icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

bubulacikkk
29. jan 2020

@merydzajn super❤

bubulacikkk
30. jan 2020

Nemame sice na izbe ani stol a stolicky co mi pri 3detoch chyba ale da sa to tu zvladnut sestricky primar aj dr super zatial

raduska12
30. jan 2020

@bubulacikkk a to na akom odd.si?

bubulacikkk
30. jan 2020

@raduska12 na tom D

raduska12
31. jan 2020

@bubulacikkk aha a to si tam blizo jedálne teda asi

andrejkaka
1. feb 2020

Ahojte, ideme so 4r synom v piatok na prvé vyšetrenie, má často chytené dýchacie cesty, ale zaujíma ma, či robia röntgen hneď na prvom vyšetrení? Budú mať nejaké výsledky už hneď v piatok, keď tam pôjdeme alebo pripadne na čo sa mame pripraviť? Ďakujem pekne za info.

zuzana155
2. feb 2020

@monikka22 prosim Vas, aky lekar alebo lekarka je na oddelenj 1A? Dakujem

bubulacikkk
2. feb 2020

@raduska12 ja som na poschodi B1nad jedalnou2poschodia

monikka22
3. feb 2020

@zuzana155 bola tam dr nejaka meno neviem a kazdy 2 den primar

zuzana155
3. feb 2020

@monikka22 my uz ideme 5x v lete. Ideme teraz na uplne ine oddelenie. Tak som zvedava, lebo niektore vysetrenia chcem odmietnut.

tinka9075
3. feb 2020

@zuzana155 doktorka je v pohode dá sa s ňou dohodnúť aj ja som nedávala niektoré vyšetrenia robiť tiež idem už 5x a stále chodím na oddelenie 1A

monikka22
3. feb 2020

@zuzana155 baby v lete idete a uz ste poslali ziadist?? Ake vyšetrenia chcete odmietnut?? Neviete aky je rozdiel medzi smokovcom a lucivnou?

sonah
3. feb 2020

@monikka22 lučivna su liečebne kupele s procedurami ako inhalovanie,bazen,sauna a v dolnom skokovci v šrobare je diagnostika chorob bez procedur ,prve dni vam beru všetky odbery a zistuju či ste spravne nastaveny na danu liečbu alebo vam daju novu liečbu......

zuzana155
3. feb 2020

@monikka22 Ziadost posielam vzdy prvy januarovy tyzden. Chcem iba leto, som ucitelka. Volali mi ohladom terminu tento vikend. 2A napr.uz nebolo volne... Nechcem ist napr.na rengen, kazdy rok mi to pride zbytocne. A uz sme boli 2x na krcnom, na tu hadicku s kamerou do nosa a to uz nechcem absolvovat.

monikka22
3. feb 2020

@zuzana155

@sonah dakujem a ked uzbste boli viac krat v srobarovom neni lepsia uz lucivna? Ked na tej diagnostike aj tak robia tie iste vysetreniav podstate

bubulacikkk
3. feb 2020

Zamna ja uz sem nepojdem duagnostika zanami isto lucivna tam chodime kszdi rok su to naj.kupele odporucam

sonah
4. feb 2020

@monikka22 my sme v šrobare boli teraz na jesen 1x a velmi sa nam pacilo lebo nam este nikdy nerobiki diagnostiku a zistili nam reflux a co sa tyka liečebnych kupelov tak ideme do bardejova teraz na jar ,boli sme aj v lučivnej ale neporovnatelne s bardejovom ,tie procedury čo tam mali boli užasne a ešte aj pitie liecivych mineralnych pramenov z kolonady ma velky vplyv na zdravie a v lučivnej mate len inhalovanie,preplachy ,saunu a bazen (do ktoreho sme nechodili lebo deti chytili plesen)....u mna kupele pre deti su jedine v bardejove,vyborne varia,kludne kupelne mesto,neni tam taky hluk od ostatnych deti, a naozaj procedury a lieciva voda je top pre deti......

miriama232
6. feb 2020

Takže ja v januári posielala prihlášku, teraz mi volali... Sú posledné miesta na leto... Ale mame, prelom júl-august a o 1 deň menej... Už to skracujú, dali mi na 13 noci a vždy som bola a 14....ze nás je veľa cez leto, musia to skracovať...

sonah
6. feb 2020

@miriama232 my sme boli v novembri a boli sme tam 12dni na 12ty sme sli domov

patko33
6. feb 2020

@sonah prosim ta do Bardejova sa da ist s refluxom

sonah
6. feb 2020

@patko33 to netušim,su to liečebne kupele,treba sa opytat u lekraky ktora vam ho zistila,my chodime do bardejova s astmou ,s imunitou a s alergiami na pele a travy a od jesene mame aj reflux ale ci sa chodi na liecenie iba s touto diagnozou netušim

lubkalo
9. feb 2020

Ahojte.. my ideme 30.7. Chcem sa spýtať, či sa odbery začínajú hneď ako prídeme a či sú aj v deň odchodu.. Ďakujem

olgamiroslav
9. feb 2020

@lubkalo ahoj v deň nástupu je len konzultácia s dr ona vás príjme, odbery sú na druhý deň ráno, a potom podľa potreby v priebehu prvého týždňa ako ste tam sa robia ďalšie vyšetrenia, v druhom týždni väčšinou býva už len cvičenie a vizity

kubko2412
9. feb 2020

Ahoj ideme teraz v utorok a zabudla som treba brať aj zdravotný záznam ci netreba... Dakujem

kubko2412
9. feb 2020

A baby klzisko funguje v phlihode ci sa oplatí brat korčule lebo už teraz mam toho akosi veľa.. 🥴

sonah
10. feb 2020

@kubko2412 ano aj zdravotne karty si zoberte

79maggis
11. feb 2020

Ahojte mamičky, ktoré ste aktuálne v Šrobárovom ústave. Ako tam práve teraz je? Môj syn má nástup v pondelok 17.2....personál, počasie, sneh, choroby....budem rada za akýkolvek postreh a odpoveď 🙂

dominko28
11. feb 2020

My ideme v lete už máme aj termín

kubko2412
11. feb 2020

@79maggis dnes raz slnko sneh potom zatiahnuté tak niečo ako apríl 😉 choroby som zatiaľ nepočula a personál vyzerá v pohode 😎

pariska512
12. feb 2020

@dominko28 ahoj, môžem sa spýtať kedy ti volali a aké terminy aktuálne ponúkajú?