Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Prosim vas,da sa tam posielat posta detom?
Baby treba aj župan detom?
Prosím Vás koľko stojí pep test. Ďakujem
@natalustek sa mi zda že 13e na dieta
@bubulacikkk ďakujem. Môže byť teda ze ho ma aj mladšia dcéra ktorej ho z peptestu nezistili.
@bubulacikkk ahoj na akom oddelení si bola ?
Ahojte je v Smokovci sneh?ideme na buduci týždeň ďakujem.
@maruska22 dobre tak budem čakať, inak ako je to v sobotu a v nedeľu, čítala som ze sa da ísť aj von atď. Ak by sme išli v sobotu napr na viletik do okolia a nestihneme sa vrátiť ako je to s obedom treba ho vopred odhlásiť alebo dajú synovi obed neskôr, treba aj niekde hlásiť na recepcii že ideme von a približne kde a kedy sa vrátime?
@chorucka cez víkend máš volno, to je že nie su ziadne vyšetrenia... treba sa len o cca 17:00 hlasit u sestričky na oddelení, ale nie je problém aj ked prídes neskor. Len im treba dať vedieť. Čo sa týka obedov, odporúčam vziat si vlastný obedár, alebo krabičky, kde ti obed zabalia. Ale musíš niekoho poprosiť, že ti ten obed prevezne (napr, niekto z mamiciek z oddelenia, ktoré tam budu obedovať). My sme v sobotu boli celý den mimo areálu, ale nemali sme krabičky, tak nám obed prepadal.
@maruska22 super čiže veznem obedar, a dala si si aj ty obed alebo dojedas? Stále sa neviem rozhodnúť ako s obedom lebo môj syn 4r 5m je slabý jedak on len pár lyziciek polievky a sem tam zobne niečo z druhého a dosť a čítala som ze je tam v okolí aj obchodík čiže by sme určite nehladovali. Na fotkách bol aj bazénik, nevies treba si doniesť koleso ci tam požičajú.