sa tym velmi netrap... ved existuje posta a manzel urcite zvladne poslat Vam balicek ak zistite ze nieco dalsie este potrebujete🙂 Povodne som si napr chcela brat aj vlastnu kanvicu, ale nezmestila sa mi a som rada. Do kuchynky to mam 5krokov cez chodbu a tam je kanvica k dispozcii pekna, cista. Na izbe mi nik nerobil kontrolu co tu mam a co nie🙂 . Od kazdej izby kazdy dostane vlastny klucik a zamkynas si ju ked ides prec.
@kubko2412 Tak sa stihneme aj zoznamit, odchadzame 6.2:-) Tesime sa🙂Vsetko Vam ukazeme🙂 Dnes dalsi supersky den, doobeda nejake vysetrenia, rozhovor s primarom, trosku skoly a potom sme dali vylet vlacikom do Tatranskej Lomnice kde sme boli v muzeu Tanapu-zvierata a potom paradna interaktivna herna Dobra hracka. Tam sa urcite este vratime🙂 Este sme sa tam poprechadzali a vyhrali aj vonku v parku a sup nazad vlacikom rovno na veceru🙂 Daju sa tu za poobedie zazit a postihat super veci🙂 Este sa v dalsich dnoch chystame na poobednu lyzovacku, este dalsiu sankovacku z Hrebienka a kopu inych zazitkov.... len nech nam zdravicko sluzi aby sme mohli takto fungovat🙂
Prosím Vás neviete mi niekto povedať na koľko dní sa dá ísť na liečenie, mame všzp. Ďakujem

@nana123 áno sú a sú aj samostatne izby s príslušenstvom za bunku sa platí tuším 16€/noc a samotna izba tuším 18, alebo 20€.