Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@paja003 my síce nemáme v Allianz ale v Unique a uznali nám poistenie pre prípad hospitalizácie,rovnako aj vyberanie mandlí sme si dali preplatiť
Žienky a koľko dostanete cca z poistky za jedno dieta? Ze ci ma mi oplati ich koli tomu poistit. Dcérke som poistku zrušila asi dva roky dozadu, bola nevýhodná. A doprovod, matka si môže dať tiež pobyt preplatit? Neviete?
Baby prosím vás, na koľko sa chodí? Mne dr povedala, že týždeň... A keď zajtra posielam, čo myslíte, kedy môžem čakať, že by sme sa dostali na radu? Na tých izbách aj lacnejších som sama s dieťaťom? Ako už by som prežila spoločne sociálky, len či nie sme i inou mamičkou, deťmi?
@7rebeka11 no nech sa ešte vyjadria maminky ostatné, na kedy majú v najbližšej dobre termíny. Ale my sme boli v teraz v júli, začiatkom mája som posielala žiadosť a keď mi pani volala v priebehu júna, tak vravela, že už na október/november sa dávajú termíny, len my sme tam mali urgent, tak nám ešte našli miesto.
@7rebeka11 no najlacnejsie izby mozno budu do konca roka este ale tie apartmany uz asi skor nie. Ja som v maji riesila sept.
@adriannasvk ďakujem. Máš tu izbu A,B?
@7rebeka11 ja mam izbu A
Prosím vás vážne je nutný nástup na liečenie do 8:00 ?
@zuzka_204 nie🙂
@zuzka_204 mala by si tam byt do 8. Lebo prijem aj trva. Ale ked tam zavolas ci mozes prist do 9 tak by nemal byt problem
Keď sa manžel vráti opýtam sa ho on to platí detom. Deti majú pobyt v nemocnici 10e na noc. Nudtarch je nemocničné zariadenie. Pošlem správy prepúšťanie a oni následne peniaze. Chodíme na 10 dní. Čiže 9x10 na jedného. Ak nájdem mail ako mi prišla odpoveď ze mam schválené pošlem vám. Nepýtajte sa známeho priamo volajte do Allianz na infolinku a tam vám to len potvrdia.
@taniat87 ďakujeme za info
@adriannasvk ja som volala že či môžme prísť do 11tej, nebol žiadny problém. Príjem spravia aj poobede bežne. Samozrejme že sme mali na to dôvod, dcérka mala ešte dôležité vyšetrenie u nás v nemocnici preto sme do tatier prišli neskôr.
@adrianna23 ospravedlňujem sa žienky, manžel mi práve hovorí, že sme zrušili farbičku a deti majú stastny život cez Allianz. Takže sa ospravedlňujem. Farbicka vraj takéto nema.
@adrianna23 urcite sa da s nimi dohodnut,len treba zavolat. 😉my sa snazime vzdy prist rano pokial to ide😅
Baby, 22.8.(do 2.9) nastupujeme s 3 ročnou dcérkou na pobyt. Nejdete aj vy niektorá v tomto termíne? Poraďte prosím, nejaké nápady na výlety. Už sme boli pred rokom, boli sme na Hrebienku a v Dobrej hračke
Volali vám v poslednej dobe ohľadom termínov neviete aké majú aktuálne ide mi o tie lacnejšie izby

Maminky, tak mi napadlo...tie ktoré máte poistenie "farbička", dá sa využiť pobyt ako udalosť, z ktorej by sme mohli mať nejaký peniaz? 🙃😁