Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Nemame sice na izbe ani stol a stolicky co mi pri 3detoch chyba ale da sa to tu zvladnut sestricky primar aj dr super zatial
@bubulacikkk a to na akom odd.si?
@raduska12 na tom D
@bubulacikkk aha a to si tam blizo jedálne teda asi
Ahojte, ideme so 4r synom v piatok na prvé vyšetrenie, má často chytené dýchacie cesty, ale zaujíma ma, či robia röntgen hneď na prvom vyšetrení? Budú mať nejaké výsledky už hneď v piatok, keď tam pôjdeme alebo pripadne na čo sa mame pripraviť? Ďakujem pekne za info.
@raduska12 ja som na poschodi B1nad jedalnou2poschodia
@monikka22 Ziadost posielam vzdy prvy januarovy tyzden. Chcem iba leto, som ucitelka. Volali mi ohladom terminu tento vikend. 2A napr.uz nebolo volne... Nechcem ist napr.na rengen, kazdy rok mi to pride zbytocne. A uz sme boli 2x na krcnom, na tu hadicku s kamerou do nosa a to uz nechcem absolvovat.
Zamna ja uz sem nepojdem duagnostika zanami isto lucivna tam chodime kszdi rok su to naj.kupele odporucam
@monikka22 my sme v šrobare boli teraz na jesen 1x a velmi sa nam pacilo lebo nam este nikdy nerobiki diagnostiku a zistili nam reflux a co sa tyka liečebnych kupelov tak ideme do bardejova teraz na jar ,boli sme aj v lučivnej ale neporovnatelne s bardejovom ,tie procedury čo tam mali boli užasne a ešte aj pitie liecivych mineralnych pramenov z kolonady ma velky vplyv na zdravie a v lučivnej mate len inhalovanie,preplachy ,saunu a bazen (do ktoreho sme nechodili lebo deti chytili plesen)....u mna kupele pre deti su jedine v bardejove,vyborne varia,kludne kupelne mesto,neni tam taky hluk od ostatnych deti, a naozaj procedury a lieciva voda je top pre deti......
Takže ja v januári posielala prihlášku, teraz mi volali... Sú posledné miesta na leto... Ale mame, prelom júl-august a o 1 deň menej... Už to skracujú, dali mi na 13 noci a vždy som bola a 14....ze nás je veľa cez leto, musia to skracovať...
@miriama232 my sme boli v novembri a boli sme tam 12dni na 12ty sme sli domov
Ahojte.. my ideme 30.7. Chcem sa spýtať, či sa odbery začínajú hneď ako prídeme a či sú aj v deň odchodu.. Ďakujem
@lubkalo ahoj v deň nástupu je len konzultácia s dr ona vás príjme, odbery sú na druhý deň ráno, a potom podľa potreby v priebehu prvého týždňa ako ste tam sa robia ďalšie vyšetrenia, v druhom týždni väčšinou býva už len cvičenie a vizity
Ahoj ideme teraz v utorok a zabudla som treba brať aj zdravotný záznam ci netreba... Dakujem
A baby klzisko funguje v phlihode ci sa oplatí brat korčule lebo už teraz mam toho akosi veľa.. 🥴
Ahojte mamičky, ktoré ste aktuálne v Šrobárovom ústave. Ako tam práve teraz je? Môj syn má nástup v pondelok 17.2....personál, počasie, sneh, choroby....budem rada za akýkolvek postreh a odpoveď 🙂
My ideme v lete už máme aj termín
@dominko28 ahoj, môžem sa spýtať kedy ti volali a aké terminy aktuálne ponúkajú?

@merydzajn super❤