icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

horalka223
9. máj 2022

@adrianna23
Zatiaľ ináč všetko ok, dokonca malý jedol aj z obeda 🤯 len izbu máme na poschodí, ako je príjem u dr, čiže malý tu teraz spí a už 3x sa strhol, keď niekto kričal na chodbe 🤣 môžem na ne vybehnúť, že "ššššš 🤬"? 🤣 Bože keď ho zobudia, budem ako furia....ale ak aj hej, nemám právo ani muknut, lebo malý reve pri pohľade na hocijaký zdravotnícky personál hlasivky má také, že ho podľa mňa do Popradu bolo počuť 🤣

nitusiak
9. máj 2022

Ahojte.. prosím vás, ako je to s izbami a spoločným sociálnym zariadením? Neviem, ktoré ubytovanie ak tak vybrať či to sami dávajú? Mám ísť s dvomi deťmi 4r a 1r ☺️ Potom za bazén sa všetko dopláca? Či oni to majú v cene? Lebo v Tom cenníku na stránke sa neviem zorientovať. Ďakujem ☺️♥️

adriannasvk
9. máj 2022

@horalka223 jaj to viem kde si, tam by som izbu nechcela 😅ale ono su tenke tie steny,rusnejsie je asi vsade. My byvame na 2A to je o poschodie vyssie. Ale tam mas aspon istotu,ze sa vude dodrziavat nocny klud 😅

adriannasvk
9. máj 2022

@nitusiak ked ti zavolaju z prijimacej kancelarie,pani ti vysvetli kategorie ubytovania ale maju to aj na svojej stranke. Za bazen sa nedoplaca iba za pracovnu 2€/2h

nitusiak
9. máj 2022

@adriannasvk to viem, ale či tie izby,.ktoré nie sú nadštandardné a majú spoločné sociálne zariadenia, či to je ako bunka alebo ako na plavárni

adriannasvk
9. máj 2022

@nitusiak mas izby,ktore maju vsetko vlastne(najdrahsie), potom mas izby aj ako bunku,ze 2 izby maju spolocnu kupelnu a kuchynku (o 2€ lacnejsie),potom su izby,ktore maju spolocnu kuchynku aj wc,sprchu tam sa plati bud 5€ a ked je horsia postel tak 3€na noc.
https://nudtarch.sk/pre-pacientov/kategorie-uby...

miriama232
9. máj 2022

Tak konečne ao za starých čias....normálny prijem bez testov....

aninka8787
9. máj 2022

@adriannasvk 2A? Aké sú to izby,prosim?my tam nastupujeme 31.5. Teta v telefóne povedala,že budeme spokojne.tak chcem zistiť,ci mal pravdu,alebo sa mám pripraviť ma veľké prekvapenie.🤦‍♀️

adriannasvk
9. máj 2022

@aninka8787 tam su prevazne tie najdrahsie izby, ktore maju vsetko samostatne a asi 2 bunky (2 izby 1 spol.kupelna a kuchynka)izby su tam fajn len minus je to,ze su tam tenke steny cize pocut naozaj vsetko😅 ale to je asi vsade tak🙈

monjez
10. máj 2022

Caute, idem na kontrolu s detmi, treba mi este test? Ci uz svaty pokoj?

beruska6412
11. máj 2022

@monjez je to na ich stránke. Nič nepotrebujete. I my dnes ideme na kontrolu.

monjez
11. máj 2022

@beruska6412 nasla som to vcera, den dva predtym tam nebolo nic, kedbsom pozerala...

beruska6412
11. máj 2022

@monjez ja som pozerala minulú stredu keďže syn bol objednaný v piatok na zákrok a už tam bol ten oznam.Vo štvrtok mi volala sestrička a potvrdila mi že žiadne testy nik nepotrebuje.

horalka223
12. máj 2022

Baby prosím vás neviete, ako je to tu s medveďmi? Opýtam sa sestričiek, ale zaujíma ma, či ste niekto počuli o tom, že by tu v blízkosti nejaké boli.
Rozmýšľate nad tým, lebo sa tu všade pohybujem sama s malým v kočíku a každý deň po večeri vybehnem ten kopček smerom do Smokovca, ale rozmýšľam, že si aspoň nejakú píšťalku, alebo rolničku zaobstaram....

adriannasvk
12. máj 2022

@horalka223 no po 6 uz neodporucaju opustat areal. Ja ked chodim s detmi cez den,casto najdem plno medvedich💩 😅takze byt tebou po veceri uz velmi nikam nechodim a uz vobec nie mimo areal.

