icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

horalka223
5. máj 2022

@adriannasvk jaj taaaaak, oki ďakujem 😊

miriama232
5. máj 2022

@adrianna23 od zač.tyzdna....ved ide leto,všetci uvoľňujú opatrenia...budu antigény,tak ako min.rok...

adrianna23
5. máj 2022

@miriama232 ďakujem, bolo na čase to uvoľniť.

eawynka
7. máj 2022

Ahojte 🙂 Prosím vás, nedá sa tam v okolí ústavu lacno ubytovať na pár nocí? Keby nás prišiel pozrieť manžel. Lebo google našiel len apartmány za hrozné sumy, tak či o niečom neviete.... :D

adriannasvk
8. máj 2022

@eawynka ono sa da ubytovat aj priamo v ustave bolo to za cca 10€ na noc ale izieb malo. Takze skus zavolat tam
Pripadne napis aj tu na plochu alebo na fb, urcite sa nieco najde. 😊

horalka223
8. máj 2022

Baby prosím vás, dá sa tam požičať fén? Náš má asi 200kg a batožiny mám už teraz toľko, akoby sme sa tam sťahovali navždy a nie na 12 dní, tak som tak naivne dúfala, že nebudem musieť aj ten fén brať 😂

adriannasvk
8. máj 2022

@horalka223 no to ti neviem ale je tam pracka aj susicka takze ti az tak vela veci netreba 😊

horalka223
8. máj 2022

@adriannasvk ou shit 😂😂😂 a nevieš prosím za aký poplatok?

adriannasvk
8. máj 2022

@horalka223 🤣🙈vies co na 2h za 2€? Neviem,ja vzdy platim 2€ a to aj operiem a aj osusim,navyse su tam aj susiaky a ked je pekne fuknes to na balkon a mas za chvilu suche. Ja som tiez sla 1x vybalena ako na koniec sveta,teraz uz beriem 1/2 z toho 😅

adrianna23
8. máj 2022

@horalka223 2 eura na dve hodiny to bolo tuším vlani, dajú ti kľúčik od práčovne a zapíšu ťa do zošita na recepcii

horalka223
8. máj 2022

@adriannasvk
@adrianna23
Ďakujem dámy 😊 a mám očakávať, že mi niekto vynada zato, že mám veľa vecí, alebo to nikto nerieši? 🙈

adriannasvk
8. máj 2022

@horalka223 nikto to neriesi len ty budes nadavat,ze to vsetko musis tahat na izbu,vybalit,zbalit a spat do auta🤣

horalka223
8. máj 2022

@adriannasvk a to tam nebudem mať ani auto 😂 drahý nás donesie.... môže mi s tým aspoň pomôcť niekam? Či má niekde pri bráne vyloží a ja sa 7x budem sama po všetko vracať? 😂

adriannasvk
8. máj 2022

@horalka223 tak pokial pocka kym vas ubytuju tak Vam moze pomoct si myslim. Je tam aj taky vozit na batozinu ale mne to tam akosi nevojde nikdy vsetko 🤣

adrianna23
8. máj 2022

Neviete do kedy najneskôr sa dá prísť na príjem? Nečakane musím s dcérkou absolvovať v Martine o 8-mej ráno gastro vyšetrenie plus sono v deň príjmu. Či stihneme ATG testovanie?

adriannasvk
8. máj 2022

@adrianna23 zavolaj si do prijimacej kancelarie tam ti najskor povedia co a ako.

adrianna23
8. máj 2022

@adriannasvk určite budem volať, aby o nás vedeli že prídeme neskôr, len som chcela vedieť či nemá niekto skúsenosť

horalka223
8. máj 2022

@adriannasvk hahaha ja budem mať zajtra asi rovnaký problém 🙈😂 ináč ja som tie, ktoré Adriana, nejak sme sa tu zgrupili 3 😂

adrianna23
8. máj 2022

@horalka223 😁😂👍

horalka223
8. máj 2022

Baby prosím vás, tým, že sú zrušené opatrenia, budú nám aj tak robiť AG test? Neviete prosím, či sa máme normálne dostaviť do 9:00 k tomu kinu? Ďakujem 🙏

adriannasvk
8. máj 2022

@horalka223 fakt? No ako sme sa pekne nasli 😅 neboj to das,ja navesiam na deti co zvladnu,zaparkujem pri zadnom vchode,nalozim na vozik a uz len do vytahu a odtial na izbu. Len zalezi zase ake oddelenie. Nase to ma takto super,ostatne netusim🤣ale su tam minimalne 2 bezbarierove,to sa popytas 😊

adriannasvk
8. máj 2022

@horalka223 a kedy mate nastup? Ja som si overovala info ohladom nastupu este telefonicky cca 3,4 dni pred aby sme stihli aj test ak nahodou.

horalka223
9. máj 2022

@adriannasvk my nastupujeme dnes a sme na B2 🙈😂

adrianna23
9. máj 2022

@horalka223 som zvedavá potom na tvoje pocity a dojmy, určite sa s nami podeľ 🙂👍😁 príjemný pobyt želáme 🙏
My nastupujeme 30.mája na 4A, hneď vedla prijímacej. Dúfam že tam nebude moc hluku kedze to je na prízemí 🙂

horalka223
9. máj 2022

@adrianna23 aj ja som zvedavá na moje pocity 😂😂😂 určite dám vedieť, že ako to zvládam 😂😂😂

horalka223
9. máj 2022

@adrianna23
@adriannasvk
Baby teraz som im volala, máme ísť rovno na príjem, žiadne kino s AG testami 🥳🎊🥳🎉
PS: tá tetula s ktorou som tam už x-krát volala je už aká milá 🥺🥰

adrianna23
9. máj 2022

@horalka223 to vážne??? Vauu To je aký pokrok toto, žiadna týrania so šparanim? Nechce sa mi veriť 😂😉🙏❤

adriannasvk
9. máj 2022

@horalka223 ona podla nalady,cez telefon je ako pocasie ale osobne bola na mna vzdy velmi mila 😅tak krasne pocasie zelam 😊👍

beruska6412
9. máj 2022

Baby,inak máte to na stránke krásne napísané že už žiadne testy .
https://nudtarch.sk/test/preventivne-opatrenia-...

horalka223
9. máj 2022

@beruska6412 no, ja som to pochopila tak, že nemusím prísť s testom. Nepíše sa tam, že je zrušené aj AG testovanie pred nástupom na pobyt 🤷 lebo hento na stránke som videla, ale info o tom, že sa nestestuje ani u nich a treba ísť rovno na príjem tam nie je a malo by byť.... viac info tam nie je ...ja som si napr doniesla aj hotovosť na zálohu, ako je písané v pokynoch a teta, že miere platíte pri odchode všetko a dá sa aj kartou 🤦‍♀️ kks teraz tu mám 200€ na minutie, veľmi nebezpečná situácia 🤣🤣🤣