icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

paja003
22. júl 2022

Maminky, tak mi napadlo...tie ktoré máte poistenie "farbička", dá sa využiť pobyt ako udalosť, z ktorej by sme mohli mať nejaký peniaz? 🙃😁

beruska6412
22. júl 2022

@paja003 my síce nemáme v Allianz ale v Unique a uznali nám poistenie pre prípad hospitalizácie,rovnako aj vyberanie mandlí sme si dali preplatiť

elizita
22. júl 2022

@paja003 ja farbičku mám ale to ma ani nenapadlo...nemyslím si že by to spadalo pod poistné udalosti

eal
22. júl 2022

@paja003 asi nepomozem, lebo deti mam poistene v CSOB, ale preplatili nam pobyt ako hospitalizaciu, ale mame to zahrnute v poistke

taniat87
23. júl 2022

@paja003 my máme farbičky a každý rok na tento pobyt preplácať. Posielam správu ofotim im a pošlem. Penaize mam do 15dni za obe deti.

adrianna23
23. júl 2022

Žienky a koľko dostanete cca z poistky za jedno dieta? Ze ci ma mi oplati ich koli tomu poistit. Dcérke som poistku zrušila asi dva roky dozadu, bola nevýhodná. A doprovod, matka si môže dať tiež pobyt preplatit? Neviete?

sonah
23. júl 2022

@paja003 ano dá sa,ak mate poisteny pobyt v nemocnici,tak vam to preplatia,zalezi kolko mate na den sumu tolko vam vratia,podla počtu dni kolko ste boli v Šrobare 😉.....aj nam tak vratili cca 3roky dozadu.....

7rebeka11
26. júl 2022

Baby prosím vás, na koľko sa chodí? Mne dr povedala, že týždeň... A keď zajtra posielam, čo myslíte, kedy môžem čakať, že by sme sa dostali na radu? Na tých izbách aj lacnejších som sama s dieťaťom? Ako už by som prežila spoločne sociálky, len či nie sme i inou mamičkou, deťmi?

paja003
26. júl 2022

@7rebeka11 chodí sa na 10-12 dní, pobyt sa dá po dohode s dr. aj skrátiť. V akejkoľvek izbe je vždy mama s dieťaťom sama.
Nuž, podľa kapacít, to by ste možno do konca roka stihli. Majú tam plno stále.

7rebeka11
26. júl 2022

@paja003 ďakujem
No myslela som menej, že tak mesiac, dva... Čiže môžem tak december čakať? Chceli sme začiatkom septembra ešte dovolenku stihnúť, takže môžem smelo objednať

paja003
26. júl 2022

@7rebeka11 no nech sa ešte vyjadria maminky ostatné, na kedy majú v najbližšej dobre termíny. Ale my sme boli v teraz v júli, začiatkom mája som posielala žiadosť a keď mi pani volala v priebehu júna, tak vravela, že už na október/november sa dávajú termíny, len my sme tam mali urgent, tak nám ešte našli miesto.

adriannasvk
26. júl 2022

@7rebeka11 no najlacnejsie izby mozno budu do konca roka este ale tie apartmany uz asi skor nie. Ja som v maji riesila sept.

7rebeka11
27. júl 2022

@adriannasvk ďakujem. Máš tu izbu A,B?

adriannasvk
27. júl 2022

@7rebeka11 ja mam izbu A

zuzka_204
27. júl 2022

Prosím vás vážne je nutný nástup na liečenie do 8:00 ?

adrianna23
27. júl 2022

@zuzka_204 nie🙂

pepa1
28. júl 2022

@taniat87 aj my mame farbicku a pytala som sa na to znameho, co nas poistoval a hovoril ze nic mi nepreplatia. Tak ako to ze niekomu pobyt preplacaju a inym nie? Ja platim 105 eur rocne. Ako zistim,, ze aj ja mam narok na preplatenie. Prosim ta, kolko rocne platis za farbicku?

adriannasvk
28. júl 2022

@zuzka_204 mala by si tam byt do 8. Lebo prijem aj trva. Ale ked tam zavolas ci mozes prist do 9 tak by nemal byt problem

taniat87
28. júl 2022

Keď sa manžel vráti opýtam sa ho on to platí detom. Deti majú pobyt v nemocnici 10e na noc. Nudtarch je nemocničné zariadenie. Pošlem správy prepúšťanie a oni následne peniaze. Chodíme na 10 dní. Čiže 9x10 na jedného. Ak nájdem mail ako mi prišla odpoveď ze mam schválené pošlem vám. Nepýtajte sa známeho priamo volajte do Allianz na infolinku a tam vám to len potvrdia.

adrianna23
28. júl 2022

@taniat87 ďakujeme za info
@adriannasvk ja som volala že či môžme prísť do 11tej, nebol žiadny problém. Príjem spravia aj poobede bežne. Samozrejme že sme mali na to dôvod, dcérka mala ešte dôležité vyšetrenie u nás v nemocnici preto sme do tatier prišli neskôr.

taniat87
28. júl 2022

@adrianna23 ospravedlňujem sa žienky, manžel mi práve hovorí, že sme zrušili farbičku a deti majú stastny život cez Allianz. Takže sa ospravedlňujem. Farbicka vraj takéto nema.

paja003
28. júl 2022

@taniat87 no my máme farbičku a povedali mi, že nárok na poistnú udalosť budeme mať. Už som zaslala aj prepúšťaciu spr.a čakáme čo sa bude diať 🍀

elizita
28. júl 2022

@taniat87 tak záleží čo má kto navolene v poistke.. ja mám v tom len cestovné poistenie a sporenie

adriannasvk
28. júl 2022

@adrianna23 urcite sa da s nimi dohodnut,len treba zavolat. 😉my sa snazime vzdy prist rano pokial to ide😅

taniat87
28. júl 2022

@paja003 tak vyckaj. My mame ten šťastný život pre deti. Farbičku sme zrušili.

pepa1
29. júl 2022

@paja003 prosim ta, tak potom daj vediet, ci vam to preslo. Ale asi najlepsie bude, ked zavolam do poistovne a nie znamemu...

sonah
29. júl 2022

@pepa1 moje deti maju alianz farbicku a ked mate v poistke ,pobyt v nemocnici a tam mate priradenú dajaku dennu sumu tak x pocet dni a preplatit vam to musia ,nakolko aj nam to na obe deti preplatili,.....takze pozrite si do poistky

paja003
2. aug 2022

@pepa1 nám to prešlo a peniažky prišli 😊 v podstate do týždňa od podania. Pýtala som sa známej, čo nám poistku robila, tak máme v zmluve hospitalizáciu.

mata391
5. aug 2022

Baby, 22.8.(do 2.9) nastupujeme s 3 ročnou dcérkou na pobyt. Nejdete aj vy niektorá v tomto termíne? Poraďte prosím, nejaké nápady na výlety. Už sme boli pred rokom, boli sme na Hrebienku a v Dobrej hračke

monikka22
7. aug 2022

Volali vám v poslednej dobe ohľadom termínov neviete aké majú aktuálne ide mi o tie lacnejšie izby