icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

adriannasvk
20. máj 2022

@monikka22 to by aj mna zaujimalo😁🙈v lete je tam horuco,aj dnu aj von,no mne by sa nechcelo tam byt vtedy a prave vtedy je najvacsi natresk 😅

monikka22
20. máj 2022

@adriannasvk ved prave a hlavne sú dovolenky všade veľa ľudí či vláčik výlety na ústave majú tiez iný režim a ani škôlka škola nefunguje my sme boli september október a vždy bolo super počasie ešte na krátky rukáv

nitusiak
20. máj 2022

Neviete prosím vás, kedy je najlepšie volať do prijimacej kancelárie? Kedy býva príjem? Chcem tam predsa len skúsiť zavolať, ďakujem ♥️🙏

adriannasvk
20. máj 2022

@monikka22 presne,aj my sept alebo maj, najlepsie obdobie 😊

adriannasvk
20. máj 2022

@nitusiak prijem byva do 9, potom byva odhlasovanie do cca 12 takze podla mna o 13 ked zavolas malo by to byt ok

nitusiak
20. máj 2022

@adriannasvk už som sa dovolala, že papiere majú a sme v poradí. Ale milá bola 😊

paja003
20. máj 2022

@nitusiak to isté povedala aj mne včera, a že mi budú dnes ráno volať, no nevolali 😏

nitusiak
20. máj 2022

@paja003 😂 možno o týždeň sa dostaneme na rad

paja003
21. máj 2022

@nitusiak dnes som čakala, že zavolajú a zas niiič 🙆🙃

vikinuskaa15
Autor odpoveď zmazal
vikinuskaa15
21. máj 2022

@dalilallit aj my nastupuje 8.6.

nitusiak
21. máj 2022

@paja003 volajú aj cez víkend?

adriannasvk
21. máj 2022

@nitusiak ano,mne napr volaju vzdy v sobotu 🙈

nitusiak
21. máj 2022

@adriannasvk ako oni podľa mňa riadne makajú a majú toho veľa, tak sa aj nečudujem. Tak čakáme ďalší týždeň 😁

paja003
21. máj 2022

@vikinuskaa15 kedy vám prosím volali a kedy ste posielali žiadosť? 🙂

vikinuskaa15
22. máj 2022

@paja003 fiha bolo to ale do mesiaca od odoslaní a v sobotu lebo ta pani ze ona si to berie domov robotu a volala z domu.

mia1706
22. máj 2022

@paja003 ahoj, mne volali dnes okolo šiestej, žiadosť doktorka posielala 4.5. Dostali sme termín od 19.9 do 30.9, izba so samostatným soc.zariadenim a kuchynkou.

radka285
22. máj 2022

Ahojte , je tu niekto kto nastupuje na pobyt zajtra teda 23. Maja ? 🙂

paja003
23. máj 2022

Mne volali tiež včera (nedeľa) o 17.00 a termín máme od 7. júla, izba C

mia1706
23. máj 2022

Žienky, ktoré ste zamestnané ako ste riešili pobyt? Dovolenky mi po lete veľa nezvýši, čiže pobyt budem musieť poriešiť OČR (aj keď neviem, či sa dá, keďže nebudem s ním doma, ale budeme akoby v nemocnici) alebo nejakou PN. Vystavia mi papiere tam alebo si to mám poriešiť ešte doma?

miriama232
23. máj 2022

@mia1706 pn vystavi priamo tam lekár,ktorý Vás ošetruje..

mia1706
23. máj 2022

@miriama232 ďakujem ☺️

paja003
24. máj 2022

Žienky, prosím Vás, nemáte skúsenosti s ubytovaním typu C? Tetuška mi povedala, že je to 5€ izba, pričom od júla idú všetky izby hore. No zároveň mi povedala, že je to jediná taká izba, že wc je oproti a sprchy o poschodie nižšie. Poznáte niekto tuto izbičku?

adrianna23
24. máj 2022

Mňa zaujíma, dostávajú deti ešte hygienické balíčky pri príjme? Že či mám brať toaleťáky😁

adriannasvk
25. máj 2022

@adrianna23 dostavaju, toaletny maju aj v bufete ale na wc je tiez toaletny,aspon teda na tych drahsich. Ja by som nebrala kupis tam ak bude treba

adrianna23
25. máj 2022

@adriannasvk aha, to ma nenapadlo že aj v bufete predávajú, dik za info 😉

nitusiak
Autor odpoveď zmazal
nitusiak
28. máj 2022

@adriannasvk ahoj. Dnes nám volali, zobrali sme najbližši voľný termín a tak budeme mať tú "nemocničnú" izbu. Prosím ťa, vieš mi povedať aké sú tie spoločne sprchy, kuchynka a wc? Aby som sa pripravila s 1r a 4r. ☺️ ďakujem ti

adriannasvk
28. máj 2022

@nitusiak ahoj, to ti ja vobec netusim,ja som na takej izbe nikdy nebola. Max spolocne wc,sprcha kuchynka s dalsou izbou. Ale je to vzdy vsetko ciste,upratane vsade. Viem,ze sa obcas stava,ze je sprcha aj na inom poschodi takze to budes mat zaujimave 🙈ale skus sa popytat bab co chodia na taketo ubytko,lebo ja fakt neviem 🙈

nitusiak
28. máj 2022

ahojte. Dnes nám volali, zobrali sme najbližši voľný termín a tak budeme mať tú "nemocničnú" izbu. Nemôžeme čaká na september až november. Prosim vás, neviete mi niektoré povedať aké sú tie spoločne sprchy, kuchynka a wc? Aby som sa pripravila s 1r a 4r. ☺️ Boli ste niekto takto s malými? Chcela som apartmán, ale vravela že už asi až november 🙈 a ponúkla mi len túto jedinú možnosť, že je pre 11 izieb spoločná sprcha a wc ( tak som aspoň pochopila). Netuším ako to zvládnem 🤷‍♀️🤦‍♀️