Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@taniat87 prídeš o testujú ta dole v kine PCR testom preberie si vás sestra idete na izoláciu izbu zober si vodu zo sebou keď ste negatívny príde sestra idete na príjem potom na izbu. A aké to tam je ja som bola z malou a boli sme len na izbe alebo vonku nezgrupovala som sa z nikým ani vonku... A ku koncu sme si brali jest už na izbu
@danielaaivo áno ja som si balíka všetko aj malej hračky stále balím sme tam boli už 4 krát a zakaždým jej beriem... Spoločenská miestnosť je zatvorená...
No my ideme prvý krát tak mám z toho chaos lebo neviem čo má caka..mame si brat aj plavky to funguje niejaky bazén?!
@danielaaivo budete chodiť po vonku na vychádzky je tam krásne stále sa dá kam ísť na prechadzku
@dadika663 ok Dakujem za každú informáciu..veľmi mi to pomáha..a niejaka skolka tam je spomínaná..asi tiež nefunguje že?!a asi ani veľa deti na oddelení tiež nieje🙁🙁
@danielaaivo v Januári fungovala škôlka aj škola 😉 a tak ako písala @dadika663 prišli sme ráno na 8 hodinu otestovali nás a išli sme zozadu ako je detské ihrisko tam si nás prišla zobrať sestra, ja som si už brala všetky veci môj muž išiel domov.
A v spoločnej kuchynke je niejaka kanvica?!ci si treba zobrať niejaky hrniec na tu platničku či tam je?!
A aj take ako uteráky,osusky,pyžamká treba zbaliť?!nic nie je na tých izbách???
@taniat87 👍👍och ešte aj bycikel😳😳😳no začínam teda už baliť radšej..a auto nechávate niekto pred budovou?!ja tam parkovné niejake vyhradené??
Ja si tam chcem auto zobrať kebyže niekde budeme môcť ist sa prejsť aj mimo okolia..keď nás pustia🤷♀️🤷♀️
@danielaaivo bufet tam je. Ja vezmem nieco na prekusenie rano po testovani a obed nam donesu na izbu.

@katarina932 🙂