Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahoj mi ideme 16.7. som si vybrala termin lebo som chcela ist cez prázdniny a ponúkali mi ešte termín na 1.7. hovorila že na leto maju dost obsadené a volali mi nejak za 3 týždne
@dominko28 ďakujem pekne, ja čakám každým dňom že mi budú volať. Takze ponúkali aj skoršie termíny?
Aj nam dnes odporúčal doktor tento ústav chcem sa opýtať ako to je keď rodič ostane z dieťaťom . koľko si dopláca . Syn bude mať teraz 3r.
chcem sa opýtať, keď je tam s detmi muž, či je povolené aby matka prišla na návštevu na izbu, či je to zakázané, dakujem za odpoved.
@manost podla toho aku chcete izbu,ja som si dala izbu za 5e na den a strava je 10e na den ale moje deti nepojdeli take velke porcie tak hned som ju zrušila a platila som len ubytko a pep test navyse na kazde dieta 13e na vysetrenie refluxu zo slin.....inak su izby potom aj za 16e na den maju to cšetko na stranke
@pariska512 ahoj. Mňa z roboty skôr neuvolnia, len cez celozávod. dovolenku, preto až v lete..neviem či je to debre al. zle, no zatiaľ takto. Budeme mať izbu tú za 5 €. Trošku ma na ňu prehovorila, chcela som tú drahšiu, hlavne k vôli wc, ale tak aj v Lučivnej sme to mali na chodbe spoločné a prežili sme to.
Áno ponúkajú termíny my už pojdeme druhý krát na liečenie
Dobry den, prosim vas,poznate niekto odd.C?
Prosím vás od poslania návrhu po schválenie to koľko trvá? A keď to poisťovňa schváli tak ako dlho sa čaká na termín prijatia. Dakujem
@chorucka mne to vôbec alergolog nevypisoval ani som to s nim neriešla,ja som si sama vytlačila papiere z ich stranky dala obvodnej vyposat a poslala som to tam a potom mi volali,....alergolog mi vyposuje papiere iba na liečebne kupele ale toto je diagnosticky pobyt a tak ako maju na stranke že stači iba od obvodneho lekara.
Babule ako je to zo sankami na sneh a s klziskom prosim? Mozme si sane doniest alebo poziciavaju? Alebo je zakazane ich tam mat ? A klzisko funguje v blizkosti?
@sonah no syn bol v pondelok na kontrole na Alergo a Dr z ničoho nic povedala ze by bolo dobre ísť do srobarovho že ak súhlasím pošle žiadosť na poisťovňu. Tak som povedala ôk a ze budeme čakať kedy príde odpoveď s poisťovne atď. Syn má problém s dýchacími cestami, nábeh na astmu a s tým ruka v ruke imunita. Už keď mal syn 4m tak alergolog uvažoval ci ho ma poslať do srobarovho ale neposlal nakoniec. Preto sa pýtam ze ako dlho sa čaká, lebo som mala v marci nastúpiť do práce rozmýšľam ako to riešiť aby sa na mňa nehneváli že som nastúpila a hneď chybám pár týždňov. Syna tam nechcem nechať samého.
@chorucka no tak najskor vam daju termin asi tak maj jun podla typu izby,ja som sa mi vidi posoelala min.rok okolo maja a dali mi termin až na koniec novembra,a to sme mali izbu za 5e s umyvadlom na izbe a wc a sprchy spoločne ale nevadilo mi to lebo boli 2velke kupelne a stale boli volne ,ja mam tiež alergikov,aj astmatičku doma aj problemy s inunitou a v šrobare nam zistili reflux z pep testu zo slin ten sa priplaca 13e na osobu.....len chodte ja som rada že som to s nimi absolvovala a boli sme tam na 12dni na menej sa neda
@lubkalo ani my sme nemali co sa mi zdal nonses v dnesnej dobe dali nam ked sme boli chory a potom ho hned vzali☹

@79maggis
@lubkalo ahoj, chcem sa spýtať to až tak neskoro dávajú termíny?Aký typ ubytovania si si prosím ťa vybrala. Ďakujem pekne