icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

elizita
2. júl 2022

Ahojte,tak my nastupujeme 21.7 a pozvánka mi prišla včera 1.7. Je tam napísané len kedy nastupujeme,nie dokedy tam budeme.

zuzka_204
2. júl 2022

@mata391 oki diki.no mne tie PCR testy ani nespomenuli 🤷

elizita
2. júl 2022

@zuzka_204 teraz netreba. Prišlo mi to v pokynoch

elizita
2. júl 2022
paja003
8. júl 2022

Žienky, skúsim, možno sa nájde odpoveď na moju otázku. Pani fyzioterapeutka, v Srobarovom ústave, odporúčala ortopedicku obuv, ktorá je na predpis, vyrába sa na mieru, čiastočne ju preplatia ak ju predpíše ortopéd a je k tomu ešte aj pekná. Neviete, ktorá konkrétne to je? Pani si nevedela spomenúť ako sa to volá, ale že jej to odporúčala jedna mamička, čo bola na pobyte s dieťaťom.

elizita
8. júl 2022

@paja003 treba ísť k ortopedovi a ten usúdi či je treba,predpíše.. potom pôjdeš do výdajne,do ktorej chces.. my sme chodili do podotechu,vyberieš si z katalógu a oni omeraju nohu a dajú vyrobiť. Čaká sa okolo mesiaca a viac.

beruska6412
11. júl 2022

Baby, neviete ako je to teraz s obsadenostou na september? Ďakujem

adriannasvk
11. júl 2022

@beruska6412 zavolaj si. Ja som riesila v maji sept. Volne izby urcite este su ale len tie lacnejsie.

beruska6412
11. júl 2022

@adriannasvk ďakujem,je to pre kamarátku a nechce mi veriť že to už bude pravdepodobne dosť obsadené

adriannasvk
11. júl 2022

@beruska6412 nie tak davno sa riesili izby uz na nov...nie na sept. Ono tie najlacnejsie izby budu asi aj v sept ale ak chce drahsiu bude rada ak to bude tento rok

beruska6412
11. júl 2022

@adriannasvk tiež si myslím. Ďakujem 😉

eliska2211
11. júl 2022

@adriannasvk presne nam bola v juni ponuknuta uz len zakladna izba chceli sme lespiu ale bola az na november a kedze je syn prvak sme zobrali co najblizi datum a to ideme 6.9 inak bolo uz vsetko lepsie plne ☹

eawynka
12. júl 2022

@elizita My ideme 19.7. 🙂 Mňa by veľmi zaujímalo, či cez prázdniny funguje škôlka. Lebo skôr sa bojím, že nie .... Ak tam teraz niekto ste, prosím, dajte vedieť. ;)

paja003
12. júl 2022

@eawynka nie, nefunguje. My 19 odchádzame

monikka22
12. júl 2022

@eawynka nie škôlka funguje cez sk rok klasicky ako normálne preto tam cez leto nechodime🤣

eawynka
12. júl 2022

@paja003
@monikka22 asi budem plakať.... 😅

adriannasvk
13. júl 2022

@eawynka vsak v tej skolke su aj tak malo, to zvladnes😉

monikka22
13. júl 2022

@eawynka preto nechápem prečo všetci túžia po letných termínoch všade veľa ľudí a ešte aj škôlka škola zatvorena 🤣🤣

paja003
13. júl 2022

@eawynka aj ja plačem 😅 malý je miestny vreskot 🤦🤯

eawynka
14. júl 2022

@monikka22 Ja po letnom termíne netúžim, ale nemôžem inokedy kvôli práci a chalani sú počas roka prakticky nonstop chorí, čiže jediná šanca úspešného príchodu na pobyt je cez prázdniny :D
@adriannasvk
@paja003 Niekedy aj polhodina, keď sú mimo mňa, je záchrana mojej psychiky :D Majú obdobie, že sa stále hádajú pre každú hlúposť a rozprávajú, len aby náhodou ticho nebolo, nie aby podali informáciu... :D Takže, teším sa :D Ale to dám 💪

adriannasvk
14. júl 2022

@eawynka ty mas moje deti? 😂😂😂 chapem ta ale moji tam boli celkom zlati, dalo sa tam s nimi vydrzat 😜 polhodinku ti pomoze fyzio ked si ich zoberie 😁drzim palce 😉

miriama232
14. júl 2022

Od 1.7.je tam otvorená nová ambulancia gastro....

miriama232
14. júl 2022

A menili sa lekári po oddeleniach...My sme mali IA Dr.Senkova...už je na IB...a je tam iná....

adriannasvk
14. júl 2022

@miriama232 ani nestras,ja inu nechcem. My sme na llA 😁

elizita
19. júl 2022

Baby,môžeme nastúpiť na pobyt aj tesne po dobrati ATB? Ideme prvý krát tak netuším ako to je.

paja003
19. júl 2022

@adriannasvk my sme boli na 2A a striedali sa tam 2 doktorky, také mladučké.

adriannasvk
19. júl 2022

@elizita mozte,ak dieta nie je infekcne,nie je problem

adriannasvk
19. júl 2022

@paja003 🙄ja chcem nasu😫nie novu...aj ked naznacovala uz minuly rok,ze nevie ci sa stretneme este...🥺

miriama232
20. júl 2022

Sme tu akurát...samé nové,mladé doktorky, nás prijala z Martina doktorka mladučká...ale v pohode,sú zlatí všetci...

elizita
20. júl 2022

Ešte ja. Máte skúsenosť aj s úbytkom niekde poblíž? Lebo nastupujeme zajtra a muž tam zostane do nedele. Len treba mu niekde prespať...