icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

patko33
5. jan 2020

@tanusenka asi zalezi od oddelenia na naslm isiel vzdy

777lenka777
6. jan 2020

@patko33 na akom ste boli odd

patko33
7. jan 2020
777lenka777
7. jan 2020

Inak stanica dáka ja blízko ústavu ci?

bubulacikkk
7. jan 2020

Kocky podavala som 20.12 navrh kedy mozme cakat ako dlho to trva a ako je to ak by som chcela aby bol muz aspon 1 noc snami a nemusel po nocnej cestovat nazad taku cestu domov idem s 3detmi vdaka

patko33
7. jan 2020

@777lenka777 hned pri ustave je zastavka takze sa zvezies hoci kam

sallome11
7. jan 2020

@bubulacikkk s vami prespat nesmie musi si jedine rezervovat ubytovanie na okoli, treba pohladat

777lenka777
7. jan 2020

@patko33 ďakujem, autobusova hej? Bože moje orientačne schopnosti ja sa bojím ze sa stratím hneď 😂

patko33
7. jan 2020

@777lenka777 neboj sa moje tiez neboli nic moc,vlak tam je takze pri prijme si vypytaj potvrdenie a potom na stanici si kupis mesacnik za 10e a vozis sa kolko chces

777lenka777
7. jan 2020

@patko33 aha takto.. No dobre snáď to zvládnem

silesias
8. jan 2020

Ahojte, nám bol zatiaľ len navrhnutý pobyt priamo tam od pani doktorky. Termín nám dajú vo februári na kontrole.
Chcem sa opýtať koľko to stojí? Čo všetko sa platí? A čo ten liečebný pobyt obnáša nakoľko sa tam liecime ambulantne, vyšetrenia máme podrobené všetky. Vieme kde je problém a berieme príslušné lieky. Ďakujem

sallome11
9. jan 2020

@silesias vsetko zalezi od toho aky typ izby budes mat tusim od 4-18€ na den, vek dietata (strava do 3 rokov je tusim 1,5€) a tvoja okolo 10€ na den. Presnejsie ti to povedia tie co tam boli nedavno, my sme boli pred pol rokom

bubulacikkk
9. jan 2020

@sallome11 to este za deti sa plati strava?🙈🤔

olgamiroslav
9. jan 2020

Deti za stravu neplatia pokiaľ viem to 1,5€ sa platí ubytovanie a stravu dopláca len rodič 😁

bubulacikkk
9. jan 2020

@olgamiroslav ved tak sa mi aj zda😉

bubulacikkk
10. jan 2020

Neviem ci sa teta zle vyspala ale volala som dnes termin led sa ma opytala ake ubytko by som chcela vravim ak sa da tak so sprchou a kuchynkou ona ze ale to bude aj 500€vravim ja viem a ona spuatila ci sa ideme liecit alebp ma zaujima izba vravim halo pani sak ste sa ma pytala na ubytko a ked mam moznost vyberu tak s 3 detmi radsej to a zavolajte mi ked sa ukludnite take spravanie som nezazila mam 100 chutisa nato vykaslat

bombonka
10. jan 2020

@bubulacikkk a to si volala Ty alebo ona Tebe? Lebo teda mne sa ešte nestalo aby bola neprijmna, keď nám volala a to chodim tiež s troma deťmi

bubulacikkk
10. jan 2020

@bombonka ja jej lebo sme sa tak dohodli a veru neprijemna bola nebolo to na prijmomov prepajala ma.priamo na pani co dava terminy a ta teda stala zato😡

tanusenka
11. jan 2020

Baby ozaj plati sa vsetko na konci pobytu alebo hned na zaciatku?

raduska12
11. jan 2020

@tanusenka na konci

lenkica
12. jan 2020

Mamičky, v stredu 15 teho nastupujeme. Na stránke je napísané že je potrebné doniesť papier i bezinfekcnosti či niečo také. Nie staršie ako 5 dní. Stačí ísť za detskou dr nech napíše že dieťa je zdravé a môže nastúpiť do zariadenia?

lenkica
12. jan 2020

Zabudla som ešte... Je na to nejake tlačivo?

biba07
12. jan 2020

Baby, boli ste niektora v maji alebo v juni? Alebo je lepsie ist v zime?

sonah
12. jan 2020

@tanusenka na konci sa plati ubytovanie ja som olatila v piatok doobeduba v sobotu sme odchadzali ,lebo cez vikend tam nik v primacke neni 😉

sonah
12. jan 2020

@lenkica ano treba od lekarky potvrdenie ,že ste zdravi a že nemate v okolo žiadne infekčne ochorenie ,obvodna vam to vystavi.

bubulacikkk
13. jan 2020

Nepostrehla som vypisujete ocr alebo pn ale ocr je len 10 dni a pak co?a pn vypise lekar tam ci?pn na seba dieta?troska neviem ako to riesit minat si moc dovolenku nechcem termin stale nemam 2mes cakam a nic.

tanusenka
14. jan 2020

Dnes mi volali a nástup nam posunuli az na piatok lebo ze maľujú oddelenie kde by sme mali mat izbu. Este niekomu presúvali pobyt?

bubulacikkk
14. jan 2020

Ja uz nemozem cakat a vyberat si izby decka su natom zle idem na to D-cko kto tam bol?da sa to prezit?

bombonka
14. jan 2020

Tie co ste podávali návrh v decembri tak Vám už volali?

bubulacikkk
14. jan 2020

@bombonka ja som tam volala