icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

adriannasvk
21. aug 2022

@mata391 ano. Pripadne zavolat ak neskor

mata391
21. aug 2022

@adriannasvk ďakujem krásne 🤗

mata391
22. aug 2022

Baby, zasa ja 🤦‍♂️🤣 je tu prosím vás WiFi?

paja003
22. aug 2022

@mata391 áno, v celom areáli. Mne fungovala celkom fajn 😉

mata391
22. aug 2022

@paja003 ďakujem, už som zistila, blbol mi akosi telefón, ale už ide 👌

juliii
27. aug 2022

@mata391 pozdravujem 🙂 prosím, môžem sa opýtať? Každá maminka je s deťmi sama na izbe? Ideme v utorok a mali by sme byt na izbe kategórie C … ďakujem vopred za odpoved ❤️

registracka
28. aug 2022

@juliii áno, izbu s nikým mimo svojich deti nezdielas

juliii
28. aug 2022

@registracka dakujem veľmi pekne za odpoved … nie že by som nechcela niekoho spoznať poprípade s ním zdieľať izbu, ale skôr som sa obávala že keďže v noci často dojčím, aby som skôr ja niekoho neobmedzovala či nevyrušovala … potešila som sa 🙏🏼💕

paja003
28. aug 2022

@juliii na ktorú C izbu idete? My sme boli na 2A

juliii
28. aug 2022

@paja003 to práveže neviem … zavolali nám, že sa uvoľnilo miesto, tak či to berieme s nástupom v utorok (volali v piatok). Čakali sme že pôjdeme v novembri, takze som v miernom šoku 🙂 idem so synom - 5 rokov a dcérkou 1 rok 🙂 je niečo na čo by som nemala zabudnúť, prosím? 🙏🏼

paja003
28. aug 2022

@juliii hmmm, cojaviem, treba si hlavne pozrieť počasie, v Tatrách je chladnejšie, tak teplé veci sa isto zídu. Je tam práčka, tak prací prášok, za 3€ poperiete. Tablet sa nám zišiel. Inak sme boli v kuse vonku alebo na výlete. Odrážadlo bolo náš top. Poprípade, ešte mi napadá, dózu na jedlo, aby vám nebolo trápne stále pýtať obal na jedlo pri obede, čo deti nedojedia. Všetci sú tam veľmi milí, zlatí 😊

juliii
28. aug 2022

@paja003 ďakujem ďakujem ďakujem 😘😘😘

sein
2. sep 2022

Ahojte, my ideme budúci týždeň. Boli sme už v Srobarovom niekoľkokrát, no predtym ešte syn nechodil do školy. Viete mi poradiť tie, ktoré tam máte so školou skúsenosť ako to tam v škole prebieha? Vyučovanie je len doobeda? Ako to je, keď ma vtedy vyšetrenia, rehabilitácie? Ďakujem

pepa1
4. sep 2022

ahojte, akurat citam informacie o pobyte a je tam napisane , ze treba doniest potvrdenie nie starsie ako 5 dni od obvodneho lekara, ze dieta nie je infekcne. Doniesli ste to? Je to povinne?

sasankaster
5. sep 2022

@pepa1 ano je to povinne. Sme tu teraz a chceli to.

adriannasvk
5. sep 2022

@sein vyucovanie len doobeda a vysetrenia nie su kazdy den,pripadne prides po dieta uplne v pohode a po vysetreni vratis😊

07010
5. sep 2022

@sasankaster dobry den. Chcem sa spýtať, ako sa Vam tam paci? Aky mate rezim, pokial nemate vysetrenia? Mozte odist mimo areálu aj na cely den? Prípadne, kontroluje Vas biekto kde ste, co robíte, pokial nie su vysetrenia? Ďakujem

adriannasvk
5. sep 2022

@07010 vysetrenia su iba doobeda,poobede mozte kam chcete. Cez vikend mozte aj na cely den ist,je dobre si odhlasit stravu a informovat sestricky,ze budete mimo.

