icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

bubulacikkk
Odpoveď bola odstránená
bombonka
Odpoveď bola odstránená
bubulacikkk
Odpoveď bola odstránená
bubulacikkk
Autor odpoveď zmazal
bombonka
Odpoveď bola odstránená
bubulacikkk
Odpoveď bola odstránená
bombonka
Odpoveď bola odstránená
bubulacikkk
Odpoveď bola odstránená
bombonka
Odpoveď bola odstránená
79maggis
20. feb 2020

Prosim vas,da sa tam posielat posta detom?

mija5252
20. feb 2020

Baby treba aj župan detom?

sonah
20. feb 2020

@79maggis ano da sa poslať aj pošta

sonah
Autor odpoveď zmazal
tanusenka
20. feb 2020

@79maggis ja si myslim ze da, pani na recepcii su skvele myslim ze by to doručili spavnemu dietatu

sonah
20. feb 2020

@mija5252 nie netreba,my sme mali ale nevyužili sme ho...ked išli z kupelne do izby mali to fakt kusok a zima tam nebola a to sme boki na prelome nov/december a mrzlo a snežilo 😉

mija5252
20. feb 2020

@sonah dakujem krasne 😘 zajtra nastupujeme

natalustek
20. feb 2020

Prosím Vás koľko stojí pep test. Ďakujem

sonah
20. feb 2020

@natalustek sa mi zda že 13e na dieta

renalka
21. feb 2020

@bubulacikkk ďakujem. Môže byť teda ze ho ma aj mladšia dcéra ktorej ho z peptestu nezistili.

renalka
21. feb 2020

@sonah Ďakujem.

brenky1
24. feb 2020

@bubulacikkk ahoj na akom oddelení si bola ?

tinka9075
25. feb 2020

Ahojte je v Smokovci sneh?ideme na buduci týždeň ďakujem.

79maggis
25. feb 2020

@tinka9075 sneh sa uz roztopil...

tinka9075
25. feb 2020

@79maggis ďakujem nevadí snáď na Hrebienku ešte bude

79maggis
25. feb 2020

@tinka9075 hore isto bude 😉

chorucka
27. feb 2020

@mija5252 ahoj prosím ťa posielala som papiere min týždeň a otázočka ci si mam volať ja alebo čakať ci mi zavolajú. Ďakujem

maruska22
27. feb 2020

@chorucka ahoj, oni sa ti ozvú, ale je možné že ti budú volať aj cez víkend.. mne volali napr. v sobotu asi o 16:00

chorucka
27. feb 2020

@maruska22 dobre tak budem čakať, inak ako je to v sobotu a v nedeľu, čítala som ze sa da ísť aj von atď. Ak by sme išli v sobotu napr na viletik do okolia a nestihneme sa vrátiť ako je to s obedom treba ho vopred odhlásiť alebo dajú synovi obed neskôr, treba aj niekde hlásiť na recepcii že ideme von a približne kde a kedy sa vrátime?

maruska22
27. feb 2020

@chorucka cez víkend máš volno, to je že nie su ziadne vyšetrenia... treba sa len o cca 17:00 hlasit u sestričky na oddelení, ale nie je problém aj ked prídes neskor. Len im treba dať vedieť. Čo sa týka obedov, odporúčam vziat si vlastný obedár, alebo krabičky, kde ti obed zabalia. Ale musíš niekoho poprosiť, že ti ten obed prevezne (napr, niekto z mamiciek z oddelenia, ktoré tam budu obedovať). My sme v sobotu boli celý den mimo areálu, ale nemali sme krabičky, tak nám obed prepadal.

chorucka
27. feb 2020

@maruska22 super čiže veznem obedar, a dala si si aj ty obed alebo dojedas? Stále sa neviem rozhodnúť ako s obedom lebo môj syn 4r 5m je slabý jedak on len pár lyziciek polievky a sem tam zobne niečo z druhého a dosť a čítala som ze je tam v okolí aj obchodík čiže by sme určite nehladovali. Na fotkách bol aj bazénik, nevies treba si doniesť koleso ci tam požičajú.