Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahojte, ako tak čítam, strava nič moc, tak v podstate seba by som mohla odhlásiť a čo nedojedia deti, dojem ja 🙂 ked sú porcie rovnaké ako pre dospelého ? Kedykolvek počas pobytu sa môžem odhlásiť, napr. na druhý deň? Ideme teraz 21.8. do 2A prvý krát, netuším, čo nás čaká...och.
@adecco áno presne ako píšeš, môžeš sa aj prihlásiť aj odhlásiť kedy chceš. Ja som bola teraz 1x bez stravy a v pohode. Dojedala som po deťoch, lebo zjedli max polku porcie. Dospelý majú trošku väčšie, ale nie je to moc vidieť 😂 aj my sme na 2.A a je tu super, neboj bude sa vám páčiť.
tak my ideme o tyzden v pondelok tusim na 1A... a zacinam mat stresy 🙂 s mojimi krpcami sama... 1 a 3 roky... 😨
Ahojte, kto idete alebo ste boli cez DÔVERU aký dlhý liečebný proces ste museli absolvovať? Nikde to neviem nájsť aktuálne akurát na Všeobecnú mi našlo že okolo 14 dní a dôvera 21-30 dní
čo je celkom dosť, nie? 🙈 ďakujem za info
riešili ste niekto očr-ku? dali Vám ju v šrob. ústave, či si pýtať od obvodnej?
ďakujem za odpovede
Žienky a kde sú ubytované deti ktoré majú tbc, proste privezené z nemocnice? Ak som dobre pochopila, sú dva pavilóny? Pýtam sa preto, lebo aby sme nechytili nejaku neželanú baktériu 🙃
@adrianna23 majú jedno poschodie, tam to zamykajú
ale v ústave sa vždy krúti nejaká choroba.... my sme tam boli 2x a vždy sme odtiaľ prišli chorí.

@druly baby a aka je suma za ubytovanie