icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

adriannasvk
30. sep 2022

@7rebeka11 ahoj,prosim ta,si momentalne v Srobarovom? 😊

monikka22
30. sep 2022

Zienky mate skúsenosť v pondelok mame nastup a maly mi začal dnes kašľať nie je mu nič len kašeľ myslíte že bude problém?

marlent
30. sep 2022

@monikka22 nemyslim na lieceni kaslu vsetci

monikka22
30. sep 2022

@marlent ako idem tam hlavne koli dcére a on s nami a dnes kašeľ ale samozrejme keď už doktorka nerobila no to je pravda a v podstate on kašle takmer stále nebýva chorý ale kašeľ máva veľmi casto

marlent
30. sep 2022

@monikka22 my ked sme boli minuly rok sice horny smokovec ale fakt rad radom ako tam boli tak kaslali soplili...- ved preto tam idu.... 🙂

monikka22
1. okt 2022

@marlent môžem sa spýtať ako sa vám v hornom páčilo??

marlent
1. okt 2022

@monikka22 uzasne...velmi sme boli spokojni...aj malemu sa pacilo...ubytko super strava z 95% tiez...rano procedury cvicenia po zvysok dna volno...neviem sa dockat kedy pojdeme opat...
Personal az na jednu pani kucharku resp. Obsluhujucu paradny vsetok perso naozaj super.takze za nas si ozaj pochvalujeme "bijeme" sa s muzom o to kto tam s nim bude dlhsie 🤣😂

adriannasvk
1. okt 2022

@monikka22 preto treba doniest potvrdenie od dr o tom,ze je dieta zdrave. Ak dr zhodnoti,ze mozte ist tak chodte. My sme tiez nastupovali s bodavym soplikom a povedali mi ked som tam volala,ze ak ich dr pustila tak mame prist

7rebeka11
1. okt 2022

@adriannasvk ahoj, áno sme tu do 10.10

adriannasvk
1. okt 2022

@7rebeka11 prosim ta,ak by si nezabudla, opytas sa v kuchyni ake bezlepkove cestoviny pouzivaju? 🙈alebo nech ti daju sacok,staci mi foto zlozenia,lebo take dobre neviem nikde kupit volako ako mali tam😅

7rebeka11
1. okt 2022
adriannasvk
1. okt 2022

@7rebeka11 budem ti velmi vdacna 😊ja som ich prosila niekolko x lebo sme museli byt na izbe a zabudli na mna 😂

monikka22
1. okt 2022

@adriannasvk mame nastúpiť v pondelok a kašeľ ma od včera poobedia kde zoženiem to potvrdenie dnes som behla na pohotovosť a povedali ze asi vírus ze okrem kašľa nič nemá Dr mi dala len kartu žiadne potvrdenie

monikka22
1. okt 2022

@marlent a v porovnaní s dolným smokovcom?

adriannasvk
1. okt 2022

@monikka22 no v pokynoch to je,ze treba od dr potvrdenie nie starsie ako 3 alebo 5 dni. Odo mna to hned v prijimacej kancelarii pytali.

35janulka358
1. okt 2022

@adriannasvk áno už prišla síce neviem kedy keď včera som pozerala schránku a dnes tam už bola 🤣

marlent
1. okt 2022

@monikka22 tam je to viac nemocnicne co hovorili maminy...my osobne sme tam neboli..

rory123abcd
1. okt 2022

@marlent my presne takto teraz v dolnom smokovci, super aj hygiena, aj sestricky, strava, caj, vybavenie, velku izbu mame, cez tyzden doobeda procedury poobede volno, nemozem si vynachvalit, dohovie co je myslene tym, ze je to tu viac nemocnicne

marlent
1. okt 2022

@rory123abcd netusim ako pisem neboli sme tam...ked sme boli ale v hornom bolo tam viac deti vo pred tym boli v dolnom..vraveli ze ako v nemocnici...bolo to minuly rok mozno sa to pomenilo...
Viem ze niektore este vrabeli ze tam robili deckam aj testy odbery...mozno preto🙂

adriannasvk
2. okt 2022

@marlent lenze v Dolnosm Smokovci je Srobarov ustav ako nemocnica. Chodi sa tam na diagnostiku a zistenie preco ma dieta problemy,nie su to kupele

marlent
2. okt 2022

@adriannasvk toto som vobec nevedela

adriannasvk
2. okt 2022

@marlent do Kupelov sa chodi hlavne Lucivna myslim,neviem na ako dlho ale tam su len procedury napr. V Srobarovom maju vsetkych doktorov,dieta dr prehliadne popyta sa na problemy a robia sa doobeda vysetrenia,gastro,pneumolog,krcny,imunoalergo atd...cvicenie resp prechadzky v ramci rehabilitacie,resp kupanie v bazene. Doobeda je skola a skolka. Poobede je uz volny program

35janulka358
2. okt 2022

Zienky ktoré ste momentálne tam, aké je počasie prosím.balim kufre a neviem ci vziať aj zimnú bundu ci nie 🤣

adrikabbb
3. okt 2022

Žienky prosím o radu 🙏 v auguste sme mali nastúpil do Smokovca ale dcérka ochorela (horúčky a pod.) tak nás nezobrali. Teraz za týždeň máme druhý termín avšak dcérka od toho augusta NONSTOP chorá - kašeľ, sople, momentálne jej to vyzerá na angínu 😢 ... naša dr. nám potvrdenie vystaví bez problémov pretože už nevie čo s dcérkou robiť.... len nech ideme... zoberú nás?

adriannasvk
3. okt 2022

@adrikabbb ak da dr papier,zoberu ale pri vstupnej prehliadke vas asi zavru na izbu kym sa nevyliecite,ale mali by zobrat vytery,krv aby vedeli co nasadit

adrikabbb
3. okt 2022

@adriannasvk ďakujem, ja budem rada ak by jej už konečne nasadili niečo čo by jej pomohlo

adriannasvk
Autor odpoveď zmazal
adriannasvk
3. okt 2022

@7rebeka11 ahoj,prosim ta,nepytala si sa nahodou? Dakujem😊

7rebeka11
3. okt 2022

@adrikabbb zavrú vás na izolačku, aj u nás bol taký chlapček. Po pár dňoch už mohol vychádzať. Ak ti to nevadí, choď

7rebeka11
3. okt 2022

@35janulka358 zima riadna, ja mám zimnú, ale v stredu by sa malo otepliť