Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@adrianna23 momentálne bazen ani sauna nefunguje. Tak píšu na ich stránke
@zdenka7768 no to by bola škoda teda..dúfam že od leta to otvoria, ďakujem za info
..no ak prepukne 2.vlna,tak zasa zavrú....Ale dúfam, že nie!!!!Lebo sa tam v júli teším..
Aj my sa tešime tak dúfam že už nebudú nič rušit
Ahojte, idete niekto v septembri? My máme nastúpiť v termíne 21.9-30.9. Ťažko povedať, čo bude dovtedy, snad sa bude dat ísť 😉
Prišla niekomu pozvánka na JÚL??Lebo mne ešte neprišla a tom viem,že posielali min.rok 2 mesiace vopred....
@miriama232 my ideme 27.7. a ešte nič neprišlo.
My ideme 1. 7 do 10.7
Ani nám zatial neposlali ideme 16.7.
My ideme 20.7.do 29.7.
Zienky, ktoré ste už boli na pobyte. Ako to je časovo s prepúšťaním? Lebo nám dala detska v deň, keď nás majú prepustiť z pobytu, dvojročnú prehliadku. Dala ju o 12.00. Cesta ku nám trvá asi tak hodinku. Stihneme to?
@zdenka7768 určite nie
@zdenka7768 my sme toto tiež riešili, boli sme objednaný u urológa ale museli sme presunúť, nespoliehala by som sa na to, môže sa stať že vás pustia doobeda ale aj o 2 poobede
@miriama232 ahoj super a s kým ideš na liečenie ja idem z dcérou má 10 rokov
@zdenka7768 ahoj tak povieš že idete preč aby ti prepustili nejak dobeda ja som tiež tak hovorila že máme dlhú cestu a nebol stým problém
@dominko28 veď tak aj skúsim. Poviem im čo a ako a uvidím
@dominko28 Ja už 3x s dcérou 7 rokov , a prvýkrát beriem aj syna 12.rokov
@zdenka7768 ja som povedala že idem domov vlakom a pustili má o 9 v pohode
Huraaaa... Dnes mi prišla pozvánka....
@miriama232 Ahoj kde ste ubytovaný v ktorej časti my sme nad bufetom neviem ako sa volá to oddelenie my ideme teraz 2krát
Aj nám dnes prišla pozvánka.
Aj nám
Ahojte, tie ktoré to tam už poznáte, čo sa oplatí vidieť v okolí? Alebo nejaké zaujímavosti pre deti? Nastupujeme tento utorok 😊
Funguje už normálne bazén? 😊🙏
Ahojte baby, ako to vyzera v šrobárovom? asi je tam dobra tlačenka ci? v oktobri sa chystame znova požiadat o pobyt. boli sme v januari tento rok a synovi to pomohlo od vtedy sme neboli ani raz chorí.

Ešte ma zaujíma, ako je to s procedurami? Predpisujú v tomto období bazén? 🙂