Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Žienky, skúsim, možno sa nájde odpoveď na moju otázku. Pani fyzioterapeutka, v Srobarovom ústave, odporúčala ortopedicku obuv, ktorá je na predpis, vyrába sa na mieru, čiastočne ju preplatia ak ju predpíše ortopéd a je k tomu ešte aj pekná. Neviete, ktorá konkrétne to je? Pani si nevedela spomenúť ako sa to volá, ale že jej to odporúčala jedna mamička, čo bola na pobyte s dieťaťom.
@beruska6412 zavolaj si. Ja som riesila v maji sept. Volne izby urcite este su ale len tie lacnejsie.
@adriannasvk ďakujem,je to pre kamarátku a nechce mi veriť že to už bude pravdepodobne dosť obsadené
@beruska6412 nie tak davno sa riesili izby uz na nov...nie na sept. Ono tie najlacnejsie izby budu asi aj v sept ale ak chce drahsiu bude rada ak to bude tento rok
@adriannasvk presne nam bola v juni ponuknuta uz len zakladna izba chceli sme lespiu ale bola az na november a kedze je syn prvak sme zobrali co najblizi datum a to ideme 6.9 inak bolo uz vsetko lepsie plne ☹
@monikka22 Ja po letnom termíne netúžim, ale nemôžem inokedy kvôli práci a chalani sú počas roka prakticky nonstop chorí, čiže jediná šanca úspešného príchodu na pobyt je cez prázdniny :D
@adriannasvk
@paja003 Niekedy aj polhodina, keď sú mimo mňa, je záchrana mojej psychiky :D Majú obdobie, že sa stále hádajú pre každú hlúposť a rozprávajú, len aby náhodou ticho nebolo, nie aby podali informáciu... :D Takže, teším sa :D Ale to dám 💪
@eawynka ty mas moje deti? 😂😂😂 chapem ta ale moji tam boli celkom zlati, dalo sa tam s nimi vydrzat 😜 polhodinku ti pomoze fyzio ked si ich zoberie 😁drzim palce 😉
A menili sa lekári po oddeleniach...My sme mali IA Dr.Senkova...už je na IB...a je tam iná....
Baby,môžeme nastúpiť na pobyt aj tesne po dobrati ATB? Ideme prvý krát tak netuším ako to je.
@paja003 🙄ja chcem nasu😫nie novu...aj ked naznacovala uz minuly rok,ze nevie ci sa stretneme este...🥺
Sme tu akurát...samé nové,mladé doktorky, nás prijala z Martina doktorka mladučká...ale v pohode,sú zlatí všetci...
Ešte ja. Máte skúsenosť aj s úbytkom niekde poblíž? Lebo nastupujeme zajtra a muž tam zostane do nedele. Len treba mu niekde prespať...

Ahojte,tak my nastupujeme 21.7 a pozvánka mi prišla včera 1.7. Je tam napísané len kedy nastupujeme,nie dokedy tam budeme.