icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

raduska12
20. feb 2021
taniat87
3. mar 2021

Mozem sa opytat ako to tam vyzera? V stredu nastupujem s detmi

dadika663
4. mar 2021

@taniat87 prídeš o testujú ta dole v kine PCR testom preberie si vás sestra idete na izoláciu izbu zober si vodu zo sebou keď ste negatívny príde sestra idete na príjem potom na izbu. A aké to tam je ja som bola z malou a boli sme len na izbe alebo vonku nezgrupovala som sa z nikým ani vonku... A ku koncu sme si brali jest už na izbu

taniat87
4. mar 2021

@dadika663 aha. Ideme na 4.B. tak som zvedava. A veci beriem so sebou na tu izolacku ci ako?

dadika663
4. mar 2021

@taniat87 podľa toho či tvoj muž ide hneď domov môj manzel čakal aké budeme mat výsledky keďže sa mu nechcelo hnať auto zasa vyše 300km tam potom nazad domov a potom zasa po nás a zasa naspäť on ma tam čakal.kufre som mala v aute

danielaaivo
4. mar 2021

Ahojte,ide niekto v marci na pobyt?!alebo vrátil sa niekto nedávno?!

dadika663
4. mar 2021

@danielaaivo ja som sa vrátila pred tyzdnom

danielaaivo
4. mar 2021

@dadika663 čo všetko mi tam treba baliť???brali ste hračky všetko?!

danielaaivo
4. mar 2021

@taniat87 ahoj..kedy tam idete?!my mame termin 8.3.2021

dadika663
5. mar 2021

@danielaaivo áno ja som si balíka všetko aj malej hračky stále balím sme tam boli už 4 krát a zakaždým jej beriem... Spoločenská miestnosť je zatvorená...

taniat87
5. mar 2021

@danielaaivo my 10.3 👌

taniat87
5. mar 2021

@dadika663 rano ked tam pridem idem sa rivno testovat do toho kina co je dole alebo musim ss ist niekam najprv hlasit? Pozname to tam tiez sme uz zopar x boli ale nie v takychto podmienkach.

dadika663
5. mar 2021

@taniat87 áno hneddo toho kina dole a oni ti povedia kam máš ísť lebo oni budu volať sestrička na to oddelenie kam mate ísť a ta si potom príde po vás dole zozadu co je to ihrisko a odvedie vás na izolacku

danielaaivo
5. mar 2021

No my ideme prvý krát tak mám z toho chaos lebo neviem čo má caka..mame si brat aj plavky to funguje niejaky bazén?!

danielaaivo
5. mar 2021

@taniat87 my budeme na 2B🤷‍♀️🤷‍♀️

dadika663
5. mar 2021

@danielaaivo bazén nefunguje keďže je obdobie cvidu...

dadika663
5. mar 2021

@danielaaivo budete chodiť po vonku na vychádzky je tam krásne stále sa dá kam ísť na prechadzku

danielaaivo
5. mar 2021

@dadika663 ok Dakujem za každú informáciu..veľmi mi to pomáha..a niejaka skolka tam je spomínaná..asi tiež nefunguje že?!a asi ani veľa deti na oddelení tiež nieje🙁🙁

raduska12
6. mar 2021

@danielaaivo v Januári fungovala škôlka aj škola 😉 a tak ako písala @dadika663 prišli sme ráno na 8 hodinu otestovali nás a išli sme zozadu ako je detské ihrisko tam si nás prišla zobrať sestra, ja som si už brala všetky veci môj muž išiel domov.

danielaaivo
6. mar 2021

A v spoločnej kuchynke je niejaka kanvica?!ci si treba zobrať niejaky hrniec na tu platničku či tam je?!

taniat87
6. mar 2021

Bol uz nejaky pozit.pripad? Predpokladam ze uz su zaockovaní kedze zdravotnici

danielaaivo
6. mar 2021

A aj take ako uteráky,osusky,pyžamká treba zbaliť?!nic nie je na tých izbách???

taniat87
Autor odpoveď zmazal
danielaaivo
6. mar 2021

@taniat87 👍👍och ešte aj bycikel😳😳😳no začínam teda už baliť radšej..a auto nechávate niekto pred budovou?!ja tam parkovné niejake vyhradené??

taniat87
6. mar 2021

@danielaaivo nas dovezie manzel. A vracia sa hned spat. )

taniat87
6. mar 2021

@danielaaivo ale je tam kde parkovat.

danielaaivo
6. mar 2021

Ja si tam chcem auto zobrať kebyže niekde budeme môcť ist sa prejsť aj mimo okolia..keď nás pustia🤷‍♀️🤷‍♀️

danielaaivo
6. mar 2021

Aj niejaky bufet tam funguje či ste si balili stravu na prvý deň z domu?!

taniat87
6. mar 2021

@danielaaivo bufet tam je. Ja vezmem nieco na prekusenie rano po testovani a obed nam donesu na izbu.

danielaaivo
6. mar 2021

@taniat87 kto Vám donesie?!