Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahojte mali ste tam niekto deti samé bez doprovodu?
Niekto sa tam lieči ambulantne? Potrebujem radu ako to tam funguje, ďakujem
@silesias ahoj my chodime ambulantne ale na plucne ale to je v podstate jedno nase prve vysetrenie pozostavalo z odberov krvi sterov z hrdla z nosa z rtg hrudnika vysledky nam Dr.zavolala a dohodli sme aj pobyt lebo nie vsetky vysetrenia sa daju urobit hned taktiez alergo ako kozne testy atd
Maminky čo ste už na pobyte, ako to tam prosím vyzerá s počasím 🙏✍🏔🌥🌦🌨Zajtra cestujeme, ďakujem.
Baby,prosim vas,kt.ste boli na odd. 1A kat.D,mozte sa mi ozvat prosim do ss? Mala by som par otazok.Dakujeeeem
1a D je dole vedľa recepcie....???
@miriama232 hned vedla recepcie je 4A, 1-ky su tak vzadu (tam kde su ucebne je schodiste k nim)
Dobrý deň, možno nezvyčajná otázka, ale bol by nejaka mamina ochotna zameniť si termín? My máme nástup 23.8.do 6.9.2019 s dvoma deťmi, ubytovanie v bunke so spoločnou kúpeľňou. Potrebovali by sme skorší termín, najlepšie jún, júl
Mamky, viete mi povedať ako je to tam posledný deň, deň odchodu? Ráno je vizita a čaká sa na papiere, alebo už ráno môžeme odísť, či ako? Vypratame sa do obedu?
A ešte kto tam je, viete mi povedať aké je počasie...? Viem ze sa to mení každú chvíľu, ale reálne, asi krátke tričká mi nepomôžu.. Radšej hrubšie veci, ci? Nastupujem tento týždeň.
@jane_55 počasie je už fajn, tričká s krátkym rukávom, pár s dlhým, mikinu, nohavice dlhé, trištvrťove a tenisky, na túry lepšie aj nejaké nepremokavé topánky, a nejaké tenké bundy proti vetru a do dažďa ak by náhodou ....

@druly a rošte išli cez dr či cez slergologia či ako? Mne dr povedala objednať sa do srobarovho ústavu, tak som sa. Dali mi termín a mám prísť.