Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@veronika9389 áno, kľúč od izby dajú sestričky a wi-fi nič moc. Slabé.
@nitusiak ja vždy volám o termín. Cez letné mesiace máme viac aktivít, výletov, kúpele, preto žiadosť posielam začiatkom roka a cca týždeň na to volám o termín.
@adrianna23 no super už som sa zľakla, že izby sa nechavajú otvorené..takže je problém sa pripojiť
@nitusiak áno aj nám to povedala ale volala som tam a pýtala sa tej pani na prijímacej ako sú na tom s termínmi
@veronika9389 a ako sú na Tom momentálne s termínmi? Ďakujem
@nitusiak bolo to ešte v apríli a leto mali plné pár termínoch voľných ale záleži akú izbu chcete väčšinou až na september
@nitusiak no mne volali asi pred mesiacom a izbu na sept mame,ja som chcela samostatnu so vsetkym ale minule tu pisali baby,ze tak do 1-2mesiacov davaju terminy na tie najlacnejsie izby. Asi maju toho vela teraz ked neskor volaju. Ja som tam volala iba raz a to mi odpovedala pani z prijimacej,ze oni sa ozvu za termin 😅asi som volala nevhod ale za skusku nic nedas ked tam zavolas a opytas sa.
@nitusiak ahoj, 21.4.som poslala žiadosť,26.4.ju dostali a 8.5.mi teta z prijímacej kancelárie volala :D na tie izby so samostatným wc mali voľný termín v septembri až v októbri, ale teraz na jún mi ponúkla nižší standard, čo mi max vyhovovalo
@adriannasvk ja by som tiež chcela samostatnú, lebo stále neviem ako tie izby vyzerajú..či sú wc na chodbe ako na intraku, či sú bunky. Neviem, keď mám 1 ročné dieťa, že ako fungovať. Noo a ja to maximálne chápem, že majú toho veľa, preto nerada vyvolávam. Tak počkám ☺️
@registracka
@nitusiak ja som preto sla tiez 1x do tej samostatnej lebo 2 male deti,kde ja budem po chodbe ich nosit zo sprchy ci utekat na wc s nimi alebo bez 😅 tieto izby resp este tie bunky,ze 2 izby maju spolocne wc a sprchu su super,to je vsetko spolu a termin budes mat volny tak na sept ak nie uz aj oktober. Mne volali asi pred mesiacom na 2 sept.tyzden. ako za zovolanie nic nedas,pri najhorsom ta zrusi,ze ti zavola ked pri na teba rad 😁ale aspon budes vediet,ze im to tam prislo.
@nitusiak aj ja idem s ročnou. Chcela som tu naj izbu,ale pani mi ponúkala termín na august.povedala,že s tými obyčajnými po 5 eur bývajú mamičky spokojne.tak uvidime,nastupujeme 31.5…
@aninka8787 nám pani dala tu najlacnejšiu poslednú voľnú čo bola kedže idem s 3 detičkami ale vraj si chvália tak som zvedavá...neviem mamičky ako to tam je keď máte malé dieťa dávajú tam postieľku alebo nie?ak áno sú tam aj paplony ale mám brať z domu to ma len dnes tak napadlo ďakujem
@veronika9389 vsetko maju, postielky, paplony, vankuse, obliecky....ja som bola s 2 detmi a postele sme si dali vsetky k sebe a tesne k stene, spali sme vsetci traja ako keby na jednej obrovskej posteli
@aninka8787
@veronika9389 kedy vám volali o termín?
@paja003 mne tak po dvoch týždňoch od zaslania návrhu.v nedeľu 🤣
@eal ja sa bojim skôr o tu malinku 15 mes.aby nespadla potom mam 3.5.r a skoro 6.r
@paja003 nastupujeme 20.6 ale neviem ešte kde čakame na pozvanku dali nam posledni volnu izbu....a volala som tam ja
@aninka8787 ale kedy konkrétne, ktorý mesiac? Lebo ja som posielala žiadosť pred týždňom, tak čakám, či sa zmestíme do letných termínov.
@veronika9389
@veronika9389 videla som tam 2postielky. Ja som bola s 12mesacnym a 4,5rocnym. Najmladsi by mi tam v postielke nespal, zato sme to mali takto poriesene, ze vsetky 3postele k sebe a tesne k stene
@paja003 do leta neviem ci sa zmestis maju plne...posielali sme v aprili navrhy
@eal no super to si ma nepotesila nam potom bude treba 4 postele a nie 3 lebo pri malej na uzkej nemocnicnej sa nevyspim radsej by som bola za postielku aj ked doma v postielke nieje ale tam kvoli bezpecnosti
@veronika9389 podla mna s tymto nebude problem,postielok maju dost. Bud si ohladom toho este zavolaj alebo sa to vyriesi na mieste ale my sme mali vzdy lozko pre kazdeho. Ak nebude mat to najmensie lozko tak urcite postielku
@veronika9389 hm, ja som posielala koncom apríla
@veronika9389 škoda,že idete az 20.6. Tiež idem s 3 deťmi a v rovnakom veku :D
@registracka ja som tam volala ohľadom termínu a dali nám posledný čo mali takže som brala čo bolo...ale snáď sa nejaká maminka nájde v rovnakom termíne
@veronika9389 postielok je veľa nemajú problém majú aj pre bábätká aj pre väčšie ale mi sme si spájali postele dokopy 2 veľké nemocničné a spali sme tak 3 mne decká v postieľke nechceli spat
@veronika9389 ja som si s detmi spojila 3postele, lebo nam to stacilo, ale na izbe sme mali 4nemocnicne postele. Tu 4tu som mala zas na opacnej strane izby pod oknami kvoli radiatorom, aby sa tam nahodou deti neudreli pri hrach...

@veronika9389 fakt? Doktorka mi povedala, že oni nás budú kontaktovať.