icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

silesias
21. máj 2019

@druly a rošte išli cez dr či cez slergologia či ako? Mne dr povedala objednať sa do srobarovho ústavu, tak som sa. Dali mi termín a mám prísť.

druly
21. máj 2019

@silesias normálne cez detskú Dr, vytlačili sme si návrh, ona vypísala a poslala

silesias
21. máj 2019

@druly takže vy ste išli rovno ako do kúpeľov či liečebný pobyt?
Ja tam mám ísť na alergologiu. Som myslela že tam ľudia chodia na tieto zložitejšie vyšetrenia taký čo sú z ďaleká.

druly
21. máj 2019

@silesias tam sa chodí len na liečebný pobyt, kúpele sú inde. Tu diagnostikuju a nastavujú na liečbu.

mirka200
21. máj 2019

Ahojte mali ste tam niekto deti samé bez doprovodu?

silesias
21. máj 2019

@druly a potom ja keď som objednaná na alergologiu? Toto neviem. Všetci idete na liečebný pobyt?
Ja mám syna obj do Šrobárovho ústavu na alergologiu ako ambulanciu.

silesias
21. máj 2019

Niekto sa tam lieči ambulantne? Potrebujem radu ako to tam funguje, ďakujem

mirka200
21. máj 2019

@silesias my sme dnes boli chodíme tam k jednej Dr.

adika279
21. máj 2019

@silesias ahoj my chodime ambulantne ale na plucne ale to je v podstate jedno nase prve vysetrenie pozostavalo z odberov krvi sterov z hrdla z nosa z rtg hrudnika vysledky nam Dr.zavolala a dohodli sme aj pobyt lebo nie vsetky vysetrenia sa daju urobit hned taktiez alergo ako kozne testy atd

druly
21. máj 2019

@silesias to fakt neviem. Chodia tam aj ambulantne, ambulancie sú na prízemí, pôjdete na recepciu a tam Vás povedia kde treba ísť.

druly
21. máj 2019

@silesias ved preto je lepšie ten pobyt, lebo tie vyšetrenia majú aj dosť dopredu obsadene. Na niektoré sme aj my na pobyte čakali 2 týždne.

silesias
21. máj 2019

@mirka200 a ako chodíte ako to tam pre ieha? Ďakujem

silesias
21. máj 2019

@adika279
@druly ďakujem

mirka200
21. máj 2019

@silesias chodíme tam na alerologicku ambulanciu kontroly podľa potreby každé 4 mesiace asi, robili odbery, kožné testy a predpisujú mu lieky dnes mu odporučili tam liečenie.

jaja26
21. máj 2019

@mirka200 my tam tiež chodíme k MUDr Koreňovej...Aký dôvod, že odporúčajú liečenie?

jaja26
21. máj 2019

@silesias My tam chodíme, zavolala som MUDr Koreňovej, sestrička nás objednala na vyšetrenie, zobrali odbery, vyšetrila nás...O 3 mesiace kontrola+výsledky...a potom podľa potreby kontrola

mirka200
21. máj 2019

@jaja26 aj my ku Koreňovej, len teraz ju zastupuje iná Dr. Ma podozrenie na reflux a tam by mu urobili vyšetrenia.

silesias
21. máj 2019

@jaja26 ďakujem krásne my máme dr onufrakovu

monkamiki
22. máj 2019

Maminky čo ste už na pobyte, ako to tam prosím vyzerá s počasím 🙏✍🏔🌥🌦🌨Zajtra cestujeme, ďakujem.

petra0017
22. máj 2019

@monkamiki ahoj dnes bolo hrozne ráno, fúkalo pršalo teraz už len občas smokli

majkamisko
22. máj 2019

Baby,prosim vas,kt.ste boli na odd. 1A kat.D,mozte sa mi ozvat prosim do ss? Mala by som par otazok.Dakujeeeem

miriama232
22. máj 2019

1a D je dole vedľa recepcie....???

sallome11
22. máj 2019

@miriama232 hned vedla recepcie je 4A, 1-ky su tak vzadu (tam kde su ucebne je schodiste k nim)

monkamiki
22. máj 2019

@petra0017 ďakujem moc za info.No u nás dnes na JZ tiež také brrr počasie, silný vietor,dážď a chladno,až teraz vecer sa to trošku upokojilo. Hrozné počasie 🙈

bubacik7
Autor odpoveď zmazal
bubacik7
23. máj 2019

Dobrý deň, možno nezvyčajná otázka, ale bol by nejaka mamina ochotna zameniť si termín? My máme nástup 23.8.do 6.9.2019 s dvoma deťmi, ubytovanie v bunke so spoločnou kúpeľňou. Potrebovali by sme skorší termín, najlepšie jún, júl

jane_55
27. máj 2019

Mamky, viete mi povedať ako je to tam posledný deň, deň odchodu? Ráno je vizita a čaká sa na papiere, alebo už ráno môžeme odísť, či ako? Vypratame sa do obedu?

A ešte kto tam je, viete mi povedať aké je počasie...? Viem ze sa to mení každú chvíľu, ale reálne, asi krátke tričká mi nepomôžu.. Radšej hrubšie veci, ci? Nastupujem tento týždeň.

adika279
27. máj 2019

@jane_55 ano treba cakat na papiere

druly
27. máj 2019

@jane_55 áno, čaká sa na prepúšťacie papiere, bývajú cca okolo obeda max do 14,00 sme ich dostali my. Pobyt sa končí obedom. Izbu stačí opustiť keď dostaneš papiere.

francesska2
27. máj 2019

@jane_55 počasie je už fajn, tričká s krátkym rukávom, pár s dlhým, mikinu, nohavice dlhé, trištvrťove a tenisky, na túry lepšie aj nejaké nepremokavé topánky, a nejaké tenké bundy proti vetru a do dažďa ak by náhodou ....