icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

adrianna23
28. aug 2019

@janka11.3 ach🙄 čiže ani výlety ste si moc neužili?

druly
28. aug 2019

@janka11.3 ok, veď v pohode. Treba sa informovať.

janka11.3
28. aug 2019

@adrianna23 na výlety sme moc nechodili, dcéra spávala na obed tak už potom sme nešli. iba keď tak cez víkend

adecco
28. aug 2019

Práve som tu, už týžden, stále chodíme na výlety každý den hned z obedu. Malé deti spia v kočíku a väčšie už nespávajú...

adrianna23
28. aug 2019

@adecco to je super, takto si to nejako predstavujem 😁 žienky a na koľko dní tam ste? Tie ktoré ste v dôvere?

adecco
28. aug 2019

@adrianna23 My sme všeobecná a musíme byť aspon 10dní, ale vyšlo nám to na víkend, takže ideme na nejaký 12den domov, treba to na úvod doktorke, alebo na prvej vizite spomenúť-opýtať sa, záleží aj od vyšetrení..Doobeda sú vyšetrenia, cvičenia atd. a už poobede volno, aj sviatky aj víkendy..

monikka22
28. aug 2019

Baby ake vyšetrenia vam robili?? A doobeda ake cvicenia?? Idem s 3 rocnym a 1,5 rocnou caste laringytidy u neho a u nej zas zapal priedusiek tento rok 5x ze na co sa pripravit

druly
28. aug 2019

@monikka22 na druhý deň od príchodu budu brat krv, stery. Potom zvyknú robiť vyšetrenie refluxu, cvičenia vždy doobeda s fyzioterapeutom. A potom podla výsledkov posielaju na krčné, alergologiu, rtg, sono,vyšetrenie dýchania, potný test...

adrianna23
28. aug 2019

@adecco ďakujem za info, tak nech to všetkým detičkám tento pobyt prospeje 🙏😍

lea2201
29. aug 2019

@janka11.3 volali ste za OCR?

huncut
2. sep 2019

@maruska22 my ideme 8.10.

huncut
2. sep 2019

@druly ahoj takže dajú mi tam PNku?

druly
2. sep 2019

@huncut áno, tam vypisujú papiere aj pre mamičky.

maruska22
3. sep 2019

@huncut super, tak si potom píšeme 🙂

monikka22
5. sep 2019

Baby dajte typ na vylety co ste stihali ked ste tam boli my ideme o 2 tyzdne v štvrtok ideme do nemocnicnej izby lebo najbližšie bola volna ostatne izby az v decembri s malou sme potrebovali cim skor

tanusenka
9. sep 2019

Ahojte, my nastupujeme 16.oktobra do 30. Októbra , vsetky lepsie izby obsadené, nam sa ušla samostatná izba ale spolocne sociálne zariadenia co sa mi moc nepaci ale neva hlavne aby synovi pomohli ...doplácať ako dobprovod budem 18 eur/denne . Baby brali ste si svoje paplony aj návliečky?

bombonka
9. sep 2019

@tanusenka nejdeš do Bohom zabudnutého asociálneho zariadenia. Je to tam na úrovni a všade je veľmi čisto. Upratovačky tam behajú celé dni. A návliečky a paplóny? Načo prosím Ťa! Všetko je tam čisté!!!

tanusenka
9. sep 2019

@bombonka nikdy som tam nebola, absolutne netusim v akom stave je ústav tak sa mi necuduj...

katka0123
9. sep 2019

@bombonka ano behaju. S jednou handrou utru wc sedatko, aj zhora aj zospodu, aj misu, aj umyvadlo...a to na celej chodbe. Steny na izbe spinave, kresla usmudlane.

bombonka
9. sep 2019

@katka0123 no tak neviem aký standard si si vybrala Ty, ale ja ten najvyšší a bola som max spokojná. Chodíme tam pravidelne

tanusenka
9. sep 2019

@katka0123 presne tohto sa obávam... ja som dost náchylný clovek ...

tanusenka
9. sep 2019

@bombonka ja som na vyber nemala bola nam pridelená izba lebo je vsetko plne ...

bombonka
9. sep 2019

@katka0123 Ty doma jednu toaletu umyvas dvoma handrami?

bombonka
9. sep 2019

@tanusenka môžeš byť v kľude. Nič si nemusíš nosiť take ako paplón a obliečky. Dokonca tam je aj práčka kde si môžeš veci oprat aj sušička je k dispozícii

adecco
10. sep 2019

@tanusenka teraz som tam bola, máš to ako apartmán, každá svoju izbu a spoločná kuchynka a wc, my sme boli super partia a sadli sme si, boli sme ako rodinka.. 4 baby, 8 detí . kreslá sú fľakaté, zašmudlané, dala som na to ten ich uterák.. 🙂 inak je čisto a oproti nejakej nemocnici určite nadštandart. My sme boli spokojní. Ktoré máš oddelenie?

adecco
10. sep 2019

@adecco ako celkovo mylsím 4 baby a 8detí..aj z inej izby, čo sme sa zoznámili najprv tu na MK 🙂

tanusenka
10. sep 2019

@adecco ešte mi neprišla pozvanka tak neviem len mi vcera volali ze maju volne na oktober, potom ze maju plno, som sa teda pytala na najlepsie izby nemali by sme problem doplatit a to hned ze to vobec take izby budu volne az vo februari buduci rok, tak kaslat na izbu len nech synovi pomozu ... a viem ake je nase zdravotnictvo takze ja by som bola schopna vsetko z domu zobrat len aby sme sa citili na izbe lepsie , ale ked vravis že je to v pohode tak samozrejme nebudem nic zvlakat z domu...

tanusenka
10. sep 2019

@adecco kolko si doplacala za seba? mne povedali ze budem 18 eur na den,mame sa zbalit ako keby sme sli na dovolenku a to bolo cele co mi povedala do telefonu pani..

adecco
10. sep 2019

@tanusenka za 18€ máte najdrahšiu izbu, ved tam už drahšie niesú.. Ano ako na dovolenku, aj teplé veci, turistická obuv, pršiplášte, my sme denne chodili po horách a výletoch.. podla počasia.

tanusenka
10. sep 2019

@adecco to je ale asi aj so stravou alebo co lebo teda kuchynka wc spoločné, takže neviem ako to ratala ..