icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

francesska2
8. máj 2019

@luckastupkova och, to ste ma nepotešila :D som myslela, že sa zbalíme minimalisticky... bez čižiem a zimných vecí.. však to môžem brať kufor navyše :D :( nastupujeme 13.5. tak dovtedy sa ešte hádam počasie zlepší, ak tam ešte budete cca 11., 12.5. môžete dať aktuálne info :D a vy ste do kedy? Hej a ideme na 1A

luckastupkova
8. máj 2019

@francesska2 ahaa tak to by už mohlo byť teplejšie, jasné dám info,snáď nezabudnem, poprípade tu napíšte, my sme až do 20.5. Takže sa vidíme. My sme na 2A

katarinamars
8. máj 2019

@mamartina24 my ideme od 26.8. Tak sa potom vidime. Ake mas velke deti? Ja 1 a 3rocne..tak to bude vesele. 😁

monkamiki
8. máj 2019

Toto počasie my robí ďalšie poriadne starosti.Ideme síce 23.5., ale sa mi zdá že budem ťahať zimnú výbavu 🙈🎅

petra0017
9. máj 2019

@francesska2
@luckastupkova ahojte my ideme 15.5 a tiež beriem radšej aj tepjsie oblečene s každého niečo sme síce uplne inde ako vy na na d

mamartina24
12. máj 2019

@katarinamars Ja mám už veľké -18,15,ale idem s najmladším 8,5 ročným🙂

petra0017
12. máj 2019

Ahojte aké máte počasie a inak na izbách ke teplo, kúri sa ešte či ďakujem

katarinamars
13. máj 2019

@mamartina24 nevadi...aj tak mozme spolu povyletovat 🙂
a inak zienky co ste tam boli alebo viete, ako to je so stravou pre male deti, pre rocnu, daju jej to co vsetkym ci si mam zobrat kupene prikrmy alebo ako to tam funguje?

sallome11
13. máj 2019

@katarinamars maju aj pre male deti (bez alergenov), zalezi ako sa stravujete (kazde dieta je individualne), moj uz v 1 roku jedol vsetko nie mixovane.
Ja mam opacnu skusenost. Boli sme tam pred rokom a hned mu dali kategoriu stravy - do 4 rokov (vzedy mal 2,5 roka) tak som po par obedoch poprosila aby mu zmenili na taku bez obmedzeni - mne prisla malo vyvazena - bez strukovin, rajcin, a alergenov, polievka vacsinou vyvar.

monkamiki
15. máj 2019

Ahojte maminky, prosím vie mi sem alebo do ss niektorá napísať presnú adresu a súradnice pre navigáciu kde presne máme ísť. Manžel to má problém nájsť na nete a nezdá sa mu to čo tam je napísané, a keďže ideme prvý krát tak máme obavu či dorazíme presne. Čaká nás veľmi dlhá cesta a fakt nechceme zablúdiť a robiť zachadzky.Mockrat vďaka vopred.

petra0017
15. máj 2019

@monkamiki ahoj máme aplikáciu waze a cez tu sme dnes išli a úplne super nás navigovala a kedy idete a na aké oddelenie 😊

monkamiki
15. máj 2019

@petra0017 ahoj,písala som do sa alezabudla som odpisat,ideme 23.5. a na oddelenie 4B kategórie. B2. A vy?

petra0017
Autor odpoveď zmazal
petra0017
Autor odpoveď zmazal
martinamatka5
17. máj 2019

Ahojte.Zaciatkom maja sme posielali navrh,neviete,prosim,na kedy prichadzaju pozvanky?Stihneme to este do leta?Alebo nebolo by lepsie alergologicke testy robit v jeseni?

druly
18. máj 2019

@martinamatka5 ahoj, do leta asi ťažko, je to tam do septembra plne co viem.

katarinamars
19. máj 2019

@martinamatka5 ja som posielala v aprili a ideme na konci augusta 🙂

jaja26
19. máj 2019

Kto sa chystá na pobyt koncom augusta?😊

druly
19. máj 2019

@martinamatka5 my sme posielali ešte v septembri 2018 a ideme az v polke augusta, júl bol už obsadený....

andreabulkova
19. máj 2019

Aj ja idem koncom Augusta

silesias
19. máj 2019

Žienky prosím pomôžte. Ideme teraz v júni prvý krát iba na konzultáciu. Prosím čo mám čakať? Ďakujem

martinamatka5
19. máj 2019

@katarinamars Dakujem.Uz mi volali,dali sme si az po prazdninach,v oktobri.Drzte sa ..a nech nam Tatry pomozu..

katarinamars
20. máj 2019

My ideme 26.augusta ☺

maruska22
21. máj 2019

@martinamatka5 Ahoj, my tiez ideme v oktobri (7-18.10), chcela som v septembri, ale uz neboli volné tie izby s vlastnou kupelnou. Ideme prvýkrát, dcera má 7 rokov. tak tiez dúfam, že to bude mať zmysel.

silesias
21. máj 2019

Nikto ste mi neodpovedali, potom neviem na čo je tu táto skupinka, som na obtiaž opýtať sa ako to tam bude prvý krát? Napr viem že nám navrhnú ísť ležať, to vy všetci ( čo tu čítam ) idete ležať aby porobili testy?
Ďakujem
A bola by som vďačná,keby sa našla aspoň jedna mamička a napísala - Vrela vďaka

andreabulkova
21. máj 2019

silesias pride te tam a primar sa vas bude pýtať na zdravotný stav dietata od kedy to zacalo ake ma problem na druhý den sestričky spravia testy chodili sme cvicit potom sme tam plavali ale iba ak to dovolil lekar boli sme tam na alergologii vsetko to vyšetrenie robili ake boli testy do nosteka dávali hadicku aby pozreli mandle.Nam zistili ze mame reflux preto maju moje deti stale kasle ...

druly
21. máj 2019

@silesias hneváš sa a ako sama vidíš sú tu väčšinou maminy, ktoré sú tam na pobyt a nie na konzultáciu...asi preto nikto na to neodpísal, lebo nevedel odpoveď na položenú otázku, keďže pri pobyte je to iné ako len na konzultáciu....

silesias
21. máj 2019

@druly chápem ale som objednaná prvý krát preto konzultácia. Telefonický som si objednala termín v ambulancii, neviem čo má čaká možno navrhnú pobyt.
Či vy ste zavolali a išli hneď na pobyt?

silesias
21. máj 2019

@andreabulkova ďakujem krásne

druly
21. máj 2019

@silesias my sme hneď poslali návrh a ta 2 týždne sme boli tam.