Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Mozem sa opytat ako to tam vyzera? V stredu nastupujem s detmi
@taniat87 prídeš o testujú ta dole v kine PCR testom preberie si vás sestra idete na izoláciu izbu zober si vodu zo sebou keď ste negatívny príde sestra idete na príjem potom na izbu. A aké to tam je ja som bola z malou a boli sme len na izbe alebo vonku nezgrupovala som sa z nikým ani vonku... A ku koncu sme si brali jest už na izbu
Ahojte,ide niekto v marci na pobyt?!alebo vrátil sa niekto nedávno?!
@danielaaivo ja som sa vrátila pred tyzdnom
@dadika663 čo všetko mi tam treba baliť???brali ste hračky všetko?!
@taniat87 ahoj..kedy tam idete?!my mame termin 8.3.2021
@danielaaivo áno ja som si balíka všetko aj malej hračky stále balím sme tam boli už 4 krát a zakaždým jej beriem... Spoločenská miestnosť je zatvorená...
@danielaaivo my 10.3 👌
No my ideme prvý krát tak mám z toho chaos lebo neviem čo má caka..mame si brat aj plavky to funguje niejaky bazén?!
@taniat87 my budeme na 2B🤷♀️🤷♀️
@danielaaivo bazén nefunguje keďže je obdobie cvidu...
@danielaaivo budete chodiť po vonku na vychádzky je tam krásne stále sa dá kam ísť na prechadzku
@dadika663 ok Dakujem za každú informáciu..veľmi mi to pomáha..a niejaka skolka tam je spomínaná..asi tiež nefunguje že?!a asi ani veľa deti na oddelení tiež nieje🙁🙁
@danielaaivo v Januári fungovala škôlka aj škola 😉 a tak ako písala @dadika663 prišli sme ráno na 8 hodinu otestovali nás a išli sme zozadu ako je detské ihrisko tam si nás prišla zobrať sestra, ja som si už brala všetky veci môj muž išiel domov.
A v spoločnej kuchynke je niejaka kanvica?!ci si treba zobrať niejaky hrniec na tu platničku či tam je?!
Bol uz nejaky pozit.pripad? Predpokladam ze uz su zaockovaní kedze zdravotnici
A aj take ako uteráky,osusky,pyžamká treba zbaliť?!nic nie je na tých izbách???
@taniat87 👍👍och ešte aj bycikel😳😳😳no začínam teda už baliť radšej..a auto nechávate niekto pred budovou?!ja tam parkovné niejake vyhradené??
@danielaaivo nas dovezie manzel. A vracia sa hned spat. )
@danielaaivo ale je tam kde parkovat.
Ja si tam chcem auto zobrať kebyže niekde budeme môcť ist sa prejsť aj mimo okolia..keď nás pustia🤷♀️🤷♀️
Aj niejaky bufet tam funguje či ste si balili stravu na prvý deň z domu?!
@danielaaivo bufet tam je. Ja vezmem nieco na prekusenie rano po testovani a obed nam donesu na izbu.
@taniat87 kto Vám donesie?!

@katarina932 🙂