Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@chjulia môžte si vybaviť mesacnik presne ako pise monikka22, lístok je možné si zakúpiť aj cez sms. Mesačník sa ale isto oplatí viac.
Ahojte baby, ospravedlňujem sa za možno blbu otázku ale som v tom magor 😁🙊 keď si kúpim ten mesačný lístok na vlak platí mi neobmedzený počet jázd v tom mesiaci prípadne dni a deti sú do 6r zadarmo? A stiknem ten lístok len raz resp pri prvej jazde? Ďakujem za vysvetlenie 😊🙊
@olgamiroslav ahoj, áno máš neobmedzený počet jázd, iba 1 x stikneš a platî ti mesiac od toho dátumu. Deti majù zdarma nielen do 6 rokov, ale kým chodia do školy, stačí že majú preukážku.
@olgamiroslav nestikas na listok si napises cislo op a preukazes sa op listkom a potvrdenim zo srobarovho
Baby prosím vás môžem sa opýtať kde tým vláčim jazdíte? Asi viac menej do Popradu a do Lomnice či aj inde?
@katika82
môžeš cestovať vrámci celých Tatier ... tu je mapka https://www.slovakrail.sk/sk/ceny-zlavy-sr/vyso...
my aj ked chodíme súkromne do Tatier sa vacsinou prepravujeme vlakom...
teraz ked tam budem s dcerou mám v pláne íst pozrieť na Štrbské pleso, do Tatranskej Lomnice, do Starého Smokovca... a možno aj do Popradu... uvidím aké bude počasie 🙂
no ja budem mať auto tak budem asi autom chodiť, ale určite už len kvôli zážitku malého si dáme aj nejaký výlet vlakom.
Ahojte, ja idem so synom na líčenie 8.10. Budem na oddelení A2 a kateg. B1 Mam pár otázok na maminy, ktoré sú tam teraz. Ako máte zabezpečenú stravu, dá sa dodatočne odhlásiť alebo prihlásiť? Ja mám síce nahlásenú ale som slabý jedák a syn tiež tak teraz neviem.... Papier do práce mi v píšu pri príjme aby mohol manžel zaniesť. Som z Popradu tak to mám na skok. Cez víkend sa asi nedá ísť domov či áno? Viem že vtedy nerobia žiadne vyšetrenia
@huncut Ahoj, som tu teraz na rovnakom oddelení, PN si musíš pýtať od lekárky pri príjme, mne ju vystavila na druhý deň, lebo nestíhala. Strava sa dá odhlásiť, ale teda neviem si predstaviť byť bez teplého jedla dva týždne. Domov oficiálne asi nie, neoficiálne neviem ci prídu na to ze tu nie si. Akurát sa musíš kazdy večer hlásiť sestre na vizitu, tak možno ak by si neprišla, tak by ta zháňala.
Mamicky mam par otazok,ked mi pani volala nahlasovala som si samostatnu izbu za 18e,teraz mi dosli papiere a mam tam zaskrknutu ubytovanie za 16e a este aj stravu a tu som si nedavala,lepsie asi zavolat a informovat sa priamo a este jedna taka mimo otazka je tam aj wifi
Prosim vas mamicky, ako to funguje ak by som sa chcela objednat iba do plucnej ambulancie? Kde najdem kontakt, lebo dala som si do vyhladavaca pneumolog Vysoke Tatry a cislo mi nenaslo iba roznych lekarov v Dolnom Smokovci. dakujem
baby tak my zajtra vyrážame, ešte nemám nič zbalené, keď prídem z roboty tak sa idem do toho pustiť. Otázočku mám ešte. Príbor si môžem asi vlastný vziať nie? Ja som háklivá na kútiky hneď ak je náhodou zle umytý, tak si chcem radšej svoj zobrať.
@raduska12 tak sme tu, umývadlo na izbe máme, už sme ubytovaní, izbička v pohode dve válendy stôl a skrina. zatiaľ wifi mám je pomalé ale ide ako tak. Začínam až večerou, takže obed si treba vziať. zajtra sa potom ozvi kde si ubytovaná. my sme na IV.C nakoniec ale patríme pod IV.B ale na oddelení 4C sme. Odtiaľto odchádzajú zajtra nejaké baby tak možno vás dajú tu. Uvidíš. napíšeme si
@huncut aj ja s malým idem vtedy, aj na to isté oddelenie a kategóriu 😊 stravu si nebudem dávať. Malý je slabý jedak, polievku ešte ako tak, druhé jedlo slabo. Keď sme boli v apríli, stále som dojedala za ním a svoje nezjedla, zbytočne som platila,potom som sa odhlásila.cez víkend môžeš ísť domov, ale tak, že pôjdete po raňajkách, povieš žienkam v kuchyni, že na obed neprídete, lebo ze idete na výlet a dôjdete na večeru a podpísať lieky k sestricke. Na noc musíš byť tam. Ja som tak chodila, tiež sme z blízka. Papier som mala od svojho Dr. Aj teraz budem mat. Ak máš nejaké otázky, kľudne sa pýtaj 😉
Dievcata a ked ma bude chciez na vikend prist pozreit muz ako to riesite?ocr vam vypisu tam alebo detska lekarka?
@patko33 Ak bude chciet prist na vikend, bud si najde nejake ubytovanie alebo ak mate samostatny byt moze aj pri vas ostat. A ja som napr nebola na OČR ale na marodke, vypisali mi to priamo v ustave
@zuzka_puska ano dala som si samostatnu izbu,takze tam kludne moze byt snami
@zuzka_puska máte to overené, že tam môže manžel prespať? my ideme buduci tyžden a cez víkend sa striedame a bolo by fajn, keby to bolo možné 🙂
@maruska22 na jednej strane budovy su samostatne byty, kde je kúpeľňa, wc priamo v byte, tak tam sa dá. Podľa toho, na akom oddelení ste, ak ste na oddelení kde je vás viacero a máte len svoju izbu, tak tam sa to tuším nedá-ale nie som si istá 🙂 Najlepšie bude ak sa opýtate priamo v príjimacej kancelárii, tj. tam kde vás objednávali a kde vám dali termín.
Oficialne sa to urcite neda

@dadika11 tak to sa atretneme my nastupujeme 23.10