icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

peggy55
10. jan 2021

@monikka22 ja som sa rovno pytala ci sa da striedat a ak moze len treba aby pri striedani ak druhy bol na testovani...a kedze nam to nevadi tak o tyzden pride manzel.

raduska12
10. jan 2021

@tanusenka ozik ves si mi to už písala 😊

raduska12
10. jan 2021

@peggy55 ahoj už ste tam? Ako prebiehalo testovanie? Dlho ste čakali?

peggy55
10. jan 2021

@raduska12 do 8testovanie...potom rovno do izby a cakat na izbe do 14na vysledky...obed je na izbe.

bonnie_clide
10. jan 2021

@peggy55 a nesmie sa opustit izba tych 6 hodin? Ani WC a podobne?

peggy55
10. jan 2021

@bonnie_clide netusim..my mame na izbe...no my sme za ten cas chceli byt vonku..ze prideme ked budu vysledky no museli sme byt na izbe a maximalne pristupuju s oblekom stitmi a pod. aby sa prip nenakazili...az oed uvidite vo dverach sestricku len v rusku...je dobre ste negativ a zostavate 😉

dadika663
10. jan 2021

Kočky a cvičia deti preplachuju im dutiny chodia po vyšetreniach ci sa nemôže teraz okrem tých vyšetrení nič ine

tanusenka
22. jan 2021

Baby ako to robite ked vas vezie manzel teraz do srobarovho ústavu ked tam mame byt na ôsmu a musime cakat do druhej na izbe v izolácii kde vas caka alebo co? Lebo keby sme boli pozitivny tak nas hned zoberie domov ...a musi teda cakat 6 hodin niekde na nas chudak

raduska12
22. jan 2021

@tanusenka môj išiel domov a v prípade že by sme vyšli pozit.by sa vrátil. Sestričkam som to povedala a oni že OK.nechali by nás prečkať ešte.

marzuz89
Autor odpoveď zmazal
tanusenka
22. jan 2021

@raduska12 len nam trva cesta do Smokovca tri hodiny ... neviem ci by sa na to manzel dal ze by cestoval zas domov a zase tri hodny by siel po nas

raduska12
22. jan 2021

@tanusenka Veď aj nám 😉 ale prišlo mi to vhodnejšie ako čakať od 8 do 14 v aute, okrem toho po výsledkoch čakáte hneď na prijatie od dr.a celkovo sme boli "voľný po pol 4 a vonku bolo -10 po celý čas...

pariska512
22. jan 2021

Ahojte baby, prosím vás, koľko sa teraz čaká na termín?

taniat87
22. jan 2021

@pariska512 no aj mna by to zaujimalo, dr nas vypisuje tak som zvedava

peggy55
22. jan 2021

@tanusenka nas manzel zavazal aj s mladsim synom ktory spolu s nim do 14 cakal v tatrach...kedze bolo pekne tak si uzivali sneh...a z domu sme vyrazali o 5 aby sme do 8boli na testoch...no ratajte ze aj po 7dnoch testuju..musia...lebo kazdych 7dni sa testuju vsetci..aj zamestnanci.

pariska512
24. jan 2021

@tanusenka ahoj, prosím ťa, keď ťa kontaktovali z NUDTARCH za akú dobu ti dali termín?

tanusenka
24. jan 2021

@pariska512 mne volali uz v októbri ale ja som nechcela ist minuly rok ze si pockame az na február a potom volali v decembri a to sme sa uz dohodli na pevnom termíne

dadika663
7. feb 2021

Prosím vás aké je aktuálne počasie v tatrách ako to tam vyzera

chovancova27
8. feb 2021

@tanusenka my sme tiež od TN, cesta 3,5 hodiny, muž išiel domov stým, že keď tak sa vráti... 😁

tanusenka
8. feb 2021

@dadika663 uprimne ?naprd dnes sa to topí a zajtra to iste ... bude po snehu ked nesnaží

tanusenka
8. feb 2021

@chovancova27 aj moj muž tak siel ale sestrička ma dorazila ked sme sli na karantenu ze neberte si vsetky veci keby ste boli pozitívni tak hned vas manzel zoberie a ja pozeram na nu a kde ma manzel pockat v -17 stupňoch 6 hodin? ... a bolo dovypravane... ale inak nemozem povedat krivého slova vsetky sestričky su zlate

dadika663
8. feb 2021

@tanusenka ďakujem ale isto bude ešte snežiť verím tomu a ma sa aj ochladiť

tanusenka
9. feb 2021

@dadika663 ano polepšilo sa v noci troska nasnežilo a prave začalo snežiť tak hadam sa uz neroztopi

taniat87
10. feb 2021

Ako tam teraz vyzera ? Aka je tam situacia, niekto poz.?

dadika663
10. feb 2021

@taniat87 to by aj mňa zaujimalo

lili_1
11. feb 2021

Ahojte maminky, my by sme mali nastúpiť na liečenie 3.3. ak sa podarí, ideme prvýkrát a čo čítam komentáre tak sa máme na čo tešiť hlavne ten prvy deň čakanie výsledkov z testov 🙈😀 zatiaľ ešte neviem nič konkrétne len že budeme mať izbu B2 🤷🏼‍♀️ čakám kedy pošlú "pozvánku" 😁

tanusenka
11. feb 2021

@taniat87 ja som prave Šrobarovom co mate na mysli ako vyzera? Nosia sa tu ruska na obede sa sedi sachovnicovo, hernicky su zatvorene ale na chodbe sa tu decka na nasom oddelení hrajú ... von sa moze chodit

taniat87
11. feb 2021

@tanusenka ake su dlhe turnusy 10 alebo 14 dnove? Bol uz nejaky pozitivny pripad? Vysetrenia ?

tanusenka
12. feb 2021

@taniat87 14 dňové ale su aj 10... vsetci co pridu sa rano testujú PCR testami a su v izolacke kym nie su vysledky ... testujú sa vsetci kazdy tyzden.. vysetrenia fungujú vsetky... ak pride dakto pozitivny tak ho nepustia na liečenie idu domov ...inak o žiadnom pozitívnom neviem

taniat87
12. feb 2021

@tanusenka vdaka.. mali by sme nastupit niekedy v marci tak snad to bude ok.