Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@adriannasvk ved prave a hlavne sú dovolenky všade veľa ľudí či vláčik výlety na ústave majú tiez iný režim a ani škôlka škola nefunguje my sme boli september október a vždy bolo super počasie ešte na krátky rukáv
Neviete prosím vás, kedy je najlepšie volať do prijimacej kancelárie? Kedy býva príjem? Chcem tam predsa len skúsiť zavolať, ďakujem ♥️🙏
@monikka22 presne,aj my sept alebo maj, najlepsie obdobie 😊
@nitusiak prijem byva do 9, potom byva odhlasovanie do cca 12 takze podla mna o 13 ked zavolas malo by to byt ok
@adriannasvk už som sa dovolala, že papiere majú a sme v poradí. Ale milá bola 😊
@dalilallit aj my nastupuje 8.6.
@nitusiak ano,mne napr volaju vzdy v sobotu 🙈
@adriannasvk ako oni podľa mňa riadne makajú a majú toho veľa, tak sa aj nečudujem. Tak čakáme ďalší týždeň 😁
@vikinuskaa15 kedy vám prosím volali a kedy ste posielali žiadosť? 🙂
@paja003 fiha bolo to ale do mesiaca od odoslaní a v sobotu lebo ta pani ze ona si to berie domov robotu a volala z domu.
Ahojte , je tu niekto kto nastupuje na pobyt zajtra teda 23. Maja ? 🙂
Mne volali tiež včera (nedeľa) o 17.00 a termín máme od 7. júla, izba C
Žienky, ktoré ste zamestnané ako ste riešili pobyt? Dovolenky mi po lete veľa nezvýši, čiže pobyt budem musieť poriešiť OČR (aj keď neviem, či sa dá, keďže nebudem s ním doma, ale budeme akoby v nemocnici) alebo nejakou PN. Vystavia mi papiere tam alebo si to mám poriešiť ešte doma?
@mia1706 pn vystavi priamo tam lekár,ktorý Vás ošetruje..
@miriama232 ďakujem ☺️
Žienky, prosím Vás, nemáte skúsenosti s ubytovaním typu C? Tetuška mi povedala, že je to 5€ izba, pričom od júla idú všetky izby hore. No zároveň mi povedala, že je to jediná taká izba, že wc je oproti a sprchy o poschodie nižšie. Poznáte niekto tuto izbičku?
Mňa zaujíma, dostávajú deti ešte hygienické balíčky pri príjme? Že či mám brať toaleťáky😁
@adrianna23 dostavaju, toaletny maju aj v bufete ale na wc je tiez toaletny,aspon teda na tych drahsich. Ja by som nebrala kupis tam ak bude treba
@adriannasvk aha, to ma nenapadlo že aj v bufete predávajú, dik za info 😉
@adriannasvk ahoj. Dnes nám volali, zobrali sme najbližši voľný termín a tak budeme mať tú "nemocničnú" izbu. Prosím ťa, vieš mi povedať aké sú tie spoločne sprchy, kuchynka a wc? Aby som sa pripravila s 1r a 4r. ☺️ ďakujem ti
@nitusiak ahoj, to ti ja vobec netusim,ja som na takej izbe nikdy nebola. Max spolocne wc,sprcha kuchynka s dalsou izbou. Ale je to vzdy vsetko ciste,upratane vsade. Viem,ze sa obcas stava,ze je sprcha aj na inom poschodi takze to budes mat zaujimave 🙈ale skus sa popytat bab co chodia na taketo ubytko,lebo ja fakt neviem 🙈
ahojte. Dnes nám volali, zobrali sme najbližši voľný termín a tak budeme mať tú "nemocničnú" izbu. Nemôžeme čaká na september až november. Prosim vás, neviete mi niektoré povedať aké sú tie spoločne sprchy, kuchynka a wc? Aby som sa pripravila s 1r a 4r. ☺️ Boli ste niekto takto s malými? Chcela som apartmán, ale vravela že už asi až november 🙈 a ponúkla mi len túto jedinú možnosť, že je pre 11 izieb spoločná sprcha a wc ( tak som aspoň pochopila). Netuším ako to zvládnem 🤷♀️🤦♀️

@monikka22 to by aj mna zaujimalo😁🙈v lete je tam horuco,aj dnu aj von,no mne by sa nechcelo tam byt vtedy a prave vtedy je najvacsi natresk 😅