Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@sonah a mohol ti pomôcť manžel s kuframi. A vy balili ste sa a tak ste sa išli najesť do Smokovca. A dokedy ste sa museli vrátiť...
@janulienka710 jasne v pohode pomoct moze a jedli sme az po prijme s lekarom prisli sme na izbu cca okolo 11.30 a museli sme čakat kym budeme na rade a zavolali nas asi za hodinu lebo lekar isiel na obed a vybavili sme sa okolo 13.30 s oboma detmi....a potom mozte ist kde chcete ale nezacina sa obedom ale olovrantom a ten je o 15:15 alebo si ho vyzdvihnete az na veceri ktora bola o 17:15
@raduska12 ja pri dvoch detich nepotrebujem stravu ,nakolko viem ze nezjedia take porcie jedla ,aj na veceru mali kopcom dukatiek a nepojedli ale ani som ja nebila hladna,nakolko dneska som obedovala o 14.30 a to rezen a zemiaky a nepotrebovala som veceru,celkovo ja som neni naucena na teple vecere takze mi to nechyba....a na ranajky viem,že vela nezjedia takze ja budem dojiždak.....
@janulienka710 koľko berieš malému oblečenia? ja mám pocit že je toho kvatntum ale beriem len na týždeň
potom všetko operiem
aj sebe tak beriem max na týždeň a potom šup práčka
Ale máme dva plné kufre jedna taška drogérie a topánky
hračky pomimo v detskom kufríku
idem ako tatar
obchod s nejakými drobnosťami poriešim až zajtra
@raduska12 ja mam 3 kufre. Nakoľko sa môj vie poriadne zaspinit bud pri jedle alebo vonku. Takže dosť. A este jedn taška plienok kozmetika niečo ak by bol do večere hladný a aj pripravený už mikulašsky balíček. Aj ja si pripadám ako Tatár s toľkými vecami a ešte notbuk.
@raduska12 a ešte kocik
@janulienka710 ten berieme aj my
@janulienka710
@sonah baby a do koľkej máme prísť? aj by som si to pozrela v papieroch ale už sú v aute 😣 ďakujem
@raduska12 do 11.00
@janulienka710 no čo už ste sa ubytovali? na akom odd.ste?
@raduska12 áno sme už. Teraz sme došli až na izbu. My sme na. Odd 1A kategória D
Baby, neviete mi poradit ci ma srob.ustav zrusenu stranku? Uz nefunguje..a potr.vytlacit navrh na liecbu atd..
Ahojte mamicky.Ide niektora z vas od 11.12 do 20.12 na odd.2A kategórie C.Dakujem
@helen4 tak mali by tam byt zdrave deti ale aj moju dcerku tam troška škriabalo hrdlo a dali jej kloktat tantum verde,nič zapalene nemala a museli sme 4x denne vyplachovat nos a dali nam na preliecenie biolampu a za par dni sa citila lepsie,nik tam chori na našej chodbe nebol a pred našim nastupom boli aj s teplotami a boli na izolačke nechodili medzi ludi ,jedli na kuchynke a zdržiavali sa len na izbe.....a ked im to prešlo opäť mohli medzi ostatnych .....zaleži aj aku maju deti imunitu či sa na nich hned dačo nalepi alebo nie....ale čerstvy vzduch velmi pomaha takže zdržiavat sa čo najviac vonku.....my ideme opäť o 6-9m takže sa tešim už teraz na vysokohorsky vzduch ☺

@sonah stravu si si nedala vôbec?