icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

chjulia
14. jan 2020

@bubulacikkk lekárka na oddelení ti vypíše PN, treba ju o to požiadať keď vás bude prijmat

ask
14. jan 2020

@tanusenka nam tak posuvali, ale pred rokom a bolo to super lebo sme mali naozaj pekne vymalovanu cistu izbu🙂

bubulacikkk
14. jan 2020

Skym sa stretneme?nastup mame29.1

sonah
14. jan 2020

@bubulacikkk ahoj,prosim ta ,ty už si si poslala tam papiere a az potom si tam volala ohladom zajednania terminu ?lebo my sme tam boli na konci novembra a mame doporučenie prist o pol roka a že či si možem už dopredu zajednať termin,alebo najskor zasa zaslať papiere.....neviete mi poradiť ?

bubulacikkk
14. jan 2020

@sonah isto si uz volaj ja idem do decka lebo ze vsetky terminy su zajednane aj polroka vopred asi tak☹ja som tam 20.12 poslala papiere a potom volala

patko33
14. jan 2020

@sonah mne tiez tak kazali a neviem najradsej by som sla zaciatkom septembra ,tiez neviem ako postupovat kedy dat ziadost

bubulacikkk
14. jan 2020

@patko33 ono je to hlavne koly ubytku ale ja potrebujem dat deti do poriadku nezaujima ma moje pohodlie vacsinou je to tak ze rodicia preto aj polroka cakaju na izbu dnes mi tak povedala..

bubulacikkk
14. jan 2020

@sonah aku ste mali izbu?mne je to aj jedno ja len ci tueD -su fakt taky horor😄

patko33
14. jan 2020

@bubulacikkk s jednom maminou sme sa bavili a ona bola na c tusim a vravela ze hrozne chlapi cigani ,ze hrozne ta sa chudiatko domov tesila.Ja som bola na b a super

monikka22
14. jan 2020

@bubulacikkk ja som bola na a tusim to je najlacnejsia izba s nemocnicnymi postelami a neviem si vynachvalit vobec sa toho neboj...

bubulacikkk
14. jan 2020

@monikka22 vazne?super takze da sa to zvladnut?to som rada

patko33
14. jan 2020

@monikka22 a ktore odelenie si bola

monikka22
14. jan 2020

@bubulacikkk
@patko33 1A tusim ano izba super postele ciste v pohode jedine co mi chybalo bolo umyvadlo pri 2 detoch s flasami a dudlami ale 2 tyzdne v pohode ja nemam ziadne negativne skúsenosti izbu si viete zamknut ked odchadzate

lenkica
15. jan 2020

Mamky čo ste už boli v Smokovci. Organizuje ústav aj nejaký výlet, či sama si poobede robím program. Napríklad že sa rodičia s deťmi prihlásia na výlet do jaskyne či niekam do múzea. Alebo viem že je tam škôlka pre materakov či to funguje aj poobede keď nie sú vyšetrenia a procedúry, cvičenia. Keď bude zlé počasie aby sa mi dieťa nenudilo na izbe aj keď hráčky maľovanky knižky nejaké berieme so sebou.

chjulia
15. jan 2020

@lenkica výlety si organizujú rodičia sami, škôlka je len doobeda, sú tam herne kde sa deti môžu hrať, vybavené sú však biedne

sonah
15. jan 2020

@lenkica procedury nemate žiadne,toto je diagnosticke centrum,robia odbery krvy,vytery,vyšetrenie stolice na parazity,alebo vyšetria zo slin na reflux alebo sono bruška ,popripade vyšetrenie orl ale procedury nemate žiadne,maximalne telocvik kde cvicia a spravne dychaju a preplachuju si noštek a potom si ho preplachujete sami na izbe každy deň....

bubulacikkk
15. jan 2020

@sonah vysetrenie zo slin?uz sa nerobi ph metria?

bubulacikkk
15. jan 2020

@sonah pls napises nieco viac?dakujem moja♡

chjulia
15. jan 2020

@bubulacikkk ak nemáte potvrdený reflux tak robia zo slín, dopláca sa za to....ale robia aj PH metriu, záleží od konkrétneho dieťaťa a dohody s rodicmi

bombonka
15. jan 2020

@bubulacikkk tak dnes nám volali za termín a pani bola milá ústretová ako vždy. Takže neviem aký problém si s ňou mala Ty, ale ja zatiaľ vždy všetko ok a to chodíme pravidelne.

bubulacikkk
15. jan 2020

@bombonka mala ale to je jedno....nemam dovod si to vymyslar

bubulacikkk
15. jan 2020

@chjulia oni mali reflux vraj ako babatka tak neviem vraj uz nemaju tak asi budu im davat hadicu vsak?☹kolko sa plati za ten test?radsej by som bola zan popravde

deniss111
15. jan 2020

Baby,nech nemusim lustrovat celych niekolko stran..dcerke a stale vracia laryngitida,ako nastupila do skolky tak uz trikrat po sebe ,plus sa nevieme dlho zbavit kasla..chodim do prace,tak isto chapete a poznate ake to je komplikovane..
Mame sancu sa dostat sem na liecenie?mam poziadat najprv pediatricku o pomoc a potom ich kontaktovat?
Dakujrm vam

bombonka
15. jan 2020

@deniss111 všetko sa docitas na ich stránke. Vytlač si návrh, pediater vypíše, pošleš ho a čakáš na termín. To je všetko

deniss111
15. jan 2020

@bombonka dakujem krasne...ak by mal niekto skusenost ze siel po laryng.budem rada za info.

majkamisko
15. jan 2020

@deniss111 my sme boli pre opakujuce laryn.a casto bol chory ako nastupil do skolky.stav sa skomplikoval ked musel do nemocnice pre silny zapal priedusok.vtedy nam hned dr vypisovala navrh.kedze mame doveru tak navrh musel podpisat napr.u nas alergolog.a volali nam cca o 2- 3tyz.od podania.ak nieco kludne sa pytaj

majkamisko
15. jan 2020

Baby,bol niekto ma kontrolnom pobyte kvoli refluxu? Tiez bola dlzka pobytu cca 2tyz? A ako prebiehal kontrolny pobyt?
Aj vysetrenia ako pred tym alebo len pep test?

chjulia
15. jan 2020

@deniss111 môj syn mal laryngitidy aj 8 krát za rok, od 2 rokov ako nastúpil do škôlky, po 5.roku sa to zmiernil na 3 krát, v Smokovci sme boli teraz na jeseň a prakticky mu nič nezistili, momentálne už dva mesiace kašle, nevieme prečo, o dva týždne ideme na kontrolu do Smokovca na pneumologiu, tak dúfam ze už niečo s nim budú robiť, lebo fakt neviem co s tým kašľom... takže čo sa toho pobytu týka tak fajn je ze syna aspoň povysetrovali i keď bez zistenia príčiny castych chorob

mija5252
15. jan 2020

@majkamisko ahoj. My ideme 21.2. Presne na kontrolu refluxu a mame ist na 2 tyzdne ale som zvedava tiez ci jej budu davat hadicku alebo pep test. Na zistovani sme mali pep test...

majkamisko
15. jan 2020

@mija5252 potom daj vediet prosim ako ste dopadli a co vam robili.