paja003
5. sep 2022

@adriannasvk krčné napríklad v lete bolo aj okolo 15.00, lebo tam chodila p.dr. z Martina a aj to iba stredami. Neviem ako to je teraz

adriannasvk
5. sep 2022

@paja003 my sme nemali nikdy krcne vysetrenie tak toto neviem🤪dakujem za info😊

veronika9389
5. sep 2022

@eliska2211 nemáte sa čoho obávať,tiež sme boli v júno 1x a práve na izbe kategórii D a úplne super

eliska2211
5. sep 2022

@veronika9389 bohuzial mali sme ist zajtra 6.9 ale som to musela zrusit strany mojej zo zdrav dôvodov.😔Tak cakame na dalsi termin ale uz som si dala inu izbu

07010
6. sep 2022

@adriannasvk dakujem pekne.Este by som sa spýtala... Viem, ze von je uz chladnejšie, treba balit teplejšie oblečenie, ale prosim Vás, ako je to dnu, v herni, v izbách? Neviem, ci sa zamerat skôr na tricka s krátkym rukávom a nejake tenšie leginky, alebo už skor na niečo dlhe. Pytam sa, lebo u nas v nemocnici, bolo aj v lete pomaly 28stupnov v izbách... Ďakujem

sasankaster
6. sep 2022

@07010 je tu momentalne chladno. Nekuria takze neviem ci ste odolni aj na chladnejsie priestory. Mozno ked zacnu kurit bude to ok. Osobne nam je chladno. Maly vcera uz dostal nadchu podla mna z toho ze vecer je zima ale my mame ten najlacnejsi typ izieb a vsade sa vetra aj po chodbach co teda chapem ale nepomaha to v teplote na izbach .

sasankaster
6. sep 2022

@07010 rezim urcuju vysetrenia. Popravde najlepsie je vikend lebo nemate nic a da sa pobehat vsade. Cez tyzden uz menej napr.doobeda cakame na 1 vysetrenie na 10:45 a nemame odchadzat tak sedime na izbe..poobede sa da lepsie ale ak dieta spi tak zase vela nestihnete 🙂 Je to trocha obmedzujuce ale povedzme si rovno nie su to kupele ani welness tak musime respektovat ich casy.

zuzoka
6. sep 2022

Ahojte, prosím, už dlhšie sa neviem dovolať MUDr. Onufrakovej, alergologička v ústave, neviete, či ordinuje? Vďaka

adriannasvk
6. sep 2022

@07010 je tam dost teplo na izbach len ked sa prechadza cez chodby a ak sa vetra,moze byt chladnejsie,ale inak je tam dost teplo. Ja som tiez 1x brala dlhe veci,aj pyzamko ale horuco nam bolo,uz beriem kratke rukavy na dnu vzdy🙈

adriannasvk
6. sep 2022

@sasankaster je pravda,ze my mame izbu hned pod strechou takze nam je tam horuco. 🙈no to naozaj clovek nevie. Nam vzdy kurili ci sme boli v maji ci v sept🙈

07010
6. sep 2022

@sasankaster ved to, že sme zimomravi riadne. Ja este aj v lete spim pod hrubou perinou... Preto sa pytam... My tiez ideme na 1A na izbu D... Ine uz nemali vraj, ked nam volali.... Nastupujeme presne o tyzden... Takze bezim este nakupovať tricka s dlhym rukavom a teplé veci.... Inak, okrem tohto, viete mi este odporučiť, poradiť, co je dobre zbalit si? Idem s dvojickami, v oktobri maju tri roky a ideme prvýkrát... Takze som dost v strese. Čo vziat a ako to tam sama zvladnem...

elizita
6. sep 2022

@07010 zvladnes to uplne v pohode ako aj ine mamy.. bezne tam chodia s 2 detmi, aj dvojickami. Ja nabuduce uz balim aj male zrkadlo, kedze sme boli celkom na konci chodby a kupelka bola tym padom daleko. Urcite hracky, lebo herna je predpokladam stale zavreta. A nejake nocne svetielko. Aj vecer ked sme sa chystali spat, chybalo nam take to jemnejsie svetlo a nie silne neonky stale. a urcite nejaku deku. v lete by som urcite zobrala nejaku deku na von, da sa tam krasne na trave lebedit. nezabudni pracie kapsule a drobaky do automatu - na sladkosti, bagety a kafe 🙂