Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@monkrs určite vyskúšajte veď uvidíte ako bude ten ústav na to reagovať..🤷♀️🤷♀️Snáď sa Vám to podari🙏🙏
@lili_1 Jj my sme boli s tými dvojičkami vkuse oni u nás na izbe my u nich potom vonku výlety kúpali sme ich všetkých troch v jednej vani no super dobre že tam boli aspoň oni..určite vieš kto som aj sme veľa kecali spolu vonku na ihrisku..a zase až tak veľa nás tam nebolo😉
@lili_1 už som si dala kvôli tebe aj fotku😁😁
@danielaaivo 😅😅 anoo už som potom vedela keď si spomenula dvojčatá 😁 bolo tam potom viac mamičiek s dievčatkami tak som si nebola istá 😁😁 tak ste mali super že sa tak mohli bavkat spolu deti ☺️ my sme nemali na chodbe nikoho takého (len tá malá ciganočka nás vkuse otravovala 😂😂) a sestričky 🙈 taze na 4B už nie 😂😂
@lili_1 Jj my sme sa tam mali super na chodbe aj dobrá partia sme tam boli😉👍
@danielaaivo tak to hey 😁 A ako sa máte? My fajn zdraví kým sa nešlo do škôlky zas 🙈🙈 až týždeň tam vydržal a zas chorý 🤦🏼♀️😀
Dievčatá môj synček už dva týždne berie Aerius 2,5 ml denne. Prosím vás, do ústavu si mame so sebou brať aj ten sirup, alebo mu tam dajú ? A ešte by ma zaujimalo- nástup mame v pondelok, mám mu ten sirup až do nedele dávať, neovplyvnia lieky nejak testy?
@lili_1 no ja musím zatiaľ poklopat že tak už nám dlho dobre nebolo..mala len soplíky dva dni a koniec čo niekedy ju vyše týždňa držali..asi to bude tým že preplachujeme nos ako v ústave 🤷♀️🤷♀️
@pleun ja neviem čo je aurelius ale ja som jej všetko brala čo akurát brala a tam jej to niečo vyhodili niečo nechali a dosť Toho ešte aj pridali🤷♀️🤷♀️Zatiaľ sme ok uvidime ako dalej🤷♀️🤷♀️
@danielaaivo tak vezmem, ďakujem ❤️
@danielaaivo jeej tak super že vám to pomohlo ☺️☺️ Tomi si nechce vôbec preplachovat nos ani tam nechcel 🙈🙈 som rada keď sa podarí dať aspoň pamycon 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ tak už dva týždne sa trápime 🙈🤷🏼♀️
@lili_1 tak ani moja dcéra nechce preplachovat nos ešte ja si častejšie ho preplachujem ako ona ale keď bola zahlienena rak pekne si ho preplachovala a dva dni a bol pokoj..ešte nám tak nádcha rýchlo ani raz neodišla vždy sme sa aj mesiac trápili🤷♀️🤷♀️🤷♀️Aj solux som jej stále dávala a nič viac sme ani nemuseli dávať takze super všetko prírodné 😉😊😊uvidíte casom možno sa to zlepší 😉
@danielaaivo jooj tyzden som chcela napísať nie mesiac 🤦♀️🤦♀️😁😁
Žienky prosím Vás srobarov ustav je zaradený do kategórie nemocníc keď tam poskytujú aj jednodňovú chirurgiu?
Zienky ste tu take co viete porovnat Lucivnu a Smokovec? Pre a proti?
@monikka22 ak chcete ist na kupelnu liecbu,tak ja som bola v lucivnej a v bardejove a rozhodne do bardejova,procedury uplna topka oproti lucivnej ,detom sa ovela polepšilo.....v lucivnej sme mali bazen vnutorny ,ale sme tam nechodili, lebo deti tam chytili plesen,a nie jedno dieta ale viacej z pobytu a odchadzali sme odtial s usnou infekcoiu a s teplotami,takze sme tam chytili bacila....asi se mali smolu.....bolo to 3roky do zadu......
@123ka lebo mne bolo povedané ze srobarov nieje zaradený pod nemocnice, syn má urazovku a bola som zvedavá že či mu poisťovňa zaplatí pobyt v srobarovom, no povedali keby to bola nemocnica tak áno lenže to nieje nemocnica tak zisťujem ci ma len ta pani na poisťovní odpunkala alebo mala pravdu.

@pleun určite to takto urobte..mne telka tiež nechýbala ale to wc bolo super že sme mali hneď na izbe ale za tie peniaze človek ide aj z izby..no fakt 16€ na jeden deň je veľmi veľa a to budete 11dni minimálne tak treba si to dobre zvážiť..ja som nevedela do čoho idem tak pre istotu som si zobrala drahšiu izbu a aj dlho som kvôli tomu čakala a dcéru som potrebovala akútne riešiť 😬🙁