icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

druly
22. jan 2019

@nana123 áno sú a sú aj samostatne izby s príslušenstvom za bunku sa platí tuším 16€/noc a samotna izba tuším 18, alebo 20€.

katka0123
22. jan 2019

@nana123 Dospely plati na osobu 16e za izbu

srnkaknm1
23. jan 2019

Baby prosím vás je tam cez víkend nejaká recepcia

adika279
23. jan 2019

@srnkaknm1 Ahoj na recepcii je vzdy SBSkar cez vikend

srnkaknm1
23. jan 2019

@adika279 a nejaké info ako sa dostať do alergologie mi tam asi nikto nepodá však?

adika279
23. jan 2019

@srnkaknm1 to neviem ale skor nie ...

prepe
26. jan 2019

@katka0123 neviem ti na 100% povedať či sa da, ale každý deň bolo nejaké vyšetrenie alebo cvičenie. Skôr asi nie. My sme len cez víkend chodili na výlety.

katka0123
26. jan 2019

@prepe myslela aom si. Dakujem!

bombonka
26. jan 2019

@katka0123 od obeda je každý deň voľno. Tak nevidím dôvod neísť. My sme chodili po obede každý deň niekam a cez víkendy od rána

kubko2412
26. jan 2019

Ahoj nas caka pobyt 4.2.chcela som sa opytat su tam aj oteckovia lebo nam to tak vychadza ze sa po tyzdni budeme, musietsom prestriedat..

ask
26. jan 2019

@kubko2412 Su a viaceri🙂 Aj oteckovia aj stari rodicia🙂

ask
26. jan 2019

@katka0123 Da sa vyletovat uplne v pohode🙂 Dnes doobeda sme dali vylet na Strbske Pleso, prisli sme spät na obed, poobede sme sli zasa do Stareho Smokovca, potom zubackou hore a zosankovali sme dolu...🙂 Vsetko vlakmi, bez auta🙂 Podenne vylety🙂 Zajtra doobeda sa vyberieme opat na Hrebienok, ale vyslapeme si ho napeso a zosankujeme a poobede zas nieco vymyslime🙂 Na buduci tyzden mame v plane dat poobede vylety do Tatranskej Lomnice do muzea, dalsie poobedie dame Tricklandiu, inokedy zas sankovacku, korcule... je to tu skvele🙂

kubko2412
26. jan 2019

@ask dakujem

kubko2412
26. jan 2019

@ask sanky mate svoje ci sa tam daju pozicat..

ask
26. jan 2019

@kubko2412 My sme si doniesli svoje, ale dole na vratnici je par loparov, aj sanok. Len sa moze stat ze aj nie su, treba si ich ist vziat cim skor ked sa niekde chystas. 😉

kubko2412
26. jan 2019

@ask aha dakujem a mam to tam kde skladovat a co vsetko si treba doniest ideme prvy krat ;)

ask
26. jan 2019

@kubko2412 Pridu Ti papiere co vsetko budes potrebovat🙂 My sme teraz tiez prvy krat, info som hladala najme tu, citala som aj starsie prispevky. My k oddeleniu A1 mame taku satnu na zaciatku chodby, kde si davame do uzamkynatelnej skrinky bundy topanky aj korcule. Zatial neviem ci to tak maju vsetky oddelenia. Aj sanky nechavame tam. V izbe v posteli mam lyze.

kubko2412
26. jan 2019

@ask papiere mi dosli a tam je napisane ze zbalte sa podla rocenho obdobia, a ked som volala tak ze ako na dovolenkuto ;)

ask
26. jan 2019

@kubko2412 Ved ono tak aj je🙂 POdla toho aky zimny sport mate radi si nabalite prislusenstvo a oblecenie podla toho ako radi chodite🙂 Na izbach aj na chodbach je teplucko, aj na kratky rukav, ja som vypla radiator na noc🙂 . Viem ze je niekde moznost aj opratia v pracke (mam par pracich kapsuli ak budem potrebovat,) ale este som nezistovala co ako. Cez den v pohode v teplakoch. A detail... v papieroch je pisany toaletny. Ja som nebrala, lebo k vsetkym tym raroham sa nam uz nezmestil, ze si kupime😀 A je ho tu v pohode a este fajnovejsi ako mam doma😉 Sme na izbe co ma vlastne umyvadlo. Sprchy a wc spolocne na chodbe, je novovymalovane, ciste udrziavane, v pohode sa da.

katka0123
26. jan 2019

@ask juchu. Dakujem

kubko2412
27. jan 2019

@ask tak super dakujem za lepsi prehlad hadam sa dobre zbalime 🙂

ask
27. jan 2019

@kubko2412 Vobec sa tym velmi netrap... ved existuje posta a manzel urcite zvladne poslat Vam balicek ak zistite ze nieco dalsie este potrebujete🙂 Povodne som si napr chcela brat aj vlastnu kanvicu, ale nezmestila sa mi a som rada. Do kuchynky to mam 5krokov cez chodbu a tam je kanvica k dispozcii pekna, cista. Na izbe mi nik nerobil kontrolu co tu mam a co nie🙂 . Od kazdej izby kazdy dostane vlastny klucik a zamkynas si ju ked ides prec.

ask
27. jan 2019

@kubko2412 ESte takto, skusenosti Ti pisem z oddelenia A1. Kamoska je napr na oddeleni A4 a tiez si chvali, aj ked to tam maju trochu inac🙂

kubko2412
27. jan 2019

@ask dakujem tiez mam A1 pisane sa ideme tak ze ja tyzden a tyzden pojde muz tak ja mam vychytat muchy 🙂

ask
27. jan 2019

@kubko2412 Velaktori rodicia sa tak prestriedaju🙂 Kolkeho mate nastup? 🙂

kubko2412
28. jan 2019

@ask 4.2. 🙂

ask
28. jan 2019

@kubko2412 Tak sa stihneme aj zoznamit, odchadzame 6.2:-) Tesime sa🙂Vsetko Vam ukazeme🙂 Dnes dalsi supersky den, doobeda nejake vysetrenia, rozhovor s primarom, trosku skoly a potom sme dali vylet vlacikom do Tatranskej Lomnice kde sme boli v muzeu Tanapu-zvierata a potom paradna interaktivna herna Dobra hracka. Tam sa urcite este vratime🙂 Este sme sa tam poprechadzali a vyhrali aj vonku v parku a sup nazad vlacikom rovno na veceru🙂 Daju sa tu za poobedie zazit a postihat super veci🙂 Este sa v dalsich dnoch chystame na poobednu lyzovacku, este dalsiu sankovacku z Hrebienka a kopu inych zazitkov.... len nech nam zdravicko sluzi aby sme mohli takto fungovat🙂

natalustek
30. jan 2019

Prosím Vás neviete mi niekto povedať na koľko dní sa dá ísť na liečenie, mame všzp. Ďakujem

adika279
30. jan 2019

@natalustek ahoj my tiez mame vszp a boli sme 14dni...

natalustek
30. jan 2019

@adika279 a dá sa aj na 3 týždne?