Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Dievčatá veľa veci beriete zo sebou. Ja sa chcem dnes začať baliť. Vôbec neviem čo všetko mám nam zobrať.
@raduska12 a vy aké oddelenie máte?
@janulienka710 tiež izba s umývadlom ale musím presne pozrieť ako mi to nadiktovala viem len že kat.C
tak aj my máme mať 2.A odd kat.C
@janulienka710 no ja beriem už dosť veci zimných
resp.klasika
jedny oteplovaky, dve budny, tielka, tričká, mikiny, papučky, dvoje topanky, pančuchy, teplaky, uteraky, hračky, kozmetika. A ty?
@raduska12 to aj ja a ja dvojmo nakolko dve deti,kazdemu beriem len 1zimnu bundu a oteplovaky ,lebo pri dvoch detoch sa to inak neda,ja aj podkolienky ,spodne tielka,a este aj svoju lekarničku,vždy beriem lieky keby čosi a vlhčene utierky aj kozmeticke aj klasicke lebo oni furt cosi popatlali ked sme boki na lieceni tak uz som poucena a žabky ked pojdu do sprchy aby nespadli a aj koli hygiene
Tak my mame izbu bez umyvadla, tak to bude horsie omnoho lebo uz nič nemali ine. A to asi aj inde budete niekto ubytovany lebo ja mam D kategoriu.
@janulienka710 ja mam C kategoriu,ja som to zajednavala este dajako v juni
@janulienka710 neviem či budeme inde
možno aj na rovnakej chodbe
vraj su na poschodí izby zmiešané
@sonah ďakujem za pripomenutie 😍 keď sa v pondelok ubytujete napíš
v utorok sme tam ako na koni 🤗
@sonah tak nám to doktorka vybavila terqz za 2 tyždne, pretoze sme stále chorí a nevedia s coho sa mali dusí....
@janulienka710 tak ja som si to vybavila sama nakolko lekarku to ani nenapadlo
@sonah aj ja som si sama veru vybavovala
Ale dr hovorila že bežný postup
ona mi dá papiere
ja pošlem do ústavu
A oni ma kontaktuju
A tak aj bolo
najskôr sme dostali termín v októbri na začiatku ale skoncili sme deň pred odchodom v nemocnici
vtedy nám tiež dali izbu bez umyvadla ale tak mne to bolo jedno hlavne že sa tam dostanem v kratkom čase. Teraz máme s umývadlom ale teším sa z neho popravde
@raduska12 tiez tak nejak ale tie zimne veci su hrube sak 2 kufre uz mam a kde su este plienky lebi mali nosi a voda sak hned 1 den nebudem utekat kupovat.
@janulienka710 jejda veru aj ja pôjdem riadne nabalená.. zatiaľ som sa ešte nebola nechávam to na zajtra 🙊 vody si kúpim v ten deň s manželom na aute celú basu a tu mi dá na izbu..
@raduska12 ahoj už ste zbaleny. Ja som ani veľa vecí nebrala a mam 3kufre. Tie zimné veci sú hrubé.
@janulienka710 kdeže 😣 bordel všade kam sa pozriem ja sa tiež snáď zmestim do 3 😅
veď topánky a zimné veci záberu 1 kufor
@raduska12 ano 6.12. Ja som zbalila 2kufre a tretom malinkom som mala hračky a dajake pochutiny,ovocie,keksiky....v kuchynke je ladnicka tam si das ostatne veci aj bandaska je tam s čajom erarnym takze pohoda.....teraz na olovrant mali jogurt a na veceru duk.buchtičky a ja som bez stravy ,vobec mi vecera nechyba.....

@raduska12 mame 2a oddelenie c izba aj s umyvadlom aspon tak mi to sestrička vravela