Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Baby kedy chodi ten zoznam čo mi treba zbalit tam ? 28.11. Mame nastup a este nič neprišlo. 🤷🏼♀️
@sonicka96 odovzdaš prepúšťaciu správu Dr a pokračuješ v nastavenej liečbe z tatier alebo po dohode s tvojou dr.
Boli ste niekto aj ako samoplatca/aj dieta/? Je vôbec taka možnosť?
Áno mám záujem
Ahojte dievčatá. 30.11. Nastupujeme so synom prvýkrát na liečenie. V pozvánke nie je uvedená dĺžka liečenia, co ma trochu prekvapilo. Pani z príjmovej hovorila, že sa chodí cca na 2 týždne. Ale vraj je možné, že nás pošlú domov aj za dva dni. Mate s tým niekto skúsenosť? A chcela by som sa opýtať, ako je to tam s wifi pripojením. Niekoľko dní v mesiaci pracujem v online poradni. Pracovna doba je flexibilná, ale ak by som chcela pracovat môžem aj z izby alebo je wifi dostupná iba v niektorých častiach zariadenia? Ubytovaní budeme v tej dvojbunke so spoločnou kuchynkou a sociálnym zariadením s rodinkou vo vedľajšej izbe. Ďakujem za odpoveď
Ahojte nastupuje niekto teraz 28.11 ?
@rittas ahoj mi natupujeme 28kt oddeleníe si alebo izba mi C #
@15barbara1512 iďme na 2A a vy?
@raduska12 sobotu mi volali že majú poslednú izbu sa mi zdá že c spominala
@15barbara1512 koľko majú detičky? Ci iba jedno?
@15barbara1512 C je kategória
@raduska12 2r a 4r vravela mi izbu s valendami ale ešte jej budem volať mám pár otázok😀😀😀
@15barbara1512 skus sa spýtať na odd.
@raduska12 skúsim lebo keď mi volala sobotu trocha ma zaskočila 😀😀😀ideš tam prvýkrát či už si bola
@15barbara1512 5ty krát 😄 neboj bude supersky
@15barbara1512 ja mam 11rocnu a skoro 6 ročného 😊
@15barbara1512 ahoj. My budeme na Bcku
Neviem, ešte som tam nebola a nastupujeme 30teho. Ty si tam už bola?

@raduska12
@adrianna23
Žienky a ako to potom prebieha po liečení keď prídete domov? 🙂