Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@zdenka7768 no to by bola škoda teda..dúfam že od leta to otvoria, ďakujem za info
..no ak prepukne 2.vlna,tak zasa zavrú....Ale dúfam, že nie!!!!Lebo sa tam v júli teším..
Ahojte, idete niekto v septembri? My máme nastúpiť v termíne 21.9-30.9. Ťažko povedať, čo bude dovtedy, snad sa bude dat ísť 😉
Prišla niekomu pozvánka na JÚL??Lebo mne ešte neprišla a tom viem,že posielali min.rok 2 mesiace vopred....
Zienky, ktoré ste už boli na pobyte. Ako to je časovo s prepúšťaním? Lebo nám dala detska v deň, keď nás majú prepustiť z pobytu, dvojročnú prehliadku. Dala ju o 12.00. Cesta ku nám trvá asi tak hodinku. Stihneme to?
@zdenka7768 my sme toto tiež riešili, boli sme objednaný u urológa ale museli sme presunúť, nespoliehala by som sa na to, môže sa stať že vás pustia doobeda ale aj o 2 poobede
@zdenka7768 ahoj tak povieš že idete preč aby ti prepustili nejak dobeda ja som tiež tak hovorila že máme dlhú cestu a nebol stým problém
@miriama232 Ahoj kde ste ubytovaný v ktorej časti my sme nad bufetom neviem ako sa volá to oddelenie my ideme teraz 2krát
Ahojte, tie ktoré to tam už poznáte, čo sa oplatí vidieť v okolí? Alebo nejaké zaujímavosti pre deti? Nastupujeme tento utorok 😊
Ahojte baby, ako to vyzera v šrobárovom? asi je tam dobra tlačenka ci? v oktobri sa chystame znova požiadat o pobyt. boli sme v januari tento rok a synovi to pomohlo od vtedy sme neboli ani raz chorí.

Ešte ma zaujíma, ako je to s procedurami? Predpisujú v tomto období bazén? 🙂