Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@adrianna23 na výlety sme moc nechodili, dcéra spávala na obed tak už potom sme nešli. iba keď tak cez víkend
Práve som tu, už týžden, stále chodíme na výlety každý den hned z obedu. Malé deti spia v kočíku a väčšie už nespávajú...
@adecco to je super, takto si to nejako predstavujem 😁 žienky a na koľko dní tam ste? Tie ktoré ste v dôvere?
@adrianna23 My sme všeobecná a musíme byť aspon 10dní, ale vyšlo nám to na víkend, takže ideme na nejaký 12den domov, treba to na úvod doktorke, alebo na prvej vizite spomenúť-opýtať sa, záleží aj od vyšetrení..Doobeda sú vyšetrenia, cvičenia atd. a už poobede volno, aj sviatky aj víkendy..
Baby ake vyšetrenia vam robili?? A doobeda ake cvicenia?? Idem s 3 rocnym a 1,5 rocnou caste laringytidy u neho a u nej zas zapal priedusiek tento rok 5x ze na co sa pripravit
@adecco ďakujem za info, tak nech to všetkým detičkám tento pobyt prospeje 🙏😍
Baby dajte typ na vylety co ste stihali ked ste tam boli my ideme o 2 tyzdne v štvrtok ideme do nemocnicnej izby lebo najbližšie bola volna ostatne izby az v decembri s malou sme potrebovali cim skor
Ahojte, my nastupujeme 16.oktobra do 30. Októbra , vsetky lepsie izby obsadené, nam sa ušla samostatná izba ale spolocne sociálne zariadenia co sa mi moc nepaci ale neva hlavne aby synovi pomohli ...doplácať ako dobprovod budem 18 eur/denne . Baby brali ste si svoje paplony aj návliečky?
@tanusenka teraz som tam bola, máš to ako apartmán, každá svoju izbu a spoločná kuchynka a wc, my sme boli super partia a sadli sme si, boli sme ako rodinka.. 4 baby, 8 detí . kreslá sú fľakaté, zašmudlané, dala som na to ten ich uterák.. 🙂 inak je čisto a oproti nejakej nemocnici určite nadštandart. My sme boli spokojní. Ktoré máš oddelenie?
@adecco ešte mi neprišla pozvanka tak neviem len mi vcera volali ze maju volne na oktober, potom ze maju plno, som sa teda pytala na najlepsie izby nemali by sme problem doplatit a to hned ze to vobec take izby budu volne az vo februari buduci rok, tak kaslat na izbu len nech synovi pomozu ... a viem ake je nase zdravotnictvo takze ja by som bola schopna vsetko z domu zobrat len aby sme sa citili na izbe lepsie , ale ked vravis že je to v pohode tak samozrejme nebudem nic zvlakat z domu...

@janka11.3 ach🙄 čiže ani výlety ste si moc neužili?