Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahojte prosím Vás nevedeli by ste mi poradiť s úbytkom pre manžela v blízkosti ústavu? niečo za rozumnú cenu, ideme v júli na pobyt a chceli by sme aby bol aj manžel s nami, ďakujem ☺️
@brrrcka su izby aj v Srobarovom na tento ucel, 10€ na noc to byvalo. Len neviem ako to je teraz. Keby si to riesila hned so ziadostou mozno by bola nejaka volna. Takto to je tazko, vsetky ceny su dost vysoke.navyse neviem ci bude moct byt takto s vami aj na izbe ked tam nebude ubytovany
@adriannasvk aha ďakujem,keď som posielala žiadosť som ešte nevedela či bude doma,skúsim asi na informácie zavolať
@brrrcka ja som manzelovi zajednala penzion v Poprade cez booking, 2 noci s ranajkami za 76 eur.
@brrrcka skus len viem,ze je bitka o tie izby 😅ked sme sli 1x tak som sa pytala ale pani mi rovno povedala,ze su rychlo vybuchane, mozno budes mat stastie ak niekto vypadne. Inak len niekdd dalej co bude dochadzat za vami aj to sa mi zda,ze navstevy na izbe nie su povolene,takze max tak vonku spolu byt.
Pripnem sa k diskusii,lebo sa uz toho viac pytala ale ideme 1x s detmi tak mam obavy ako to zvladneme ake su tie ,,nemocnicne,, izby a ako daleko budu sprchy a wc...este taka otazka mimo toho za aky cas vam prisla pozvanka lebo nam pani povedala ze od 20.6-30.6 na D-ckovu izbu ale viac neviem ze nam pride pozvanka.dakujem
Prosím Vás, žienky, ak idem s dieťaťom ako doprovod do Šrobárovho ústavu, môžu mi oni vystaviť PN alebo očr do práce?
@veronika9389 my ineme od 28.6 tak ako vy, tak som zvedavá
@paja003 áno že vraj oni dávajú PN. Ocr ti nedajú.
@vikinuskaa15 super, tak to sa tam asi uvidime. Kolko rocne mate dieta? Moj syn ma 6 a pol
@vikinuskaa15 to by mi bolo jedno, že čo, hlavne, že to bude možné. Ja tam zajtra zavolám a ešte to prezistim.
@veronika9389 my sme nastúpili dnes a pozvánka prišla len minuly týždeň…
@vikinuskaa15 potvrdzujem informácie. Volala som do Šrobárovho ústavu a PN sa vypísať dá na dobu pobytu, OČR nie.
@aninka8787 takže asi týždeň pred nástupom vám prišla....super a prvé pocity máte aké?
@veronika9389 áno,tak. A zatiaľ sme spokojne. 😉
@aninka8787 a akú máte izbu?
@veronika9389 tu za 5 eur. Som tu s dvoma deťmi.trosku boj kvôli sprche a wc,ale iná izba nebola,brali sme,čo ponúkli.
@dalilallit super lebo mam. Obavy co a ako potrebujem tam partacku 😀 môj ma 5 a pol roka
@aninka8787 ako prosím ťa myslíš boj, lebo nás to čaká na konci mesiaca, tak nech sa psychický pripravím s 1 a 4 ročnými 🙂
@aninka8787ano ako to mysliš že boj nám dali poslednú voľnú aj to je D‐čková tak nech viem že načo sa mám pripraviť a idem s troma deťmi 16mes., 3.5r, 5.5r
@nitusiak myslím to tak,že je to určite náročnejšie,ako keby sme mali všetko na izbe.ale dá sa to zvládnuť. Vsetci sú tu milí,zvládnete určite 😉
@vikinuskaa15 kľudne sa potom ohláste ak budete chciet, syn sa vola Henrich. Podla mena nas isto spoznate 😄
@aninka8787 na akom oddelení si?
@dalilallit platí ja mam Olivera 😀
@dalilallit a ešte sa spýtam skr mate ubytovanie?
@vikinuskaa15 oddelenie 1A, izba za 5 eur. Takto sme to mali aj na jesen, boli sme spokojni
Ahojte,prosím Vás,je v ústave aj gastroenterolog? Prehliada deti aj gastros?
@dalilallit my ideme po prvý krát a mame ze 2A napísané

@nitusiak neboj tiež som si to predstavovala katastrofálne a bolo to fajn aké oddelenie?