icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

adriannasvk
4. jún 2022

@vikinuskaa15 2A chodime aj my,tam je super 😊

adrianna23
4. jún 2022

@adriannasvk my sme na 4A na prízemí a tiež sa nám páči 🙂 keďže je to oddelenie bez sestriciek tak nás tu nik neupozornuje ale samozrejme že sme tolerantní a dodržiavame režim.. ale tak deti sú deti no 😁

aninka8787
4. jún 2022

@adrianna23 na 2A 😉

adrianna23
5. jún 2022

@aninka8787 a v čom je lepšie na oddelení? Čisto zo zvedavosti🙂

micka9
5. jún 2022

Caute. My nastupujeme s 3 rocnou dcerou 20.7. kto ma este vtedy termin?

vikinuskaa15
5. jún 2022

Mam ešte otázku malý mi začal dnes byt soplavy a v stredu mame nástup. Môžeme aj tak tam ísť?

brrrcka
5. jún 2022

@micka9 ahoj my nastupujeme 19.7. idem s 3 deťmi dcéra 5r a chalani dvojičky 4r

paja003
5. jún 2022

@vikinuskaa15 no presne to som sa pýtala tej pani, keď mi volala o termín... Vravela, že to by malo byť ok, pokiaľ nemá antibiotiká alebo nejakú infekčnu chorobu ako kiahne, tak vraj môžme prísť. Alebo ak si nebudem istá, mám jej zavolať a ona mi dá číslo na pani doktorku, ktorá to posúdi a povie čo a ako. Tak držím palce, dajte potom vedieť 🍀

veronika9389
6. jún 2022

Ahojte tak už máme pozvánku oddelenie 1. B máte niektorá

pepa1
6. jún 2022

Ahojte, neviete prosim o oddeleni 4 B? Samostatne izby su vybukovane do oktobra, tato izba ma spolocnu kuchynku s inou izbou, asi moc nie je na vyber a ceny izieb isli neskutocne hore...Ako je to s pobytom, kto urcuje ci pojdeme na 10 dni, alebo 14? A mali ste tam niekto ubytovaneho muža? Zevraj su tam nejake izby aj na toto vyhradene...moze nas prist manzel na izbu pozriet? Ci navstevy su zakazane.

adrianna23
7. jún 2022

@pepa1 prosím kde si môžem pozrieť nový cenník?

adriannasvk
7. jún 2022

@pepa1 tie izby kde maju 2 izby spolocnu kupelnu a kuchynku su v pohode. My sme tiez boli na nej aby sme sa dostali skor. Ked je spolubyvajuca normalne,dohodnete si nejake pravidla kedze deti mozu byt rozneho veku. 1x sa chodi asi na 14,potom uz vacsinou staci na 10. Ale myslim,ze sa da aj dohodnut s pani z prijimacej kancelarie. Niekedy aj primar predlzi pobyt ak treba viac vysetreni,niekedy su tam zeny s detmi aj 3 tyzdne. Tych izieb je par a rychlo sa minaju takze si to zisti,mozno budes mat stastie. Navstevy nie su povolene na izbach sa mi zda,mozte byt spolu vonku. Moj ked bol na izbe tak aby mi pomohol s vecami. Inak nie.

35janulka358
7. jún 2022

@pepa1 na 4b som bola 2krat. 1krat na 4c to patrí k 4b to je poschodie len s izbami. Mali ho rušiť ale nie som istá ci sa tak stalo. A ptm 2krat priamo na 4b a tiež pohode. V podstate to isté len na 4b so sesterskou izbou a na 4c bez, lebo sestričky sú na 4b.

nitusiak
7. jún 2022

@pepa1 my ideme prvýkrát Ana 10 noci. Vraj už len na 10 bude 🤷‍♀️

nitusiak
7. jún 2022

@adrianna23 cenník asi nikde, ale mne do telefónu vravela, že od júla idú všetky izby o dosť hore

paja003
7. jún 2022

@nitusiak áno, aj mne to vravela pani, keď mi volala. Vraj o 2-3 eurá pôjde každá izba hore...

pepa1
7. jún 2022

na stranke maju stary cennik, len pani z prijimacej mi to telefonu povedala, ze izby idu hore

pleun
7. jún 2022

Dievčatá , žiadali ste si niekto od lekárov v ŠÚ posudok o zdravotnom stave dieťaťa , kvôli predĺženiu rodičovského? Poraďte prosím aký je postup. Zo ❤️ Ďakujem za každú radu

adriannasvk
7. jún 2022

@pleun mne stacilo prilozit iba spravu od nich k ziadosti, ktoru mi pediatricka vypisala

adrianna23
7. jún 2022

@paja003 to sa da zvládnuť, ďakujem

pleun
7. jún 2022

@adriannasvk riešila si to už dávnejšie? Či teraz niekedy? Ak sa môžem spýtať ako dlho si čakala na schválenie?

monikka22
7. jún 2022

@pleun áno normálne som priložila správu z pobytu nič špeciálne som nepýtala

adriannasvk
8. jún 2022

@pleun ja pred 3 rokmi

nitusiak
8. jún 2022

Ahojte. Tak dnes prišla pozvánka ☺️
Izba 1A alebo oddelenie - ak poznáte, aké je?
A nastupuje niekto 28.6? ☺️

dalilallit
8. jún 2022

@nitusiak my sme dnes prisli na 1A, boli sme tu aj v novembri. My sme spokojni, sestricky mile, zlate, ochotne

nitusiak
8. jún 2022

@dalilallit a sprchy, wc či kuchynka sú prosím ťa ako ďaleko? ☺️

adriannasvk
8. jún 2022

@nitusiak to je vsetko na jednej chodbe, takze to mas blizko z izby,o dieta sa nemusis bat lebo chodba je uzavreta dverami a dost tazko sa otvaraju😅aspon teda myslim,ze 1A je o poschodie nizsie ako je 2A. Na A1 su aj sestricky a dr a aj detska herna.

dalilallit
8. jún 2022

@nitusiak sprchy su tu 2 v jednej miestnosti. Vsetko je na chodbe hned vedla seba- sprchy, kuchynka aj wc. Presne ako pise @adriannasvk

nitusiak
8. jún 2022

@dalilallit super.
@adriannasvk ďakujem ☺️ lebo mám ročnú strelu, ktorá nemá zábrany 😂 a nechcem byť tá, čo sa 10 dni nespchovala

adrianna23
8. jún 2022

Tak žienky, od júla sa zvyšujú všetky kategórie izieb o 3 eura a apartmány o 4 eura. Na stravu sa opýtam zajtra.