horalka223
12. máj 2022

@adriannasvk čo siiiiiiii 😳 ty kks to nemyslíš vážne 😳 ináč ty si tu teraz? Povedala som drahému, nech zistí od jedného medvedologa s ktorým robil rozhovor a ten mi odkazal, že teraz nemajú info o Tom, že by tu nejaký bol. Vraj minulý rok tu bola medvedica, ale že ju odstránili 🙈

adriannasvk
12. máj 2022

@horalka223 no my ked sme chodili na to pieskovisko dole tak sme vezne nasli plno 💩 po macovi ci srnke/jelenovi este som to googlila ci je to ozaj 💩 medveda 🙈😅to upozornenie je niekde aj nalepene,mne to aj sbs kazdy rok povie.😅 akoze ja ta nechcem strasit,vsak ak tam aktualne aj nie je,nechcela by som prva zistit,ze je 🤣

adriannasvk
12. máj 2022

@horalka223 nie,nie som,my az na jesen ak sa podari 😁

horalka223
12. máj 2022

@adriannasvk kks a ja si spokojne chodím vonka, dokonca vždy o 18:00 nahlasim sestrickam, že idem a nikto nič 🤣 možno sa nás chcú zbaviť, lebo Filip za všetko strašne reve 🤣 no... zajtra sa všetkých pekne opýtam a pre istotu si kúpim rolničku 🤣

adriannasvk
13. máj 2022

@horalka223 popytaj sa ako to maju tento rok ale mna vzdy sbs upozornil aj ked sme sli len dozadu na ihrisko. Dalej by som ani nesla 😅tam su blizko dvere 😄

monikka22
13. máj 2022

@horalka223 jasne v noci som ich videla pri vchode a minulý rok sme ich kamerovali na tom hornom parkovisku v tom lesíku z parkoviska sme sa pozerali ako sa kŕmi ja som sa už potom bála tam chodiť bežné večer chodia pri vchod opýtaj sa SBS ky

horalka223
13. máj 2022

@monikka22 sbs hovoril, že minulý týždeň tu už boli, nie pri ústave priamo, ale pri kine....no....ja veľmi dúfam, že ich nestretneme.....a ty si ich videla iba v noci? Či aj skôr?

monikka22
13. máj 2022

@horalka223 v noci priamo pri vchode som nemohla zaspať a sa mi zdalo buchnutie a pozerám a kos na zemi a medvede a to hore v lesíku bolo asi okolo 4 poobede bolo veľa vudi vonku

23lussy23
14. máj 2022

Nastupuje niekto na liecenie v pondelok 16.5.?

veronika9389
16. máj 2022

Ahojte nastupuje niekto od 20.6-30.6? Mám obavy že tam pôjdem s 3 kuframi nakoľko idem s 3 detičkami vo veku 1,3 6 r takže aj kočiar beriem a neviem vôbec čo všetko mám zbaliť a či brať aj nejakú stravu ktorú tam môžme mať kedže naše ešte večer dačo chcú zobnút a stále pijú mlieko pred spaním dďakujem

adrianna23
16. máj 2022

@veronika9389 ahoj, my nastupujem 30.mája 🙂 tiež s tromi deťmi, ale beriem dva stredne kufre keďže je tam práčka. Beriem nejaké ovocie, aj sušené, inak nič také extra. No a ak ti pijú deti mlieko tak to môžeš v pohode, je tam mikrovlnka, ladnicka.

adriannasvk
16. máj 2022

@veronika9389 je tam pracka aj susicka takze neber zbytocne vela veci. Dole je bufet kde kupis nutne veci,mlieko,jogurt,sunka,pecivo a podobne. A hlavne vela dostanete na desiatu ci olovrant,ja odtial vzdy nesiem domov tasku jogurtov😁aj ovocie davaju takze si zober len par ks niecoho a zeleninu beriem vzdy,lebo tam nedavaju ziadnu a moji maju radi.

nitusiak
16. máj 2022

Ahojte. Prosím vás, od odoslania žiadosti doktorkou vám po akom dlhom čase volali? Prešli dva týždne a nik nevolal ešte. Ďakujem ☺️

veronika9389
16. máj 2022

@nitusiak volala som tam ja a pýtala sa na možný termín

veronika9389
16. máj 2022

A ešte by som sa chcela opýtať ako je to riešene s izbami ak idete s deťmi von máte od nich kľúč alebo ostavajú otvorené a je ta možnosť pripojenia na wifi?