Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@iwwka29 a ako je to s vecami? Keďže manžel asi nebude čakať, tak dlho.predtým to bolo tak, že mi ich pomohol poodnasat na izbu. Ďakujem
@lubkalubka0505 ak si ich chceš niesť potom sama z izolacky izby kde čakáš na izbe na výsledky z PCR testou tak si ich môžeš vziať na izbu k sebe
@lubkalubka0505 ani moj necakal, e tu vozuk, naň sme vsetko nalozili a sli sme vytahoj na izbu. Cakali sme do 16.00 na vysledky a potom nam dali kluc od tej istej izby a v nej sme aj ostali na cely pobyt.
@pleun dobrý večer píšem Vám lebo som si tým prešla v januári a boli sme tam v marci a bola som spokojna..o dcéru sa tak pekne starali každý deň vyšetrenia rehabky aj skolka tam fungovala..boli sme tam tiež 11dni a boli sme tam aj dobrá partia ktorá mi dodnes chyba a na veľa veci jej prišli..veľmi mi to pomohlo lebo sme chodili rok po lekároch a už som bola nervózna lebo každý niečo iné vravel a nikto jej take vyšetrenia neurobil ako urobili dcére v tom ústave..smejem sa že STK ale naozaj..nasadili jej liecbu a zatiaľ ok uvidime ako to bude dalej..skúste to zvážiť ale nie je to ako nemocnica úplne ste voľný robíte si čo chcete a chodíte kdekoľvek..bala som sa toho aj ja odmietla som liecbu ale tých 11dni zbehlo ako voda a pre mna oddych neskutočný😉
@danielaaivo ešte som chcela napísať že najlepšie je tam mat auto žiadne elektricky..aj veci som si nebrala naraz tak som sa zbalila že som stále niečo doniesla casom aby naraz toho nebolo veľa..
@danielaaivo ďakujem krásne 🙏🏻
Babyyyy, tak nám dnes volali z Tatier a nastupujeme so synčekom 20mes. začiatkom mája. Je tu ešte niekto, kto tam v tom čase bude?
@danielaaivo a kedy v marci ste boli? My 3.-17.3. 😁
@lili_1 ahoj lili boli sme tam spolu..ja som tam bola z larou neviem či vieš..
@kishtika podľa toho ktorú izbu si vyberiete..my sme mali B a čakali sme 5tt a na izbu C čakali možno tyzden max. dva🤷♀️🤷♀️
@danielaaivo
@kishtika presne ako Daniela píše. Nám navrhol Dr. že nás môžu hospitalizovať , keď sme tam boli úplne prvučký krát. Ja som mu povedala, že to musím najskôr zvážiť s partnerom. Túto stredu som tam volala a včera nám volali, ale už tie drahšie izby nemali takže budeme v izbe za 5 €
@danielaaivo noo meno mi niečo hovorí 😁 ale tvár si vôbec neviem vybaviť 🙈🙈 nás vtedy nenapadlo sa popridávať na FB 😅😅🤷🏼♀️ mám len Jožkovho ocka 😀
Ahojte, neviete mi poradit, ci moze ist na jedno dieta aj jeden rodic ako sprievod ? Ide o to, ze by sme chceli ist s dvoma detmi, ale aj obaja rodicia, deti maju 2r a 4r. Dakujem.
@pleun @danielaaivo dakujem vam, to je celkom rychlo
@lili_1 tak z tým ste boli vkuse😉ja som chodila vonku z tými dvojičkami väčšinou aj v jedálni sme s nimi sedeli teda vedľa nich😉
@pleun to vôbec nevadí všetky izby sú rovnaké akurát wc a sprcha je spoločná a telka tam nie je..ja by som už tiež isla tu za 5€..aj za 3€ je to to iste ja som žiadny rozdiel nevidela akurát na seku na konci pobytu😂😂😂😂🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@monkrs da sa to vybaviť ale veľmi ťažko ale boli tam aj taký ktorý si ti vybavili..ale sa mi zdá že hovorili cez obvodnu lekárku že ona tam niečo musela napísať aby to v smokovci uznali lebo Vás odbiju..
@danielaaivo Keby som sa nepridala do tejto skupiny, tak bojujem za tú izbu za 16 alebo 18 €, ale ja tu čítam , že baby úplne spokojné aj z izbičkou za 5, tak čo by sme neušetrili, no nie?
@pleun my sme boli v r.2019 a izba za 5e velka ako slak,krasna,svetla,mali sme tam aj stolik a 2x stolicku a aj umyvadlo a uteraky,uuuuuplne nam stacila, a wc a sprchu sme mali par m za rohom takze pohodicka,a tv nam absolútne nechybal, lebo sme stale boli preč po vyletoch......a kuchynka spokocna,plne vybavena,nič nam nechybalo.....takze stači aj za 5e a ak vam deti všetko nezjedia ani stravu si nedavajte,ja som bola pri 2detoch bez stravy a nikdy som nebola hladna,lebo ked im nalozite "kopcom"polievky ,tak to nikdy nezjedli a ja som dojedala.....takze dalsie korunky ušetrene.......😉😉😉
@danielaaivo dakujem pekne za odpoved, tak my to vyskusame, papiere nam uz doktorka vypisuje, takze netusim co specialne by tam mala napisat. Starsi syn je zivsi a tazsie zvladnutelny, neviem si predstavit byt tam na oboch sama.
@danielaaivo noo hey šak boli o poschodie vyššie len 😁 a vy ste mali izbu tiež v tej budove ako dvojičky? Lebo sme sa vidavali vlastne len v jedálni a na farebnom ihrisku 😁😁

@lubkalubka0505 najskor sa ide na to pcr testovanie a potom od ihriska-zo zadu budovy pride sestricka vyzdvihnut a odvedie vas na izbu kde cakate na vysledky tych cca 6hodin.my sme cakali do 16.00!!
Pribory tu vlastne ani netreba.uteraky treba. Pytajte sa este ak chcete