icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

sonah
24. nov 2019

@raduska12 mame 2a oddelenie c izba aj s umyvadlom aspon tak mi to sestrička vravela

janulienka710
24. nov 2019

Dievčatá veľa veci beriete zo sebou. Ja sa chcem dnes začať baliť. Vôbec neviem čo všetko mám nam zobrať.

janulienka710
24. nov 2019

@raduska12 a vy aké oddelenie máte?

raduska12
24. nov 2019

@sonah tak by som mala mať aj ja.. snáď to tak bude

raduska12
24. nov 2019

@janulienka710 tiež izba s umývadlom ale musím presne pozrieť ako mi to nadiktovala viem len že kat.C

raduska12
24. nov 2019

@janulienka710

@sonah

tak aj my máme mať 2.A odd kat.C

raduska12
24. nov 2019

@janulienka710 no ja beriem už dosť veci zimných
resp.klasika
jedny oteplovaky, dve budny, tielka, tričká, mikiny, papučky, dvoje topanky, pančuchy, teplaky, uteraky, hračky, kozmetika. A ty?

sonah
24. nov 2019

@raduska12 to aj ja a ja dvojmo nakolko dve deti,kazdemu beriem len 1zimnu bundu a oteplovaky ,lebo pri dvoch detoch sa to inak neda,ja aj podkolienky ,spodne tielka,a este aj svoju lekarničku,vždy beriem lieky keby čosi a vlhčene utierky aj kozmeticke aj klasicke lebo oni furt cosi popatlali ked sme boki na lieceni tak uz som poucena a žabky ked pojdu do sprchy aby nespadli a aj koli hygiene

raduska12
24. nov 2019

@sonah joj to chápem, ale môj ešte maličký a kde tu sa zašpini.. vlhčene aj hygienicke vreckovky tiež beriem ale úplne som na ne zabudla 😄 do sprchy beriem crocsy veruže

raduska12
24. nov 2019

@sonah a nevieš ako to je s postelami? Ja by som chcela spojiť aby sme mali manželskú ale ktovie ci sa to dá. Povedala ze budeme mať dve valandy 🤔

sonah
24. nov 2019

@raduska12 netusim moja,ale že vobec....a beriem im aj župany ked pojdu po chodbe zo sprchy ,lebo neviem ako daleko budeme mať izbu od kupelne

janulienka710
24. nov 2019

Tak my mame izbu bez umyvadla, tak to bude horsie omnoho lebo uz nič nemali ine. A to asi aj inde budete niekto ubytovany lebo ja mam D kategoriu.

sonah
24. nov 2019

@janulienka710 ja mam C kategoriu,ja som to zajednavala este dajako v juni

raduska12
24. nov 2019

@janulienka710 neviem či budeme inde
možno aj na rovnakej chodbe
vraj su na poschodí izby zmiešané

@sonah ďakujem za pripomenutie 😍 keď sa v pondelok ubytujete napíš
v utorok sme tam ako na koni 🤗

sonah
24. nov 2019

@raduska12 dobre napisem ti

janulienka710
24. nov 2019

@sonah tak nám to doktorka vybavila terqz za 2 tyždne, pretoze sme stále chorí a nevedia s coho sa mali dusí....

sonah
24. nov 2019

@janulienka710 tak ja som si to vybavila sama nakolko lekarku to ani nenapadlo

raduska12
24. nov 2019

@sonah aj ja som si sama veru vybavovala
Ale dr hovorila že bežný postup
ona mi dá papiere
ja pošlem do ústavu
A oni ma kontaktuju
A tak aj bolo
najskôr sme dostali termín v októbri na začiatku ale skoncili sme deň pred odchodom v nemocnici
vtedy nám tiež dali izbu bez umyvadla ale tak mne to bolo jedno hlavne že sa tam dostanem v kratkom čase. Teraz máme s umývadlom ale teším sa z neho popravde

@janulienka710

janulienka710
24. nov 2019

@raduska12 tiez tak nejak ale tie zimne veci su hrube sak 2 kufre uz mam a kde su este plienky lebi mali nosi a voda sak hned 1 den nebudem utekat kupovat.

raduska12
24. nov 2019

@janulienka710 jejda veru aj ja pôjdem riadne nabalená.. zatiaľ som sa ešte nebola nechávam to na zajtra 🙊 vody si kúpim v ten deň s manželom na aute celú basu a tu mi dá na izbu..

patko33
25. nov 2019

@raduska12 vodu si kupovat nemusite nam na oddelenie do kuchynky nosili mineralky kazdy den

raduska12
25. nov 2019

@patko33 tak to je super 👌 ja pijem aj tak čistú vodu najradšej ale keď je v kuchynke tak nebudem ani riešiť

raduska12
25. nov 2019

@sonah ahoj no čo už ste sa ubytovali? ake su prvé pocity,dojmi? a čo izba? ak sa ti bude dať postni foto izby 😄

janulienka710
25. nov 2019

@raduska12 ahoj už ste zbaleny. Ja som ani veľa vecí nebrala a mam 3kufre. Tie zimné veci sú hrubé.

raduska12
25. nov 2019

@janulienka710 kdeže 😣 bordel všade kam sa pozriem ja sa tiež snáď zmestim do 3 😅
veď topánky a zimné veci záberu 1 kufor

sonah
25. nov 2019

@raduska12 ahoj ano uz sak som znicena z cesty,wifi stale vypadava a pocity su zatial ok,zajtra mame prve odbery a vyšetrenia a inak sme na oddel.2A a izba č.213 😉izbu mame velku aj s umyvadlom

sonah
25. nov 2019

@raduska12 ahoj ano uz sak som znicena z cesty,wifi stale vypadava a pocity su zatial ok,zajtra mame prve odbery a vyšetrenia a inak sme na oddel.2A a izba č.213 😉izbu mame velku aj s umyvadlom

sonah
25. nov 2019

@raduska12 a den zacinate olovra tom tak sa radsej nabalte jedlom kym sme sa vybavili ,tak jedli sme bolo pol tretej pobede v restike v smokovci

raduska12
25. nov 2019

@sonah jejda tak super, aj my máme byť na odd 2.A tak som zvedavá
ja mám snáď milión veci
nervna som z toho
A to som sa už tretiny vzdala 😁
takže si nieco cestou teda dáme
A vy končite 6.12?

sonah
25. nov 2019

@raduska12 ano 6.12. Ja som zbalila 2kufre a tretom malinkom som mala hračky a dajake pochutiny,ovocie,keksiky....v kuchynke je ladnicka tam si das ostatne veci aj bandaska je tam s čajom erarnym takze pohoda.....teraz na olovrant mali jogurt a na veceru duk.buchtičky a ja som bez stravy ,vobec mi vecera nechyba.....