Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahojte.. Ako funguje to tam a ako teda ste na izbách iba v tých apartm. Ci aj obyčajných?? Ako je to s tými WC.. Každá izba samostatné WC..
Ahojte ..ide niekto v júni na liečenie-?
Ahojte ide niekto v júli na liečenie
Ahojte,ako to tam terau funguje???Máme ísť v Júli......Dúfam,že bude fungovať v normálnom režime.Teraz ževraj ubytujú len v apart.s vlastným WC a sprchou a čo tí ostatní????..Nie je tam niekto kto dá info??Trvá to 2 týždne aj na tých apartm???
Ahojte včera my volali my ideme 16.7.hovorila my že si musíme dat spravit test na Covid stojí 50eur a že máme skrátený pobyt o 4 dni
My by sme mali ísť 8.7.do 21. 7., aspoň tak nám volali. No uvidíme, či to tak bude...
Aj vám skrátili pobyt
@dominko28 teraz mi volali, pobyt bude na 10 dní, ideme v júli. Je nás veľa,aby sme sa prestriedali, tak to skrátili...
Aha jasné tak preto skracovali pobyty
Aj nám už volali. Nástup mame 27.7. na 10 dni. Test na covid si už nemusíme davat robiť, že sa nemusí už od 1.6., len sa u nich výpiše nejaké prehlásenie, že nemáme covid. A už sa nemusí nosiť potvrdenie od detskej dr o bezinfekcnosti. Ja budem musieť nosiť rúško cely pobyt, dieta nemusí. Ale povedali, že treba sledovať ich stránku, pripadne si týždeň pred nástupom zavolať, že aké sú opatrenia. Lebo že sa to mení. Ináč budeme na bunke, čiže dve izby a spoločne wc a kuchynka. Pokyny prídu
@zdenka7768 takže od 1.6. Netreba už covid test? Pýtala si sa? A tiež nástup o 8hod?
@bombonka áno pýtala som sa a tak povedali. Od 1.6. test netreba. V júli, keď my ideme, je nástup od 10.00. Mali vy to mat teda aj na stránke napísané
Dnes nám volali a zmenili nám termín pobytu a povedali nám ze len na 10 dní sa da ísť. Kto nastupuje 1.7. 2020
My ideme až 16.7. do 27.7. Ide niekto v tedy
Ahojte, nastupujem s deťmi 7.jula na 1A. Aký je rozdiel medzi budovou A a B? Alebo aj C? Dlho trvá príjem? Vďaka 😉
Ešte ma napadlo, bývajú v lete nejakí vychovávatelia, ktorí robia program pre deti? Že by sme sa pripojili na výlet s nimi kdesi po okolí. Wifi je v pohode? Na oddelení A1. Ďakujem
Vobec netuším ako to tam funguje v lete my sme tam boli pred 2 rokmi ale to bolo cez školský rok tak som aj ja zvedavá ako to funguje cez prázdniny
@adrianna23 vychovávatelia v lete nerobia program pre deti, wifi funguje dobre
@jaja26 ďakujem za info 😉
Ide niekto 16.6?
Cez leto je tam voľnejší režim ako cez šk.rok.

@bombonka áno 50€..