icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

danielaaivo
26. apr 2021

@pleun určite to takto urobte..mne telka tiež nechýbala ale to wc bolo super že sme mali hneď na izbe ale za tie peniaze človek ide aj z izby..no fakt 16€ na jeden deň je veľmi veľa a to budete 11dni minimálne tak treba si to dobre zvážiť..ja som nevedela do čoho idem tak pre istotu som si zobrala drahšiu izbu a aj dlho som kvôli tomu čakala a dcéru som potrebovala akútne riešiť 😬🙁

danielaaivo
26. apr 2021

@monkrs určite vyskúšajte veď uvidíte ako bude ten ústav na to reagovať..🤷‍♀️🤷‍♀️Snáď sa Vám to podari🙏🙏

danielaaivo
26. apr 2021

@lili_1 Jj my sme boli s tými dvojičkami vkuse oni u nás na izbe my u nich potom vonku výlety kúpali sme ich všetkých troch v jednej vani no super dobre že tam boli aspoň oni..určite vieš kto som aj sme veľa kecali spolu vonku na ihrisku..a zase až tak veľa nás tam nebolo😉

danielaaivo
26. apr 2021

@lili_1 už som si dala kvôli tebe aj fotku😁😁

lili_1
28. apr 2021

@danielaaivo 😅😅 anoo už som potom vedela keď si spomenula dvojčatá 😁 bolo tam potom viac mamičiek s dievčatkami tak som si nebola istá 😁😁 tak ste mali super že sa tak mohli bavkat spolu deti ☺️ my sme nemali na chodbe nikoho takého (len tá malá ciganočka nás vkuse otravovala 😂😂) a sestričky 🙈 taze na 4B už nie 😂😂

danielaaivo
29. apr 2021

@lili_1 Jj my sme sa tam mali super na chodbe aj dobrá partia sme tam boli😉👍

lili_1
29. apr 2021

@danielaaivo tak to hey 😁 A ako sa máte? My fajn zdraví kým sa nešlo do škôlky zas 🙈🙈 až týždeň tam vydržal a zas chorý 🤦🏼‍♀️😀

pleun
30. apr 2021

Dievčatá môj synček už dva týždne berie Aerius 2,5 ml denne. Prosím vás, do ústavu si mame so sebou brať aj ten sirup, alebo mu tam dajú ? A ešte by ma zaujimalo- nástup mame v pondelok, mám mu ten sirup až do nedele dávať, neovplyvnia lieky nejak testy?

danielaaivo
30. apr 2021

@lili_1 no ja musím zatiaľ poklopat že tak už nám dlho dobre nebolo..mala len soplíky dva dni a koniec čo niekedy ju vyše týždňa držali..asi to bude tým že preplachujeme nos ako v ústave 🤷‍♀️🤷‍♀️

danielaaivo
30. apr 2021

@pleun ja neviem čo je aurelius ale ja som jej všetko brala čo akurát brala a tam jej to niečo vyhodili niečo nechali a dosť Toho ešte aj pridali🤷‍♀️🤷‍♀️Zatiaľ sme ok uvidime ako dalej🤷‍♀️🤷‍♀️

pleun
1. máj 2021

@danielaaivo tak vezmem, ďakujem ❤️

lili_1
6. máj 2021

@danielaaivo jeej tak super že vám to pomohlo ☺️☺️ Tomi si nechce vôbec preplachovat nos ani tam nechcel 🙈🙈 som rada keď sa podarí dať aspoň pamycon 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ tak už dva týždne sa trápime 🙈🤷🏼‍♀️

danielaaivo
6. máj 2021

@lili_1 tak ani moja dcéra nechce preplachovat nos ešte ja si častejšie ho preplachujem ako ona ale keď bola zahlienena rak pekne si ho preplachovala a dva dni a bol pokoj..ešte nám tak nádcha rýchlo ani raz neodišla vždy sme sa aj mesiac trápili🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️Aj solux som jej stále dávala a nič viac sme ani nemuseli dávať takze super všetko prírodné 😉😊😊uvidíte casom možno sa to zlepší 😉

danielaaivo
Autor odpoveď zmazal
danielaaivo
6. máj 2021

@danielaaivo jooj tyzden som chcela napísať nie mesiac 🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁

chorucka
14. máj 2021

Žienky prosím Vás srobarov ustav je zaradený do kategórie nemocníc keď tam poskytujú aj jednodňovú chirurgiu?

123ka
14. máj 2021

@chorucka áno je to nemocnica.

monikka22
14. máj 2021

Zienky ste tu take co viete porovnat Lucivnu a Smokovec? Pre a proti?

sonah
14. máj 2021

@monikka22 ak chcete ist na kupelnu liecbu,tak ja som bola v lucivnej a v bardejove a rozhodne do bardejova,procedury uplna topka oproti lucivnej ,detom sa ovela polepšilo.....v lucivnej sme mali bazen vnutorny ,ale sme tam nechodili, lebo deti tam chytili plesen,a nie jedno dieta ale viacej z pobytu a odchadzali sme odtial s usnou infekcoiu a s teplotami,takze sme tam chytili bacila....asi se mali smolu.....bolo to 3roky do zadu......

chorucka
14. máj 2021

@123ka lebo mne bolo povedané ze srobarov nieje zaradený pod nemocnice, syn má urazovku a bola som zvedavá že či mu poisťovňa zaplatí pobyt v srobarovom, no povedali keby to bola nemocnica tak áno lenže to nieje nemocnica tak zisťujem ci ma len ta pani na poisťovní odpunkala alebo mala pravdu.

sonah
14. máj 2021

@chorucka my mame poistovnu alianz farbička a pobyt v srobare nam preplatili lebo je to nemocnica,poslala som im tlaciva a s nicim nemali problem....

chorucka
14. máj 2021

@sonah no syn má kooperativu a pani mi povedala ze mu nepreplatia že to nespadá pod nemocnicu. Pondelok zájdem ešte raz a poviem jej ze odchádzam od nich tam kde to uznajú, som zvedavá co povie.

sonah
14. máj 2021

@chorucka kooperativa je najhorsia poistovna,ja som odtial odisla,mali sme tam dom poisteny, lebo kazdy vravi,ze ked pride na lamanie chleba,robia problemy a je to pravda....

123ka
14. máj 2021

@chorucka nám poistovna preplatila pobyt opakovane, lebo je to nemocnica.

chorucka
15. máj 2021

@123ka ak by ti nevadilo tak ktorú máte poisťovňu?

123ka
15. máj 2021

@chorucka ahoj mám poistovňu Youplus.

stejja9
Autor odpoveď zmazal
stejja9
15. máj 2021

@sonah Lučivná je zatvorená vyše roka. Dr.ako náhradu odporučil Bardejovské kúpele. Viete mi prosím napísať, aké sú tam procedúry, možnosti pre deti... Ďakujem.

sonah
15. máj 2021

@stejja9 napisem vam do spravy

kishtika
15. máj 2021

@sonah mozem aj ja poprosit info o bardejovskych kupeloch. Boli sme v Lucivnej a bolo nam tam super, aj ked je pravda, ze niektorych procedur mohlo byt viac, tak by som rada vedela, ci sa oplati ten bardejov. Dakujem